PUSH UP FARKUT – KILPAILIJA FREDDYILLE & DROMEILLE

Kirjoittelin noin vuosi sitten postauksen aiheella Freddyt VS. Dromet ja tämä postaus onkin yksi luetuimmista teksteistä täällä Indiedaysilla ollessani. :D Koska aihe ilmeisesti kiinnostaa, ajattelin kertoa, että nämä kuuluisat pöksyt ovat saaneet kolmannen kilpailijan. Tally Weijlin ”PushUp Skinny Jeansit” ovat nimittäin samaa kategoriaa ja sopivat nimenomaan treenatulle kropalle. Materiaali on todella joustavaa, mutta silti ulkonäkö on hyvin farkkumainen. Malli istuu erittäin hyvin ja niissä on muotoja korostava push up – leikkaus. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun otin pöksyt pakkauksesta, repesin totaaliseen nauruun, sillä housut näyttivät niin pikkuruisilta, että ajattelin saaneeni lasten mallin. Mun snäpissä on tästä enemmän materiaalia (ainopaino). Epäuskoisena vetäsin housut jalkaani ja nehän menivät kuin menivätkin päälle ja istuvat vielä varsin hyvin. Parasta on se etteivät ne purista tai tunnu lainkaan epämukavilta. Plussaa saa myös tiukka malli nilkkoihin asti. Mulla on niin ohuet pohkeet ja nilkat, että useimmat trikoot ja housut ovat aina liian löysät alhaalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Collage_Fotorfdt

freddyt – dromet – tallyt

Collage_Fotorhousu

Housut on saatu Goodwear-verkkokaupasta ja mulla on koko: 34.

Joko joku teistä on testaillut näitä?

PS. Tällaisia kuvia tuli, kun yritin kuvailla itseäni meidän pihassa. Obelix ei suostunu liikkumaan pois kameran edestä, vaikka yritin houkutella miten. Sitten kun yritin ottaa hänet syliin, niin lähti karkuun ja parkkeeras aina suoraan mun tai kameran eteen .. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


14 Responses to “PUSH UP FARKUT – KILPAILIJA FREDDYILLE & DROMEILLE”

 1. Hellurei81 sanoo:

  Moi! Hyvännäköset housut! Toivepostausta kyselen aiheelle ”juhlakunnon tärpit” eli siis mitä vinkkejä antaisit viimeiselle parille viikolle ennen juhlia,jotta saisi mahdollisimman hyvännäköisen kropan. Mean turvotukset pois ja pikkusen ehkä lihaserottuvuutta paremmin kehiin. Mitä nyt voi parissa viikossa tehdä kun on muuten ihan hyvässä kunnossa ja suht.timmi. Olisi tosi kiva saada vinkkejä!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moroo! Tätä on toivottu ennenkin, joten laitetaan tulemaan! Kiitos vinkistä =)

 2. Myy sanoo:

  Kävin ihan innoissani sovittamassa dromeja, kun kuulin, että tänne meidän käpykyläänkin oli niitä yhteen kauppaan eksynyt. Pettymys oli ihan jäätävä. Ompeleet oli huonot, nappi irtosi heti sovittaessa (ja nyt ei ollu kyse siitä, että oisin ollu housuihin liian iso :D )ja kangasmateriaali mun mielestä tosi huonolaatuista. Kauppaan jäi enkä aio kyllä dromeja havitella enää.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Mulla on kyllä muuten kestänyt dromet hyvin, ainoa on se vetskari, mikä hajosi yhksissä pöksyissä aika nopeesti :(

 3. anskuanskuli sanoo:

  Huhhuh, oot kyllä niin upea!

 4. ella sanoo:

  Kyllä nuo uudet tulokkaat näyttää mun silmään paljon paremmilta kuin Freddyt ja Dromet! Niistä en oo ikinä oikeen välittänyt :D

  Ostin juuri sun fatburn-paketin, jee! Tuli mieleen sellainen, että onko se Q&A ihan julkinen palsta (siis paketin ostaneiden kesken tietysti) mistä voi lukea vastauksia myös muiden kysymyksiin vai ihan privaatisti esitetään kysymykset ja saadaan niihin myös hlökohtaiset vastaukset? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi!

   Se ”palsta” on tällä hetkellä sellainen että kun lähetät kysymyksen, se tulee vain mulle ja mä vastaan henk.koht suoraan sulle, jättämääsi sähköpostiin. =)

 5. Laura sanoo:

  Tallyissa näyttää olevan reikä jo ensimmäisellä sovituskerralla, ei taida olla kovinkaan laadukkaat pöksyt :(

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Juu siis se oli siinä alunperinkin. farkuissa on kuluneita kohtia ja muutama reikä =)

 6. Minni sanoo:

  Mitä kokoa sun freddyt on? Osaisiko vähän verrata minkä kokoiset tilaisi :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Mulla on freddyjä sekä xs että s koossa, menee aika samaan tallyjen kanssa. Tallyt ehkä hieman tiukemmat.

 7. Maria sanoo:

  Minäkin olisin tilailemassa freddyjä ja pähkäilen xs ja s välillä. Venyvätkö/kuluvatko freddyt paljoa käytössä? Lahkeiden takia haluaisin ottaa xs mutta koska suunnitelmissa olisi jalkojen treenaaminen niin olisiko s varmempi vaihtoehto? :-)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kyllä ne jonkun verran kuluu/löystyy. mun mielestä xs ja s välillä ei ole suurta eroa :)

Kommentoi