BOOTY BOOTCAMP

Joku ehkä muistaa, että oon kirjoitellut aiemmin uudesta pakaroihin kohdistuvasta valmennuksesta ja nyt voisinkin ilokseni todeta, että se on vihdoinkin ostettavissa. Eikö sitä sanota, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Ihan hävettää, miten pitkälle tämä venyi, mutta joskus vaan aika on niin kortilla, ettei kaikkea saa tehtyä vaikka kuinka tahtoisi.

Ollaan siis suunniteltu mun ystävän kanssa yhdessä tämä ohjelma. Laura on siis sekä yksi mun tärkeimmistä ystävistä, myös mun entinen joukkuekaveri kilpa-aerobic ajoilta, sekä lisäksi mimmi, joka on aina ihan törkeen kovassa tikissä. Ohjelma perustuu pitkälti siihen, miten me Lauran kanssa ollaan treenattu ja treenataan. Itsellä tosin jumpat ja nyt nykyinen valmennus on muuttanut hieman systeemejä, mutta kaikissa ohjelmissa on aina ripaus sitä oman näköistä tekemistä!

Ohjelman treeni painottuvat siis etenkin alavartaloon ja tavoitteena onkin saada kiinteät kankut! 😉 ! Ohjelmassa hyödynnetään sekä saliharjoittelua että plyometrisiä (loikat/hyput) treenejä, joiden avulla saavutetaan sporttinen ja sulava lopputulos. Ruokavalion avulla rasva palaa tietysti koko kehosta, mutta etenkin treenien painopiste on alavartalossa. Harjoituskertoja on 4-5 viikossa: 2 salitreeniä, 1 loikkatreeni sekä 1-2 HIIT-harjoitusta.

Salitreeneissä hyödynnetään supersarjoja ja eripituisia toistomääriä. Ohjelman kylkeen kannattaa napata myös ruokavalio, joka on tällä kertaa hyvin peruskauraa. Sivustolta löytyy erilaisia, eri tavoitteisiin suunniteltuja ravinto-ohjelmia ja tässä ohjelmassa mennään aika ”back to basics” tasolle. Se ei silti ole millään tavoin huono juttu, vaan helpottaa, kun ruoka-aineet ovat tuttuja ja tuolla ruokavaliolla saa mm. syödä leipää jos niin tahtoo! Aterioiden makrot ovat ilmoitettu ohjeessa, jolloin voi itse muokkailla aterioita halutessaan. Tuun myös lisäilemään reseptejä/vinkkejä ateroiden muokkailuun tuonne resepti-osioon!

Ohjelman pääsee ostamaan täältä. Oston jälkeen ohjelma on heti omalla sivulla katseltavissa ja se säilyy siellä tallessa. Treeniohjeissa on myös videot katseltavissa. 🙂 Pienenä lisäetuna, jokainen ohjelman ostanut pääsee kokeilemaan veloituksetta LPG-hoitoa Jonas Kestin palvelussa, jossa itsekin käyn ihan viikottain. Tämä etu on valitettavasti vain Vaasalaisille/lähialueella asuville, sillä Jonaksen työpiste sijaitsee Vaasassa. Hoidon vaikutuksen saa valita itse, eli tahtooko palauttavan hoidon vai tahtooko antaa selluliiteille kyytiä! 😉 LPG:stä voi lukea enemmän täältä.

Ohjeet koodin lunastamiseen ilmestyvät sivustolle parin päivän sisällä, joten kaikki jotka ovat jo ostaneet ohjelman saavat sen myös käyttöönsä!

Yhteistyössä www.ainorouhiainen.fi kanssa

Mun ruoka- ja treenipainotteisia touhuja voi seurata myös instagramista: ainorouhiainen sekä snapchatista: ainopaino.

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


7 Responses to “BOOTY BOOTCAMP”

  1. Emmma_ sanoo:

    Heippa Aino! Jäin miettimään tosta treenipaketista, kun olen sen maksanut niin näkyykö se omilla sivuilla vain sen 8 viikon ajan vai näkyykö kaikki ohjeet ym. siellä pidempään? 🙂

  2. Maria sanoo:

    Hei Aino.
    Onko mahdollista tehdä treenit ilman kuntosalia? Olen kiinnostunut ohjelmasta, mutten ole kuntosalien ystävä, oma rauha – paras reeni!
    Kiitos.

    • ainorouhiainen sanoo:

      Moikka! Tässä valmennuksessa tarvitaan kyllä kuntosalilaitteita noissa salitreeneissä. Bikini Bootcampin treenit voi tehdä esim kotona ja siinä on tosi kova ohjelma! 😉

  3. Maija sanoo:

    Moi, minkälaisia kuntosalilaitteita ohjelmassa tarvitaan?
    Käymäni sali on voimaharjoittelupainotteinen, prässi, reiden koukistus- ja ojennuslaitteet ja ristikkäistalja löytyy. Ei esimerkiksi smithiä tai muita laitteita. Pärjäänkö siellä tämän ohjelman kanssa?
    Kiitos hyvästä blogista ja kiva päästä näitten ohjelmien kautta myös ’antamaan sulle takaisin’ 😀

Kommentoi