MITÄ LÖYTYY MUN LAUTASELTA?

Näin vaan kevät kääntyy tiukemmin kohti kesää, kun ollaan jo toukokuun puolella. Tää vuosi on mennyt ihan hullun nopeesti jälleen kerran. Meillä oli eilen isot kolkytvee bileet, kun yllätin miehen juhlilla, joista hänellä ei ollut mitään hajua. Kaikki meni aivan nappiin ja oli kyllä mukava ilta eilen. Katselin tässä kalenteria ja totesin että toukokuussa on kyllä jos jonkinlaista juhlaa ja kekkeriä tiedossa, että mitenköhän tässä enää vanha jaksaa. 😀

Unknown

Tänään ajattelin kuitenkin höpötellä hieman yhdestä mun lempiaiheesta, eli ruuasta ja syömisestä! Tällä hetkellä mulla on aika rento meininki kaiken suhteen, on tullut syötyä myös juttuja, jotka eivät normaalisti kuulu ruokavalioon, mutta itseni tuntien, tiedän että nää hommat menee kausissa. Välillä letkeemmin ja välillä sitten vähän skrapimmin.

Mulla oli tossa hetki sitten vaihe, kun ruuanlaitto ei oikein kiinnostanut ja tuntui että sitä söi vaan samoja ruokia päivästä toiseen. Nyt oon taas saanut motia takaisin ja jaksanut kokkailla ahkerammin. Mulla jäi pieni ”kammo” tuosta muutaman kuukauden kestäneestä ylirasitus/aliravitsemus tilasta ja en tosiaan halua ajautua enää samaan tilaan, joten oon vaan yrittänyt syödä riittävän paljon. Välillä on vaan niin kiireisiä päiviä, että sitä syömisaikaa ei meinaa riittää tarpeeksi. 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

linssipastaa ja kalkkunajauhelihaa kookoskastikkeessa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bataatti-juuresmuusia ja jauhelihaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lohta, sieniä ja riisipastaa kookoskastikkeessa

Aika samankaltaisia ruokia sitä tosiaan tulee kuitenkin syötyä, sillä arkisin suosin helppoja ja nopeita juttuja. Viikonloppuisin onkin sitten enemmän aikaa kokkailla ja kehitellä. Syön normaalisti neljä kertaa päivässä, ainakin silloin kun treenaan kahdesti päivässä. Tuo rytmi sopii itselleni parhaiten ja syön sitten aika isoja annoksia jokaisena kertana. Mun suurin energiapiikki painottuu aina treenin jälkeen ja myös iltaan. Syön vielä 20-22 aikaan ison lämpimän aterian! Koen myös, että treeni sujuu tehokkaammin jos on jopa pieni nälkä kun treeni alkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamiaista lukuunottamatta jokainen annokseni on pääsääntöisesti lämmin ateria, eli en käytä kovinkaan paljon ”välipalaruokia”. Riisikakkuja nyt löytyy kaapista aina ja niitä tulee syötyä pikkunälkään tai heti treenin jälkeen nopeana hiilarina. Koen, että ruokavalioni on aika simppeli, eli paljon perus ruokaa ja sitten sitä täydennellään erilaisilla superfoodeilla. Käytössä mulla on tällä hetkellä viherjauhe sekä ashwagandha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grillauskausi on avattu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nää oli tosi hyviä! 🙂


2 Responses to “MITÄ LÖYTYY MUN LAUTASELTA?”

  1. Tuo pihvi ja salaatit, nam nam. Tulee kesän tunne.

    • ainorouhiainen sanoo:

      Niinpä, ihanaa kun alkaa oleen niin lämmin että tarkenee syödä terassilla!

Kommentoi