EN AINA OIKEEN ITEKKÄÄN YMMÄRRÄ..

..Että saapuvan postipaketin stalkkaaminen netissä voi tuoda niin paljon mielihyvää. Paketin tulo ei kuitenkaan nopeudu lainkaan, vaikka kuinka katsoisi tunnin välein, että missä se tällä hetkellä menee. :D

..Että kun tiskikone pestyään on jättänyt astiaan esim. pienen palan ruokaa, miksi jätän sen astian ”toiselle kierrokselle”, enkä vain huuhtele lika kohtaa pois.

..Että samaista tiskikonetta täyttäessä, saatan kuluttaa vaikka kuinka paljon aikaa asetellessani sen umpitäyteen, kun samassa ajassa olisin vähintäänkin tiskannut suurimman osan astioista.

..Että miten jonkun pienen asian, kuten sukan nostaminen lattialta voi viedä 3 päivää. Mitä kauemmin tätä asiaa siirtää, sen korkeammalle rima koko asiaa kohtaan kasvaa. :D (.. istun keittiön pöydän ääressä ja viereisen tuolin karmilla roikkuu yksinäinen sukka jo viidettä päivää. :D )

..Että oot sanonu miehelle ainakin 40 kertaa, että meet ohjaamaan TBC-tuntia ja silti se kysyy joka keskiviikko, että onko sulla tänään se crp? :D

..Sama tyyppi luuli että fitball on jalkapalloa. :D

..Että tiedän tasantarkkaan moneltako mun pitää viimeistään lähteä, että ehdin hyvissä ajoin salille ennen jumppaa, silti saatan istua yökkärit päällä koneella vielä 2 minuuttia ennen kuin tämä lähdön ajankohta on.

..että jos mulla on törkeen kiire, niin miksi silti alan tehdä jotain täysin turhaa asiaa kesken lähdön, kuten träkätä aiemmin mainittua saapuvaa pakettia postin sivuilta.

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


2 Responses to “EN AINA OIKEEN ITEKKÄÄN YMMÄRRÄ..”

  1. Emma Wi sanoo:

    :D päivän naurut!!

  2. Suski sanoo:

    Ihanat kommentit, erityisesti noi mieheen liittyvät tuo noin oman puolison mieleen

Kommentoi