SUN ENSI VIIKOSTA TULEE SAIRAAN HYVÄ!

Huomenna alkaa uusi viikko, eli sama juttu joka tapahtuu joka sunnuntai. Maanantai on usein se päivä kun sunkin suupielet valuu väkisinkin vähän alemmas ja mielessäsi siintää jo tuleva viikonloppu. Ootko miettinyt mistä tää johtuu? Ootko itse vain luonut päässäsi ajatuksen, että maanantai on paska päivä? Kokeillaanko muuttaa sitä ajatusmallia? Tehään se yhdessä, eikö!

Mitä jos ensi viikko, siis ihan normaali viikko, olisikin astetta parempi kuin normaalisti. Mitä jos ainaisen odottamisen sijaan, keskittyisikin jokaisessa päivässä muutamaan kivaan juttuun. Vaikka kuinka väittäisit vastaan, niin lupaan, että jokaisesta päivästä löytyy muutama positiivinen asia. Usko pois, oon itse kokeillut monta kertaa ja tiedän, että asia on näin. Unohdetaan siis heti alkuun paskat ja hyvät päivät, eikä pelätä tai stressata asioista, joita ei ole edes tapahtunut vielä. Jep, me kaikki tehdään niin. Itseasiassa suurin osa mieltä stressaavista asioista ei koskaan edes tapahdu. Sitä vaan valmistautuu pahimpaan, ihan vaan siksi, koska pessimisti ei pety ja niin edelleen. Bullshit, sanon minä!

Oot ehkä miettinyt päässäsi, että haluaisit tehdä jotain uutta, ehkä aloittaa uuden harrastuksen tai vaikka muuttaa elämäntapoja paremmaksi. Sulla on se haave tai ajatus mitä tahtoisit, mutta se tuntuu vaan jotenkin niin saavuttamattomalta. Tiesitkö, että oot itse asettanut sen ajatuksen sen haaveen tielle ja mikä pahinta, oot itse alkanut uskoa niitä ajatuksia. Ajatuksia, jotka ei siis mitenkään päin ole totta! Hullua vai mitä?

Eli jos mä nyt kerron sulle, että se asia, oli se pieni tai iso, se on vain sen askeleen päässä, että päätät aloittaa. Ei tarvita muuta. Sulla on täysin samat mahdollisuudet kuin muillakin, kukaan ei ole parempi kuin sä, eikä sulla oikeesti ole mitenkään huonompi itsekuri kuin muilla. Kun aloitat, huomaat jo todella nopeasti, että mä olin ihan oikeessa. Toinen vinkki on vielä muistaa sen matkan aikana, että sä et voi epäonnistua, jos et lopeta.

Kelaa sitä! Voit siis saada ja saavuttaa ihan mitä itse haluat, kun vaan annat itsellesi luvan siihen. Aloita siis nyt, ja mä lupaan ettet tuu katumaan. Joulu tulee joka vuosi ja se ei ole mikään syy aloittaa vasta tammikuussa. Asiat eivät ole mustavalkoisia, eikä joulun tulo muuta mitään mihinkään suuntaan. :) Itseasiassa, joulun tienoilla, et voisi olla onnellisempi että päätit aloittaa jo kolme viikkoa sitten.

Sen sijaan, että makaisit vielä tämän päivän sohvalla pizzalaatikon kera (vaikka ei siinäkään mitään väärää ole :D) ja siirtäisit kaikki velvollisuudet isona möykkynä huomiselle, niin tee jotain jo tänään. Kirjaa ylös, mitä treenaat ja milloin. Hanki kaappiin terveellisiä ruoka-aineita, käy kävelyllä tai treenaamassa ja mene aikaisin nukkumaan. Huomenna kiität itseäsi, nimittäin sun ensi viikosta tulee ihan huikeen hyvä. Alat vihdoin tehdä ja tavoitella niitä juttuja joiden tekemistä oot vaan siirtänyt ja siirtänyt. Ja muista, sulla ei ole kiire mihinkään. Aika kuluu joka tapauksessa, joten miksei käytä sitä tekemällä jotain mikä aiheuttaa itselle hyvää fiilistä!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


One Response to “SUN ENSI VIIKOSTA TULEE SAIRAAN HYVÄ!”

  1. Laura sanoo:

    Kiitos maanantai-aamun piristyksestä, se on just näin! Tehdään tästäkin päivästä huippu! :)

Kommentoi