HERKUTTELUA & UUDEN VUODEN (TREENI)SUUNNITELMIA

Sain kuin sainkin avattua läppärin kolmen päivän tauon jäljiltä ja tuntuu, että siitä on ikuisuus kun oon käynyt blogissa viimeksi, haha! Täällä ollaan siis oltu joulun vietossa ja keskitytty oleellisimpaan, eli rentoutumiseen, syömiseen ja olemiseen. Mun on joskus vähän haastavaa päästä siihen tilaan, että oon vaan tekemättä mitään, mutta näköjään siihenkin oppii kun pääsee vaan rytmiin.

Nyt kun on just hyvä lomamoodi päällä, niin pitääkin alkaa heräillä takaisin arkeen. Tää joulu on ollut siitä hieman erilainen, että kaikesta syömisestä huolimatta, päiviin on mahtunut myös treenejä ja sunnuntai olikin ainoa päivä kun en urheillut mitään. Tuntuu itseasiassa vähän paremmalta tällainen balanssi kun syö paljon, että käy myös hieman hikoilemassa energioita ulos. Treenit ovat kulkeneet hyvin ja on ollut kiva tehdä pelkkää salia, kun jumpat on tauolla pari päivää!

Tästä päästäänkin aasinsiltana viime lauantaille ja aamun spinning-sessioon! Ohjasin siis poikkeuksellisesti 60 minuutin spinningin (normaalisti 45′) ja jouluaattoa edeltävänä aamuna, paikalle oli saapunut hurjasti porukkaa! Normaalisti mun spinning-tunti koostuu lämmittelystä, kahdesta työ-ouudesta sekä kahdesta palautuksesta, mutta nyt vedettiinki kolme työ jaksoa ja kun treeni on hyvin kovatehoista intervaltreeniä, oli tuo tunti ihan kunnon rutistus.

Alla olevassa listassa siis nuo kolme työ-osuutta ja ensimmäisessä myöskin pari lämmittely kappaletta mukana alussa. Jokaisen työ-osion väliin tuli 2-3 minuutin kevyempi palauttelu! 🙂 En viitsinyt luukuttaa koko tuntia joululauluja, joten pidin kaksi ensimmäistä settiä mun normaalilta tunnilta ja vasta kolmannessa lähti hou hou hout soimaan!

En taida muistaa koska viimeksi olisin syönyt näinkin monta päivää karkkia, tai tarkemmin sanottuna suklaata. Ollaan tuhottu aika monta konvehtirasiaa kaikkia muita herkkuja unohtamatta! 😀 Ajattelin tämän päivän ottaa vielä iisimmin ja huomenna olisi tarkoitus palata takaisin arkeen. Tammikuun alusta mulla onkin hieman suurempia ja tarkempia suunnitelmia luvassa. Oon ottanut koko syksyn iisisti ja nyt olis taas motivaatiota vetää kuntoa hieman siistimmäksi ja oloa kevyemmäksi. Mulla alkaa myös ihan uusi valmennus, johon lähden siis itsekin mukaan ja oon niin super innoissaan tästä, koska luvassa on sellainenkin setti että kevvään treenit on pelastettu 😀

Nyt kuitenkin vielä hetkeksi sohvalle loikoilemaan ja Netflix pyörimään!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


One Response to “HERKUTTELUA & UUDEN VUODEN (TREENI)SUUNNITELMIA”

  1. Marine sanoo:

    Hei!
    Olisiko mahdollista saada sinun kaurapitsapohja ohje? Mieheni vatsa ei kestä gluteenia, tämä on meille uusi asia ja kaikki vinkit tervetulleita. Varmasti se täältä jostain löytyisi mutta puhelimella vaikea selailla pitkälle taaksepäin.

Kommentoi