KAIKKI EI AINA MENE KUTEN OLI SUUNNITELLUT

Suunnitelmallisuus, tavoitteet, toiveet ja unelmat. Tulevaisuutta on kiva maalata ennalta ja suunnitella miten asiat tulee omalla kohdalla menemään. Vaikka tiettyihin asioihin, kuten tavoitteisiin, pystyy itse vaikuttaa paljon, ei voi silti koskaan olla varma mitä elämä heittää eteen. Mä oon huomannut tähän astiseen ikääni päästäessä, että elämä koostuu aalloista, jolloin välillä on tasaista ja välillä sitten myrskyää ihan kunnolla. Myrskyn silmässä sitä miettii, että miten hitossa jouduin tähän tilanteeseen, mutta lohduttava ajatus on että asiat järjestyy aina, tavalla tai toisella.

kes

vaatteet saatu

Kaija Koo laulaa uudessa biisissään, että ”jotkut ei kadu mitään, minä kadun, kaikki ei todellakaan mennyt lailla sadun”. Lause viittaa luultavasti virheisiin, joita me kaikki tehdään joskus. Onko virheet sitten loppupeleissä pahasta, tai onko huono asia katua jotain tekemäänsä? Mitä jos saisi mennä menneisyyteen ja korjata kaikki katumansa asiat ja virheet. Eikö elämä olisi silloin liian tasaista, tylsää massaa? Omalta kohdalta voin sanoa, että todellakin kadun joitakin asioita, kuten sitä miten aikoinaan vuosia sitten kulutin aikaani liialliseen treenaamiseen ja ruuan syynäämiseen. Mutta sitten toisaalta ilman sitä en olisi oppinut näin paljon kaikesta ja voisi jakaa sitä täällä teidän kanssa. Kadun myös asioita, joiden merkitystä en ole ihan vielä ymmärtänyt, mutta jossain vaiheessa sitä huomaa, että näinhän sen kuuluikin mennä.

Uskon että me kaikki tarvittaisiin ajoittain enemmän spontaanisuutta ja irti päästämistä. Tiedän itse kokemuksesta, että se on jollain tavoin pelottavaa. Pelon syytä en tiedä, mutta ehkä meillä on nykyään narut käsissä niin tiukasti, että pelottaa päästää irti ja katsoa mitä tapahtuu. Ainakin oman kokemukseni mukaan, parhaat asiat tapahtuu juuri spontaaneista jutuista ja silloin, kun ei ole suunnitellut mitään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vaatteet saatu

Suunnitelmallisuus ja suorittaminen ovat toki omalla tavallaan hyviä juttuja. Itse tykkään pitää langat käsissä ja olinhan suunnitellut miten tulen viettämään tämän loman lepäillen ja järkevästi treenaten. No, elämä päätti toisin ja kaikki onkin mennyt ihan päälaelleen. Alkuperäisessä suunnitelmassani ei ollut mitään vikaan, mutta jonkinlainen herätys tämä on ollut. Tästä lähtien mun ei ehkä tarvitse olla ihan niin tiukasti niiden rutiinien orja, vaikka töihin palaankin. Helpommin sanottu kuin tehty, nimittäin kun palaan takas oravanpyörään, se imaisee aika nopeasti mukanaan.

Nyt kuitenkin jatkan vielä hetken lomailua ja seuraava kohde olisikin Seinäjoella. Seinäjoella on ollut tänä kesänä vaikka millaisia tapahtumia, eikä hommalle näy loppua. Tänään alkava Solar Sound Festival tulee tekemään uuden lipunmyyntiennätyksen, joten jengiä virtaa runsain mitoin kohti pohjanmaata. Sain yhteistyönä tiketit Solar Soundiin, joten myös meikäläinen on lähdössä mestoille festaroimaan! Tuntuu, että tänä kesänä yksi jos toinenkin festari on tehnyt ennätyksiä, eikä ihme, mun mielestä festarit ovat kesän parasta antia. Viikonlopulle on luvattu hellelukemia ja festareiden musiikkikattauskin toimii paremmin kuin hyvin. Itse odotan eniten Italo Brothersia, JVG:tä sekä tungevaag & raabania! Tulkaa vetäseen hihasta jos törmäillään! Snäpissä raportoin enemmän matskua, joten laittakaa seuraukseen: ainopaino. Oon muutenkin melko aktiivinen snäppäilijä nykyään ja siellä on tosiaan enemmän myös kaikkee muuta kuin sitä treeniä! 🙂

Kuvan vaatteet ovat Vaasan Seppälän urheiluvaatemallistoa. Nykyään myös Seppälästä saa laadukkaita, mutta edullisia treenikuteita.


One Response to “KAIKKI EI AINA MENE KUTEN OLI SUUNNITELLUT”

  1. Katrie sanoo:

    Moikka! Haluaisin kysyä, että osaisitko sanoa miten saisin sirpn, kapean vyötärön (mutta kuitenkin lihaserottuvuutta)? Sivusta päin kun katson peilistä niin olen tosi ”roteva”. Voiko vatsarutistukset olla syy TAI ratkaisu tähän? Teen päivänmittaan n. 4 samanlaista vatsalihastreeniä (joka kerralla vain yksi kierros, liikkeitä on siis 9 ja toistoja 20-30 riippuen liikkeestä) Eihän nuo enää edes polttele, mutta tällä hetkellä tunnen jotenkuten ylimmät vatsalihakseni ja tuntuu, että jos jonain kertana jätän tekemättä niin nekään vähät ei enää tunnu. Mitä tehdä?

Kommentoi