PAINEENSIETOKYKY ON TAAS TESTATTU

Tällä viikolla ei ole taas ollut tekemisestä pulaa. Nyt on se aika vuodesta, kun jumppaohjaajat istuvat nenä kiinni koneessa ja opettelevat uusia ohjelmia. Meillä vaihtui uudet Les Mills – ohjelmat tällä viikolla ja meikäläinen oli taas tuttuun tapaan jättänyt opettelut ihan viime tinkaan. Sain itseasiassa ohjelmat vasta viikonloppuna, joten ei siinä olisi muutenkaan paljon aikasemmin ehtinyt pänttäämään. Neljään päivään on tullut opeteltua ja ohjattua neljä uutta ohjelmaa ja vaikka homma on ollut melko stressaavaa kaiken muun työn ohella, suoriuduin projektista omasta mielestä ihan hyvin! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään meinasi käydä kunnon kämmi, kun en jostain syystä muistanut/tajunnut että mullahan on bodystepin lisäksi vielä sprint-tunti ja siihenkin vaihtuu ohjelma. Olen siis päntännyt tänään kaksi kokonaista ohjelmaa ja vielä ohjannut ne. Päivään on mahtunut myös HIIT-tunti, puhelinpalavereita ja muita töitä, joten nyt voisin kyllä kehua itseäni hyvin reippaaksi, ainakin tämän päivän perusteella. 😀 Onneksi sekä steppi että sprint olivat molemmat todella loogisia ja helppoja omaksua ja molemmat ohjaukset menivätkin tosi hyvin ensimmäiseksi kerraksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myös bodyattackin ohjelma oli mielestäni aika basic menoa tällä kertaa. Koreografiat ovat hyvin yksinkertaisia ja loogisia, mikä tarkoittaa sitä, että jo ensimmäisillä kerroilla ohjelmasta saa hyvät tehot irti. Negatiivinen puoli tässä on aina se kyllästyminen jossain vaiheessa, mutta pien1illä jutuilla saa toki tuotua omaan ohjaukseen uusia ulottuvuuksia ja sitten kun kaikki keinot on käytetty, voi alkaa miksailemaan. Attackissa tykkäilin paljon seiska- ja kasibiisistä. Itse sytyn aina enemmänkin musiikkiin kuin koreografiaan, vaikka ne tekevät toki yhdessä aina sen viimeisen silauksen.

Combatin opettelin ja ohjasin tiistaina ja nyt tuntuu, etten edes muista enää mitä koko tunnilla on tapahtunut. Ensimmäinen viikko meneekin yleensä niin, että joka päivä keskitytään yhteen ohjelmaan ja sitten siirretään se syrjään ja otetaan seuraava käsittelyyn. Ensi viikolla saa siis taas kertailla ihan huolella kaikki tunnit läpi. Nyt on kuitenkin kaikki lajit käyty läpi ja oli muuten helpottunut olo kun lähdin salilta kotiin tänään.

Huomenna olisi vielä Bikini Bootcamp aamupäivästä ja tiedättekö mitä? Mulla on ensimmäistä kertaa ties moneenko vuoteen täysin vapaa viikonloppu! Tänä lauantaina ei siis tarvitsekaan lähteä töihin ja se tuntuu tietysti hieman oudolta, mutta pitää ottaa tästä ilo irti ja lepuutella kunnolla viikonlopun aikana. Aloin jo murehtia, että mitä muuta sitten muka teen jos en aloita lauantaita lempparijumpilla!?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos mennään asiasta kukkaruukkuun niin täytyy mainita, että viime aikoina oon innostunut ihan uudella tavalla lenkkeilystä. Tarkoitan siis kävelylenkkejä, joita on tullut tehtyä ahkerasti joka päivä. Nyt on jotenkin sellainen ilma, että ulkoilu on erityisen mukavaa, etenkin metsäpoluilla ja kivoissa maisemissa. Tänäänkin olen ehtinyt käydä hauvan kanssa kahdesti pitkällä lenkillä ja vielä olisi viimeinen jäljellä.

Tästä tuli nyt tällainen sekava kuulumis-postaus, mutta vaihtelua tämäkin. 🙂

kuvat: Riikka


Kommentoi