HUULTEN MUOTOILU (+ ALEKOODI!)

Mulla on aina ollut aika paljon ennakkoluuloja kaikenlaisia täyteainehoitoja sekä muutenkin kasvojen muokkaamista ajatellen. Monilla tulee huulien täytöstä mieleen botox tai jotkut jäätävät, luonnottomat ankkahuulet, vaikka todellisuudessa esimerkiksi juuri huulia voi muotoilla hyvinkin luonnollisesti. Itselläni on luonnostaan pienet huulet, etenkin ylähuuli on lähes näkymätön. Tämä ei ole ollut mikään iso ongelma, enkä ole kriiseillyt asian kanssa sen kummemmin. Kuitenkin, kun pääsin tutustumaan Restylaneen täyteaineena, ajattelin, että ihan hyvin voin muotoilla huuliani hieman, sillä kyseessä ei ole mikään loppuelämän kestävä päätös, eikä tämä aine ole vaarallinen tai edes luonnoton.

ennen – jälkeen (ilman meikkiä)

Restylane on siis kristallinkirkas geeli, jota ruiskutetaan ihoon (tai joissakin käsittelyissä ihon alle) pieninä määrinä palauttamaan ihon tilavuutta ja rakennetta. Se koostuu hyaluronihaposta, joka on samanlaista kuin kehon oma hyaluronihappo. Restylanella tehtävän käsittelyn lopputulos on pitkäkestoinen olematta kuitenkaan pysyvä, mikä antaa vapauden itse päättää haluaako ylläpitää vaikutusta uudella käsittelyllä. Restylanea sisältävillä tuotteilla voi siis tasoittaa ryppyjä, muotoilla kasvonpiirteitä, tehdä huulista täyteläisemmät tai vaikka uudistaa ihoa. 

ennen – heti laiton jälkeen (+meikki) – muutaman viikon kuluttua laitosta (+ meikki)

Omalla kohdalla tarkoituksena oli saada hieman täyteläisempi ylähuuli sekä muutenkin symmetrinen kokonaisuus. Halusin myös, että lopputulos on luonnollinen. Toimenpide itsessään on hyvin helppo ja nopea. Huulet saattavat olla hieman turvoksissa muutaman päivän, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Olen ollut tosi tyytyväinen lopputulokseen, sillä nyt on voinut käyttää myös erilaisia huulipunia, joita ei ole tullut hirveästi käytettyä ennen. Tällaisia pieniä pinnallisia juttuja, joista tulee kuitenkin hyvä fiilis!

Mun huulet on täyttänyt Jonas Kesti, joka käyttää siis ”puhtainta” täyteainetta, eli Restylanea joka on Galderman tuote. Tästä aineesta on tehty satoja tutkimuksia, joten se on myös turvallinen. Mikäli huulten täyttö kiinnostaa, suosittelen aina, että ottaa selvää mitä ainetta käytetään, sillä usein halvalla hinnalla tehdyt täytöt ovat huonolaatuisempaa ainetta ja täyteaine voi sisältää paljon vähemmän tuota hyaluronihappoa verrattuna esim. tähän Restylaneen!

Nyt olisikin sellainen kiva juttu, että koodilla AINON BLOGI, saa jopa -20% alennuksen täyteainehoidoista Jonaksen hoivissa! Ajanvarauksen voi suorittaa helposti netin kautta täältä ja hommaan kuuluu tietysti ensin ilmainen konsultointi, jossa suunnitellaan juuri sulle sopiva hoito. 🙂 Koodi on voimassa 30.4.2017 saakka.

Yhteistyössä Klinikka Jonas Kestin kanssa.

Mun ruoka- ja treenipainotteisia touhuja voi seurata myös instagramista: ainorouhiainen sekä snapchatista: ainopaino.

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


9 Responses to “HUULTEN MUOTOILU (+ ALEKOODI!)”

  1. Jemina sanoo:

    kiva postaus aino! 🙂

    mun blogissa resepti vegaanisiin pannareihin! 🙂

    http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/03/lauantain-vegaaniset-pannarit.html

  2. Anna sanoo:

    Vitsit näyttää hyvältä Aino! Kaunis mutta luonnollinen lopputulos.

  3. Saija sanoo:

    Hei Aino.
    Hyvän näköiset huulet 🙂
    Miettinyt kauan että keneltä uskaltais ottaa huulet ja millä aineella, kun niitä nyt on paljon. Vähän miettinyt miks toiset on just tuplat kalliimpia.

    Soitin eilen Jonakselle ja tullaan tyttöporukalla viikonloppuna ottaan huulia täältä 100km päästä 🙂
    Pitää kattoa jos samalla olis aikaa niin voitais tulla sun ohjaamaan jumppaan 🙂

  4. s sanoo:

    kyllä on tuntuu hyvältä, että tämä on mun kehossa se kohta, jota ei tartte korjailla 😉

  5. Tuuli sanoo:

    Paljonko sulle laitettiin täytettä?

Kommentoi