ELÄMÄN AAKKOSET

Bongasin tämän aakkosidean Saran blogista tuolta Indiedaysin etusivulta ja päätin raapustella myös omat tämänhetkiset aakkoset, eli lähinnä mitä mieleen paukahtaa ensimmäisenä tietystä kirjaimesta. Oon tehnyt nämä aakkoset myös kaksi vuotta sitten ja oli kiva käydä lukemassa, mitä tuolloin on ollut mielessä. Vanhat aakkoset voi lukaista täältä.

kesän alkutaipaleelta :)

Aamukahvi on mulle ihan pakollinen juttu. En juo muuten kahvia kovinkaan paljon, mutta aamulla on pakko saada monta isoo kuppia. En tarvitse kahvin piristävää vaikutusta, mutta joku juttu siinä vaan on. Juon kahvini aina Oatlyn iKaffe kauramaidolla. :)

Bikini Body Bootcampin treenit käynnistettiin taas viime viikon perjantaina ja voi jestas, että oli samalla kivaa mutta myös hapokasta!

C-vitamiinia tulee vedeltyä ruuan muodossa, mutta myös lisäravinteenä lähestulkoon joka päivä. Tykkään juoda ceetä poretablettina, koska maku, mutta mulla on myös Puhdas+ merkkinen C-vitamiinipulveri, jota sekoitan smoothieen.

Darra! :D Kesällä on tullut koettua tuo olotila vähän useammin kuin koko vuonna yhteensä. Onneksi kesä on kerran vuodessa ja suhteellisen lyhyt aika, jolloin satunnainen biletys ei ole niin vakavaa. On ainakin ollut kivaa!

Elämänkoulu on sana mikä saa mulla aikaan aika suuren vastareaktion, etenkin jos se on kirjoitettu omaan kuvaukseen jossain sosiaalisessa mediassa. :D

First Beat hyvinvointimittaus käynnissä. Mulla on siis 3 vuorokautta rintakehässä anturit kiinni mittaamassa sykevaihteluja, stressitasoja ja esimerkiksi sitä miten palaudun treeneistä ja nukkuessa. Todella mielenkiintoinen projekti, josta tulossa oma postaus kunhan saan tulokset käteeni.

Game of thronesia oon yrittänyt katsoo muutamaan otteeseen, mutta ei oikeen oo lähtenyt käyntiin mun kiinnostus!

Hyvä fiilis on lause joka kuvaa mun olotilaa pitkästä aikaa! :)

Innostun usein jostain asioista ja esimerkiksi tapahtumista niin, että ihan naurattaa. Tietysti se on hyvä puoli, että pystyy innostumaan edelleen vaikka ei mikään lapsi enää olekkaan.

Jatkokoulutukset ovat tulossa ja oon menossa kouluttautumaan sekä Helsinkiin että myös tänne Vaasaan. Lesmillsin jatkokoulutuksissa tulee käydä kahdesti vuodessa uusien ohjelmien vaihtuessa. Odotan innolla millaista settiä on luvassa sykysllä.

Kesä on ollut loppupeleissä aivan törkeen kiva! Oon tehnyt tosi paljon kaikenlaista ja oon ilonen että on tullut reissattua ja koettua kaikenlaista. Kesä on niin lyhyt aika, että se pitää mun mielestä käyttää hyväksi ja tehä juttuja joita ei voi muuten tehdä

Les Millsin lajeista jätän syksyn ajaksi Bodycombatin kokonaan pois. Harmittaa paljon, mutta jostain oli pakko luopua, että saan määriä hieman alas, joten tiistai-ilta tulee olemaan mulla vapaa syyskuusta lähtien.

Mansikoita on mennyt tänä kesänä aika isoja määriä. Mansikat uppoo smoothieen ja ne on herkkua myös protskupannarin kanssa, nam!

Nukkuminen on kuin laittais rahaa pankkiin ja mun agendana olisikin alkaa taas panostaa tähän hieman enemmän. Nykyään valvon ihan liian myöhään ja oon myös heräillyt yöllä, mikä viittaa liialliseen stressiin kehossa.

Obelix eli mun maailman söpöin koira, jota on tällä hetkellä iso ikävä. Obelix on siis mun ja exän yhteinen hauva, joten joudun olemaan hänestä erossa aina välillä. :(

Palautuminen on tällä hetkellä tosi suuressa roolissa, tai oikeastaan se, että mun täytyy alkaa panostamaan siihen paljon enemmän. Suunnitteilla on mahdollisesti lisätä yksi lepopäivä lisää viikkoon ja muita pieniä muutoksia.

Qualcosa di grande, eli eräs vanha italialainen biisi, josta tulee paljon muistoja mieleen! :D

Rentoutumista aion myös alkaa opettelemaan. Oon saanut työkaluja edistää tätä asiaa ja pyrin ottamaan päivittäin vähintään kerran oman hetken jolloin en tee mitään muuta kuin relaan!

Some, eli sosiaalinen media ja samalla rakas työni. Oman ”brändin” lisäksi hoidan nykyään myös Wasa Sports Clubin sosiaalista mediaa/markkinointia, joten olen aika tiivisti somen maailmassa päivästä toiseen ja se vaatii myös tietynlaista asennetta, jotta pää ei mene liian sekaisin kaikesta pintakiillosta.

some some some

Työergonomia on asia, mitä en ole edes ajatellut ennen, mutta tänään fyssarilla käydessäni, käytiin läpi meikäläisen työergonimiaa johon kuuluu juuri tuo edellä mainittu palautuminen ja rentoutuminen. Oli todella mielenkiintoinen käynti ja avasi myös uusia ajatuksia ja juttuja, joita aion ottaa käyttööni.

Uimassa ei ole tullut käytyä kertaakaan koko kesänä! En edes muista koska olisi ollut tällainen tilanne etten olisi uinut meressä kesän aikana. No kai sitä vielä ehtii, mutta ei hirveesti nappaa näillä koleilla keleillä.

Vihannekset ovat oikeestaan mun koko ruokavalion perusta. Syön niitä tosi paljon ja rakennan melkein kaikki ateriat aina sillä periaatteella että ne sisältävät jotain värikästä tai vähintään jotain vihreää! :)

Wasa sports club, eli paras kuntosali ja asiakkaat ikinä. Jos muuttaisin vaasasta pois, tämä olisi varmaan yksi eniten kaipaamiani asioita täällä! :)

XS – vaatekokoni on yleensä joko XS-S. Haha, enpä keksinyt tähän mitään muutakaan!

Yllätykset tulee silloin kun niitä vähiten odottaa ja viime aikoina on taas päässyt toteamaan miten paikkaansa tuo pitää.

Ämpäribileet! En tiedä mistä tämä tuli mieleen, mutta ruississa sai ostaa sellaisia ämpäreitä missä oli juomaa ja meikäläinen päättikin sitten ostaa kerralla 10 ämpäriä. Niitä sitten kannettiin ja yritettiin tyhjentää porukalla aika hyvän tovin! :D

Ötökät, etenkin hyttyset, kuuluu mun inhokkeihin. Mikään ei ole niin rasittavaa kuin se että hyttynen lentelee sun korvan vieressä yöllä kun yrität nukkua.

Instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


Kommentoi