VALKOISEMPI HYMY

Viime keväänä kirjoittelin pariin otteeseen olevani mukana Yotuelin kampanjassa ja kerroin myös käyttökokemuksia valkaisevista hammastahnoista. Kamppanjaan kuului myös matka Madridiin saakka valkaisemaan hampaat valkaisuklinikalle. Tuolloin keväällä tuntui, että matkaan olisi vielä ikuisuus, mutta niin vaan yhtäkkiä oltiin syyskuussa ja oli aika pakata kamppeet ja suunnata kohti Madridia. Suomessa alkoi ilmat viilenemään jo tuolloin, mutta Madridissa lämpötilat huitelivat 35-40 plussa-asteen paikkeilla. Oli siis ihan mahtavaa lähteä hakemaan vielä hieman energiaa pitkää, pimeää syksyä varten.

img_0214

kuva: Uino

Vaikka matka oli melko lyhyt, ehti muutamaan päivään mahtua paljon tapahtumia, kokemuksia ja uusiin ihmisiin tutustumista. Meidän porukka koostui muutamasta bloggaajasta (ylimmän kuvan kolme vasemmaista), muutama farmaseutti, instagram-kilpailun voittajat ja sitten Algol Pharman henkilökuntaa. Majoituimme todella hienossa hotellissa, jokainen omassa huoneessaan. Ohjelmassa oli valkaisun lisäksi muutama tilaisuus, joihin osallistuimme. Ehdittiin toki myös shoppailemaan ja kiertelemään Madridin kauniita katuja! Yhtenä päivänä tuli kierrettyä kauppoja kymmenien kilometrien verran ja mukaankin tarttui ihan kelpo saalis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäisenä ohjelmassa oli hampaiden valkaisu, joka suoritettiin koko ryhmälle. En ole valkaissut hampaitani koskaan aikaisemmin, joten kaikki oli ihan uutta. Ennen valkaisua meille demonstroitiin hieman eri valkaisumenetelmiä ja kerrottiin menetelmästä jota klinikalla käytetään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

creepy :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ennen valkaisua hampaat kuvattiin ja lähtötilanteen sävy otettiin ylös. Sen jälkeen valkaisu tehtiin kolmessa osassa, eli aineen annettiin vaikuttaa vartin verran kerrallaan, yhteensä tähän meni se 45 minuuttia. Aika kului melko nopeasti, eikä homma tuntunut missään, eli ei vihlonut tai muuta. Lopuksi hampaat kuvattiin uudelleen ja otettiin uusi sävy ylös. Hampaideni sävy muuttui muutaman asteen vaaleammaksi ja osa hampaista (ylähampaat) olivat asteikon vaalmeimmassa sävyssä. :) Olin ja olen siis tosi tyytyväinen lopputulokseen!

m4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

valkoisia hymyjä!

Valkaisun jälkeen jatkettiin matkaa cocktail-tilaisuuteen, joka järjestettiin hienolla paikalla kattoterassilla. Tilasuudessa saimme tutustua Yotuelin ideologiaan tuotteiden takana ja ihmisiin jotka toimivat tuotteiden parissa. Täytyy sanoa, että tilaisuuden jälkeen aloin ajatella hampaiden ja suun hoitoa ihan eri tavoin kuin ennen. Enpä ollut ennen ajatellut, miten tärkeää hyvä (myrkytön) hammastahna on omalle terveydelle. Sitä miettii niin tarkkaan mitä syö, mutta sitten saattaa tunkea suuhun jotain täysin sinne kuulumatonta. Tilaisuuden jälkeen en ole koskenutkaan muihin hammastahnoihin kuin Yotueliin. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saimme valkaisun yhteydessä myös kotivalkaisupaketin ja läjän tahnoja, joilla voi hyvin ylläpitää ja jopa parantaa tulosta. Oonkin nyt innostunut hampaiden hoidosta ihan eri tavalla, sillä ennen en ollut edes ajatellut miten pienellä jutulla voi olla suuri vaikutus omaan fiilikseen ja siihen, että on ylipäätään mukavampaa hymyillä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että turvallinen valkaisu tehdään yhteistyössä suunhoidon ammattilaisten kanssa. Yotuelin ammattilaisvalkaisut hoitavat ja vahvistavat hammaskiillettä sen lisäksi että ne valkaisevat tehokkaasti!

m0

turistit :D

Loppuun vielä pieni arvonta, johon voit osallistua vastaamalla kysymykseen miten sinä hoidat hymyäsi? Osallistuneiden kesken arvotaan liput kahdelle hengelle 5.11. järjestettävään Inspiration Blog Awards -gaalaan (K-18). Arvonta päättyy 16.10 kl. 12:00. Kilpailun säännöt täällä.

collage_fotor

indiedays-ja-brm-yhteislogo

yhteistyössä Yotuel


27 Responses to “VALKOISEMPI HYMY”

 1. Minde sanoo:

  Oi että, mulla on synttärit 5.11, ois upee tapa viettää ne!

  Käytän juurikin youtuelin hammastahnaa kahdesti päivässä ja puhdistan muutaman kerran viikossa väliharjalla. En juo kamalasti limppareita enkä syö sokerisia makeisia.

 2. Laura sanoo:

  Hymyä ylläpidän hammaspesulla ja välien erillisellä putsauksella.

