4 X TÄMÄN HETKEN LEMPPARI

Aina välillä huomaa koukuttuneensa johonkin asiaan. Kyseessä voi olla ruoka, juoma, vaate, treeni tai vaikka hyvä biisi, mutta näitä yhdistää aina se, että niitä käytetään paljon omassa arjessa. Mulla on usein kausia, kun joku juttu on in ja sitten saatan mennä asian suhteen jopa överin puolelle. Ajattelinkin kirjoitella tämän hetken lempiasioista!

PS. Laitetaan heti tähän alkuun, etten unohda! Tiedoksi mun jumppa-asiakkaille, että olen poissa kuvoista koko tämän viikon ja ensi maanantaina takaisin ohjaushommissa. Silloin nähdään taas 🙂

collage_fotor

Erikoiskahvit – Näitä ilmestyy kauppojen hyllyille, etenkin näin jouluaikaan. En tiedä mitään niin hyvää tuoksua, kun aamulla keitetyn kahvin aromit. Jos tuoksu on vielä ihanan jouluinen tai vaikka vaniljainen niin entistä parempi. Kuvassa näkyvät kahvit ovat tämän hetken suosikkeja. Punainen joulukahvi on ostettu Ekosopista ja Wanhanajan vaniljaa löytyy Lifestä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisäravinne – Kävin täydentämässä magnesiumvarastoja viime viikolla ja huomasin, että Puhdas+ – merkiltä oli joulupaketti, joka sisälsi jauhemuotoisen sitraatin lisäksi kaksi magnesiumsuihketta. Näitä on todella helppo käyttää, sillä muutama suihkaus iholle varmistaa imeytymisen myös silloin jos on imeytymisongelmia suun kautta nautittavien tuotteiden suhteen. Sopii hyvin myös täsmäkäyttöön esimerkiksi väsyneille pohkeille ja jalkapöydille. Pussi, jossa oli nämä 3 tuotetta maksoin 29,90€. (Kuvassa vain suihkeet)

pc080918

Vaatemerkki – Adidas (originals) on kyllä tehnyt aikamoisen comebackin viime aikoina. Ainahan addu on ollut hyvä merkki, mutta nyt tuntuu että siistejä kuteita ja kenkiä on ihan liikaa. Etenkin originals – mallisto iskee meikäläiseen ihan kympillä ja liian usein löydän itseni Junkyardilta tai vastaavista selaamasta uusia addun vaatteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Musiikki – Oon viettänyt nyt viime päivinä enemmän aikaa kotona ja olen katsonut ihan liian monta jaksoa Greyn Anatomiaa. Bongasinkin jaksoista hyviä kovereita vanhoista hittibiiseistä ja näitä on eksynyt mun Spotify-listalle runsain mitoin. Jos haluaa kuunnella chilliä kotimusaa, suosittelen tsekkaamaan seuraavien artistien biisejä:

 

 


3 Responses to “4 X TÄMÄN HETKEN LEMPPARI”

  1. Jaana sanoo:

    Mulla on noita mg-suihkeita myös erilaisia ja olen ihmetellyt, paljonko on tarpeeksi. Ootko oikeesti sitä mieltä, että muutamalla suihkaisulla saa tarpeeksi, onko jotain ”tutkittua faktaa” asiasta? 😀 vaikea tutkia varmasti, ja vaikea löytää tietoa netistäkään aiheesta..

  2. Jenni sanoo:

    Onko tuo joulun erikoiskahvi ihan puruina ja muistatko noiden molempien hintoja? Pakko myöntää että mä oon myös aivan hulluna Greyn Anatomiaan.

    Ja tosiaan niin harmi että joudut olla poissa tän viikon…Me nähään sitten vasta ens vuoden alussa mutta tsemiä sulle kaikkeen! 🙂

  3. Jemina sanoo:

    Oii ihanan näkösiä juttuja ja noi biisit on kans ihania <3 erityisesti tota magnesiumsuihketta oon itekkin jo pitkään halunnu testailla.. mahtaakohan se toimia..(?)

    Mun blogissa kuvia mun smoothiebowleista<3
    http://woundedlaughh.blogspot.fi/

Kommentoi