18 x MINÄ

Heippahei! En ole harrastanut kovinkaan usein mitään haastejuttuja, mutta mielestäni niitä on ihan hauska lukea, joten aloitetaan viikko sellaisella. Muut bloggaajat voivat vapaasti ottaa haasteen käyttöön, itsekin bongasin tämän aikoinaan toisesta blogista ja olin tallentanut kysymykset luonnoksiin. Luonnos tulikin sopivasti vastaan tänään, joten täältä pesee hieman viime aikaisia ajatuksia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ymmärrä… Miksi kaikki kaatuu päälle aina kerralla. Välillä kaikki on tosi hyvin ja sitten kun kelkka kääntyy niin se kääntyy kunnolla. Sanotaan, että meille annetaan sen verran kuin jaksaa ottaa vastaan, mutta välillä kyllä tuntuu että kaikkien kohdalla tuo ei kyllä pidä paikkaansa. Uskon kuitenkin että kaikella on jokin tarkoitus, joskus sitä vaan joutuu odotella sitä tarkoitusta hieman pidempään.

Viikko sitten… Olin juuri käynyt ohjaamassa HIITin ja coren ja olo oli hyvä, kuten aina treenin jälkeen! 🙂

Päivän paras juttu… On että sain nukkua tänään niin myöhään kuin halusin ja meen töihin vasta illaksi. Ajattelin siivota ja pestä pyykkiä! 😀

Muistan ikuisesti…Kun voitimme aerobicin SM-kultaa. Se fiilis oli niin mahtava! Välillä sitä kaipaa kilpa-urheilun mukana tulevaa onnistumisen fiilistä, mutta toisaalta en tiedä olisiko musta enää elämään vain urheilun ehdolla. Kun sen on kerran käynyt läpi niin osaa arvostaa myös sitä ettei ole pakko treenata jos ei halua, tai että voi treenata vain hyvän fiiliksen vuoksi.

170_33840640576_134_n

Noloa myöntää, mutta… Tällä hetkellä en ole tyytyväinen siihen, miten olen elänyt viimeiset kuukaudet. Haluaisin päästä takaisin siihen normaaliin rytmiin ja saada kaikesta hieman otetta.

En osaa päättää… Eräästä asiasta jolla on todella suuri merkitys tulevaisuuteeni.

Ärsyttävintä on… Kun ei saa nukuttua sen vuoksi, että päässä pyörii niin paljon ajatuksia ja ideoita. 😀 Joskus olisi kivaa jos osaisi vaientaa omat ajatukset.

Tekisi mieli… Lähteä pitkälle kävelylle ulos. Aurinko paistaa ja vaikuttaa, että ilmakin on syksyisen raikas.

Minusta on söpöä…kaikki mitä Obelix tekee. Hän on oikeesti maailman suloisin ja kiltein pikku hauva. <3

Viime aikoina… Oon kokenut enemmän asioita kuin parin vuoden sisällä yhteensä. Niin hyvässä kuin pahassakin.

Salainen taitoni on… Lukea ihmisiä. Huomaan heti jos joku valehtelee tai yritää salailla jotain.

Jos saisin yhden toiveen se olisi…Että minä ja kaikki läheiseni pysyisivät terveenä.

Hävetti… Kun päätin yhden asian, mutta epäonnistuin siinä samantien! 😀

Minulla on pakkomielle… Selata snapchattia aivan liian usein! 😀

Collage_Fotor

Söin tänään… Saman mitä joka päivä, eli smoothien jossa oli lehtikaalia, avocadoa, marjoja, protsku- ja lakujauhetta.

Kaikista pahinta on… Epätietoisuus ja epävarmuus tulevaisuudesta. Tykkään siitä että langat on käsissä ja jos käy niin, että ei itse voikaan vaikuttaa asioihin, koen sen todella ahdistavana.

Olenko ainoa, jonka mielestä… On hyvin outoa, että vielä nykyään erilaisissa lomakkeissa kysytään puhelinnumeroa ja matkapuhelinnumeroa? Onko jollain muka vielä kotipuhelin?

Seuraavaksi ajattelin…Lähteä sinne kävelylle ja toivottavasti herätä kunnolla tähän viikkoon!


5 Responses to “18 x MINÄ”

  1. Biret sanoo:

    Hauska lukea välillä tällaistakin postausta ! Asiasta kukkaruukkuun, juotko enää bullet proof-kahvia? Mitä mieltä olet rasvakahvista, onko jokapäiväinen kuppi liikaa suuren rasvan määrän vuoksi vai kannattaisiko sitä juoda muutaman kerran viikossa? Miten itse jakaisit rasvat päivän muille aterioille?

    • ainorouhiainen sanoo:

      Kiva kuulla! Nykyään juon melko harvoin rasvakahvia. Sanoisin että riippuu toki päivän muusta rasvankäytöstä. Itse olen todennut parhaaksi tavaksi pitää ns. hiilarit ja rasvat erillään aterioilta. Eli kun syön runsaammin rasvaa, tiputan hiilarinen määrää ja sama toisinpäin. =)

  2. maikki sanoo:

    Työskentelen vanhusten parissa, ja voin kertoa että yllättävän monella on vielä lankapuhelin! 😀 Ja joillakin se on vieläpä se ainoa puhelin, että ei ole edes matkapuhelinta

  3. Suvi sanoo:

    Moi!
    Voisitko joskus tehdä postauksen tuosta aerobicistä? Jotain kuvia ja videoita. Ois ihan huippua nähdä!

Kommentoi