 3. Minna sanoo:

  Pesemällä hampaat x 2 vuorokaudessa kiillettä suojaavalla tahnalla, putsaamalla hammasvälit säännöllisesti ja muistamalla positiivisen elämänasenteen. Hymy on aina yrmynaamaa kauniimpi.

 4. Sanni sanoo:

  Hampaita hoidan täysksylitolipurkalla, huolellisella harjauksella ja hyvällä hammastahnalla :).

 5. riina sanoo:

  pesen hampaat aamuin illoin, käytän välilankaa ja purskuttelen kookosöljyllä :-)

 6. Jenni sanoo:

  Hoidan hymyä nauttimalla puhdasta ja terveellistä ravintoa. Elämääni ei myöskään kuulu alkoholi tai tupakka, joten hampaiden terveys on paremmin taattu. Pesen hampaat Youtelin tuotteilla kolmesti päivässä, aamulla aina ennen aamiaista. Joskus olen testannut hampaille kirkastavaa kurkumapesua. :)

 7. Erin sanoo:

  Mun hammaslääkärit on ainakin aina sanoneet, ettei valkaisevia hammastahnoja tule käyttää, sillä ne syövyttää kiillettä, ja se taas heikentää hammasta.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi. Hammaslääkärisi on oikeassa, ei kannata käyttää valkaisevia hammastahnoja, joiden hankausarvoa ei tiedä. Useiden valkaisevien hammastahnojen teho perustuu hankaukseen ja näin ne kuluttavat/naarmuttavat kiillettä. Kiilteen syöpymiseen vaikuttavat esim. syömis- ja juomistottumukset.

 8. Kaura sanoo:

  Lankaamalla, sähköhampiharjalla ja sensodynen tahnalla. Lopuksi suuvetenä listerinen white ;) Niillä huollan päivittäin hampaitani. Ja lisäksi tietysti hyvä kasvispainoinen ravinto.

 9. Kirsi sanoo:

  Hei, Onko noissa fluoridia?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   YOTUEL tahnoissa on fluoria juurikin suositusten verran (Classic ja Pharma 1450 ppm ja All-In-One 1470 ppm)

 10. elena sanoo:

  Aamuin illoin pesu ja välillä vielä suuvedellä purskuttelu. Hammaslankaa tulee käytettyä hävettävän vähän :(

 11. Jess sanoo:

  Hoidan hampaita huolellisella harjauksella 2x päivässä, välien puhdistamisella sekä purkalla. :)

 12. Anniina sanoo:

  Hoidan hampaitani käymällä säännöllisesti hammaslääkärillä, pesemällä hampaani kahdesti päivittäin, sekä käyttämällä hammaslankaa:)

 13. Annabella sanoo:

  Hampaidenpesulla, valkaisevilla hammastahnoilla ja hammaslangalla. Muistan Täydellisis Naisis ku Orson joutu vankilaan ja sanoi, että kaiken muun hän kestää paitsi sen, että kukaan ei käytä hammaslankaa :D

 14. Melina sanoo:

  Hammaspesu, purkka ja terveellinen ruokavalio :)

 15. Jaana sanoo:

  Hampaiden säännölinen pesu, purkan jauhaminen on ykkösosassa hampaiden hoitamisessa ja toki säännöllinen hampaiden tarkistaminen hammaslääkärissä :)

 16. Jenna sanoo:

  Hampaidenpesu ja hammaslangan käyttö, xylitol purkka/pastillit sekä terveellinen ruokavalio :)

 17. Sinii sanoo:

  RRakastan hampaiden pesemistä, se tuo ihanan raikkaan olon suuhun! Pesen aamulla ennen ruokailua ja illalla ennen nukkumaanmenoa. Myös hammaslankaa pyrin käyttämään viikoittain :))

 18. Sofia sanoo:

  Hampaiden huolellisella pesulla kahdesti päivässä, hammaslangalla ja kookosöljyn purskuttelulla aamuisin :)

 19. Annie Mink sanoo:

  Pesen hampaat kahdesti päivässä sähköhammasharjalla ja lankaan hampaat sekä käytän ksylitoli-purkkaa ja -pastilleja :)

 20. Suvi sanoo:

  Pesen hampaat aamuin illon. Lisäksi aamulla purskuttelen kookosöljyä ja syön xylitolipurkkaa silloin tällöin. Limsoja ja muita hiilihapollisia juomia ei tule juotua lähes tulkoon ollenkaan:)

 21. jennika sanoo:

  Olipa kiva nähdä noita alkupään kuvia susta ilman tota snäppifiltteriä :D se tekee ihmisestä melko alienin näköisen, julkaise vaan enemmän kuvia ilman sitä, oot tosi kaunis nainen!

 22. Laura sanoo:

  Hymyäni hoidan säännöllisellä hampaiden pesulla, langoittamisella ja esittelemällä niitä silloin tällöin omalle hammaslääkärilleni. Tärkeää on myös kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistani huolehtiminen, jolloin aihetta hymyilyyn löytyy joka päivä :)

 23. Silja sanoo:

  Hampaitani hoidan hammaslangalla päivittäin,sekä kookosöljyllä purskuttelemalla! Tämä tekee ihanan pehmeäksi ikenet ja koko suun. Sähköhammasharjaani en enää vaihtaisi manuaaliseen ja white now-tahnaani helpolla muuhun.

 24. Liisa sanoo:

  Heips!

  Oletko itse tuolssa tuonne IBA-gaalaan lauantaina? :)

Kommentoi