KIRISTELYT ALKAKOON

Oon päässyt aika hyvään rytmiin niin treenien kuin ruokailujenkin suhteen. Viime viikon miniloma teki oikeastaan ainoastaan hyvää, sillä kroppa sai palautua kovatehoisista treeneistä, mutta ruokapuoli pysyi kuitenkin siistinä. Tällä viikolla mulla on ollut ihan äärettömän hyvä flow kaikinpuolin, eli treenit on kulkenut ja fiilis on ollut hyvä. Ruokavalioon en ole oikeastaan tehnyt paljon muutoksia, sillä oon syönyt koko kesän Fatburn – ruokavalion pohjan mukaan. Nyt kun treenikausi on kunnolla käynnissä, oon siirtynyt takaisin Bikini Bootcampin ruokavalioon ja ajattelin vetää tähän väliin pienen kiristelykauden. Mulla on aika hyvä fiilis jo nyt, mutta onhan se ihan kiva asettaa jotain tavoitteita.

j

Tällä hetkellä en tiedä rasvaprosenttiani, mutta veikkaisin sen olevan muutaman yksikön korkeampi kuin ennen juhannusta tehdyssä mittauksessa. Tavoitteena olisikin saada parempi lihaserottuvuus taas näkyviin ja muutenkin hieman kevyempi olo. Syy tähän rasvamäärän nousuun on hyvin tiedossa, sillä kesällä tuli käytyä kaikenmaailman kissanristiäiset ja festarit läpi, joten nyt keskitytään taas #healthylifeen ihan kunnolla. :D

Aion siis tehdä pieniä viilauksia rutiineihin ja yksi asia mihin on ihan pakko alkaa taas panostaa on yöuni. Viime aikoina oon taas selannut luuria ihan liikkaa yömyöhään saakka, mikä johtaa siihen että aivot menee ihan ylikierroksilla ja nukahtaminen venyy. Huomaan niin selkeän eron niiden öiden välillä kun oon nukkunut hyvin. Tuntuu, että kroppa tuntuu aina paljon nesteisemmältä ja löysemmältä kun unet on jääneet liian lyhyiksi. Uni on kyllä yksi tärkeimpiä juttuja tällaisissa kiristely-projekteissa, joten muistakaas tekin panostaa siihen! :)

jk

Tänään mulla oli ensimmäinen HIIT-ohjaus heti aikaisin aamulla. Tunti alkaa siis 8:30 ja mietin hieman, että onko tämä liian kova setti aamutreeniksi, mutta ihan hyvin kroppa oli mukana heti sängystä noustua. :D Vedettiin tänään 4 x 4 minuutin tabata setit. Mitä noihin hiitteihin tulee, tabata on kyllä yksi mun lemppareista! Iltasella tempasin vielä bodystepin ja sprintin, joten tästä torstaista tulee tällainen HIIT-painotteinen päivä. :D

Kehittelin tänään pitkästä aikaa uusia reseptejä ja huomenna heti luvassa kasvisruokavalioon (ja dieettiin) sopivan kauraburgerin resepti. Ajattelin lisätä tuon myös reseptiosioon mun nettisivustolle ja aktivoitua muutenkin uusien reseptien suhteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PS. Jos sua kiinnostaa ilmainen treeniaika Wasa Sports Clubilla, käy tsekkaamassa mun snäpin my story. (ainopaino) =)


3 Responses to “KIRISTELYT ALKAKOON”

 1. Anitta sanoo:

  Hiit-treeni
  Minä käyn keskiviikkona.

 2. Bikini dietillä oleva sanoo:

  Hyvälle kuulostaa tuo diettiin sopiva kauraburgeri ja ihana kuulla että lisää reseptejä suunnittelet ostettuihin ruokavalioihin

 3. anonyymi sanoo:

  Moii!
  Ootko ikinä miettinyt, että keskityt terveyden sijaan liikaa laihaan ulkonäköön? Tutkimusten mukaan keskimäärin tervein paino on normaalipainon ylärajoilla olevilla: nämä henkilöt elävät pisimpään! Eli lihakset ja rasva tosiaan suojaavat monelta ja ovat hyväksi:) Täytyiskin heittää ”rasva on pahasta” -mielikuvat romukoppaan ja kääntää tuo ajattelu!

Kommentoi