MISSÄ MENNÄÄN

Mistäköhän sitä aloittais. Tuntuu nimittäin tosi oudolta avata edes koko blogia, kun on ollut täältä yli viikon verran pois. Tosi vaikea eritellä mitä haluan tänne jakaa ja mikä kannattaa pitää omana tietona. Oon aina ollut tosi rehellinen täällä ja saman linjan haluan pitää edelleen, tämän ei pitäisi olla mikään pintakiilto-sivusto, koska ketä sellainen kiinnostaa? Aloitetaan vaikka sillä, miten yllättynyt olin siitä, kuinka moni tuli juttelemaan mulle ruisrockissa!! Siis teitä oli tosi paljon! Ei sitä tajua ennen kuin konkreettisesti joku tulee juttelemaan, kiitos siis siitä. Tuli tosi hyvä mieli.

Mulla on tällä hetkellä käynnissä yksi ehkä isoimpia elämänmuutoksia, jonka takia oon joutunut käymään ihan pohjamudissa saakka, sillä kaikki, mikä on ollut osa mua, katosi vaan yhtäkkiä. Jouduin kyseenalaistamaan sen kuka oon ja mitä haluan tehdä. Voisin sanoa, että kyseessä on jonkinlainen identiteettikriisi. Jos kuvittelette, että kaikki ne perusasiat mitkä tekee elämästä tasapainoista viedään, niin saattaa olla että sitä hieman hämmentyy yksi jos toinenkin. Oon myös tajunnut hyvin paljon asioita ja myös omia käyttäytymismalleja. Oon siis vihdoin ymmärtänyt mistä ne johtuu ja myös se on ollut pieni shokki. Samaan syssyyn nuo terveysongelmat, josta kerroin ja soppa oli valmis. Oon kuitenkin jollain tavoin positiivisella mielellä, sillä kaikesta pahasta seuraa yleensä myös paljon hyviä juttuja. Ei välttämättä heti, mutta jossain vaiheessa. Ajatukset tuntuu aika selkeiltä tällä hetkellä.

Tollaisessa kuvailemassani tilanteessa ei vaan pysty tulla jakamaan jotain treenivinkkejä, etenkään kun on itse vielä saikulla treenistä. :D No mä tiedän, että te ymmärrätte. Aluksi oli vaan pakko ottaa vähän breikkiä ja nyt tuntuu, että voisin pikkuhiljaa kirjoitella taas. Tauko teki siis hyvää. Otin myös pienen irtioton vaasasta ja oon kierrellyt ympäri suomea. Ne, jotka seuraa mun somea on sen jo varmasti huomanneetkin. Erilainen ympäristö teki ihan hyvää ja oon pystynyt jättää kaikki rutiinit pois, sillä vaasassa olisin vaan toistanut niitä samoja juttuja edelleen. Mä tiedän, että selviin tästäkin asiasta ja sen jälkeen oon taas vahvempi, kuin ennen. Tällä hetkellä mietin ihan tosissaan jonkinlaisia elämänmuutoksia, mutta pitää nyt katsoa päivä kerrallaan.

Nyt oon taas kotosalla ja sekin tuntuu ihan hyvältä. En ole vielä saanut kaikkia tuloksia tuon sairastelu-keissin tiimoilta, mutta mietin jos olisin kokeillut jotain kevyttä treeniä tällä viikolla, ihan silleen iisisti. Muutama postausluonnoskin odottelee, joten postauksia on taas tippumassa pikkuhiljaa, tällä kertaa hoidan myös tämän ilman stressiä. Oon nimittäin hirveen hyvä ottamaan itselleni liikaa paineita ihan kaikesta.

Tällainen pieni tilannekatsaus heti viikon alkuun. Kivaa viikkoa kaikille! <3

KUVAT: Anna Riska / Annmarias

Instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


10 Responses to “MISSÄ MENNÄÄN”

 1. Maija sanoo:

  Huh onneks ei ollu pidempi tauko! Tsemppiä ja voimia Aino!<3 Ootko menossa vielä joihinkin festareille, joissa suhun vois törmätä? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitos Maija! Mulla on vielä vähän pläänit auki mutta voi olla että hki:n suuntaan satun niin käydään lounaalla tai jotain! :D

 2. Mariem sanoo:

  Kiva lukee taas kuulumisia! Kuulostaa mukavan palauttelevalta lomalta, Suomessa pitäis matkailla enemmän. Miten olis yhteenveto kesäloma Suomi-tourista? Ja obelixin kuulumiset!Kesän parhaat rentoutumistavat postaus voisi olla kiva. Tällä ollaan edelleen linjoilla :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiva kuulla! :) Ajatuksena on kyllä kirjoitella vähän muutakin kuin treenijuttuja :)

 3. Pipetsu sanoo:

  Kiva kuulla kuulumisia! :) Suosittelisin sua lukemaan Tunne lukkosi kirjan! Siinä selvennetään ihmisen tunnelukkoja ja siinä tiedostaa et miks ihminen toimii niinku toimii! Tosi mielenkiintoista ja samalla hyödyllistä itselle! :)

 4. eejoa sanoo:

  mitään tietämättä tuloksista ja toipumisohjeistasi, etkö pysty oikeasti noudattamaan ohjeita, jos olet saikulla treenistä, ja olemaan treenaamatta? ymmärrän, että liikkuminen on iso osa sinua, mutta tuo ”ihan vähän vaan…” on vaan niin sairaan kuulosta, sori… toivottavasti itsekin tajuaisit tämän, etkä palaa taas takaisin siihen tilaan, mikä ei ole terveellinen.

 5. elli sanoo:

  mitään tietämättä tuloksista ja toipumisohjeistasi, etkö pysty oikeasti noudattamaan ohjeita, jos olet saikulla treenistä, ja olemaan treenaamatta? ymmärrän, että liikkuminen on iso osa sinua, mutta tuo ”ihan vähän vaan…” on vaan niin sairaan kuulosta, sori… toivottavasti itsekin tajuaisit tämän, etkä palaa taas takaisin siihen tilaan, mikä ei ole terveellinen.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Hei! Mä oon siis saikulla ohjauksista ja oon saanut lääkäriltä luvan tehdä sitä mikä hyvältä tuntuu, nyt oon ollu 4 viikkoa tekemättä mitään ja ajattelin että vois alkaa kokeilla kevyesti. Kiitos silti huolenpidosta :)

Kommentoi