PAKARAT PUMPPIIN

Koska tässä treeniblogia kirjoitellaan, niin ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella ihan puhtaasti treeniaiheisen postauksen rehellisillä selfieillä höystettynä :D En oo kirjoitellut hetkeen omista treeneistä tai ohjauksista, mutta se ei tarkoita etteikö niitä olisi tullut tehtyä. Nykyään tulee postailtua noita touhuja enemmän muuhun someen, kuten snäppiin tai instagramiin. Tehtiin tänään mun asiakkaan kanssa sen verran hyvä  pakarapainotteinen treeni, että voisin laittaa sen jakoon. Kun treenailen yhdessä jonkun kanssa, tapana on tehdä supersarjoja ja käyttää muutenkin enemmän erikoistekniikoita kuIn yksin treenatessa. Kaverin kanssa pudotussarjat ja superit sujuu aina vähän iisimmin ja tehot pysyy hyvin ylhäällä, kun käytetään esim. juuri supereita.

Ohjauksien suhteen on mennyt tosi kivasti, jumppien vähenemisen ansiosta oon oikeen odottanut jokaista tuntia ja on ollut myös enemmän aikaa suunnitella sisältöjä ja uudistaa tunteja niin ettei tarvitse yömyöhään istua miksailemassa biisilistoja. :D Ensi viikolla meillä vaihtuu ohjelmat uusiin LesMillseihin, joten luvassa on taas enemmän opettelua, tosin nyt mulla on ”vain” kolme ohjelmaa opeteltavana, eli urakka on aiempaa iisimpi. Innolla odotan mitä uudet riliisit tuo mukanaan!

Laura on siis ollut mun asiakas helmikuusta lähtien ja jaoinkin hänen tarinaansa täällä kuukausi takaperin. Nykyään painoa on pudonnut lähemmäs -30 kg ja tehtiin esimerkiksi päivän treeni ihan samoilla painoilla ja toistomäärillä. Aikamoinen kehityskaari jos en sanois! Kaikki on mahdollista kun vaan on valmis tekemään vähän hommia. :)

Mutta sitten itse asiaan, eli päivän treeniin… Lämmittelynä crossailtiin kymmenen minuuttia, jonka jälkeen tehtiin avaavia liikkeitä lonkankoukistajille ja lämmiteltiin kehonpainoa käyttäen. Kaikkia liikepareja tehtiin 4 sarjaa noin 60 sek palautuksilla.

1. liikepari: askelkyykky korokkeelta taaksepäin astuen smithissä x 10 per jalka + suorinjaloin maastaveto x 15

2. liikepari: reverse hack squat, eli hack-kyykky ”väärinpäin” x 15 + yhden jalan jalkaprässi x 10 per jalka

3. liikepari: pakarapotku taljassa 10 per jalka + sammakkoloikka x 10

4. liikepari: hip thrust, eli lantionnosto smithissä x 15 + reiden loitonnus laitteessa eteenpäin nojaten x 15

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


Kommentoi