SUMMER FIT 2016 – INFOA KEVÄÄN HAASTEESTA

Lupailin viime vuoden lopussa järjestää jokavuotisen treeni- ja ruokavaliohaasteen täällä blogissa ja sellainen on tosiaan tulossa. Oon ollut hieman kiireinen koko alkuvuoden, mutta oon kuitenkin haudutellut ajatusta mielessä ja ideoinut jatkuvasti eri juttuja. Nyt tuntuu siltä, että palaset ovat loksahtaneet paikoilleen ja pystyn tuoda myös konkreettisesti tarjolle sen, mitä olen ajatuksissa pyöritellyt. Koska tämä on jo kolmas haaste, halusin kuitenkin tuoda myös jotain uutta tähän vuoteen. Treenit alkaa siis olla suunniteltu ja ruokavalio on mielessä valmis. Enää tarvitsee vain kuvata videot ja kirjoittaa kaikki puhtaaksi. Kaavailin haastetta alkavaksi ensi viikon maanantaina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen ensi viikonloppuna la-su Helsingissä koulutuksessa ja jään vielä maanantaina kuvauksiin, mutta yritän saada materiaalit kuvatuksi ensi viikolla, jotta voin sitten näpytellä niitä koneella puhtaaksi. :) Haastetta voisi kuvailla niin, että luvassa on periaatteessa jonkinlainen sekoitus Bikini Body Bootcamp sekä Beach Body – haasteista. Olen yrittänyt huomioida eri kuntotasot ja myös sen, että treenejä voi tehdä myös kotona, eivätkä ne veisi paljoa aikaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensi viikolle ajattelin kuitenkin ehdottaa pientä soppa-haastetta! Kokeillaanko ensi viikon aikana kolmea tai neljää erilaista keittoreseptiä? Pääpaino olisi kasvis- ja vihannespainotteisissa sopissa, joita voi sitten tuunata erilaisilla proteiininlähteillä halutessaan. Vihannesosekeitot ovat mitä parasta ja ravinnerikkainta ruokaa, joten siitä saisi kivan startin, ennen kuin treenihaaste lähtee käyntiin! Mä tuun julkaisemaan keittoreseptit, joita itse käytän ja saatte sitten testailla mukana jos siltä tuntuu.

PS. Käytiin tänään kavereiden kanssa kaupoilla ja löysin noita hitti-mukeja pillillä varustettuna. :D Niiden inspiroimana oli sitten pakko alkaa myös mehustelemaan paria erilaista mehua. Pakko myöntää, että kyllähän nuo kupit ihan kivalta näyttää kuvissa!


23 Responses to “SUMMER FIT 2016 – INFOA KEVÄÄN HAASTEESTA”

 1. Vera sanoo:

  Joo toi keittohaaste kuulostaa hyvältä! Voisitko koittaa kehitellä myös yhden opiskelija budjetille sopivan, eli ei superfoodeja tms. :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   En tapaa muutenkaan laittaa keittoihin superfoodeja =) Sopat ovat just edullisuuden kannalta hyvää ruokaa opiskelijoille myös!

 2. Lena sanoo:

  Jes, mukana haasteessa! Katsoin viikonloppuna ”Fat, sick and nearly dead” elokuvat, jonka jälkeen palasin sun mehustinpostauksiin ja marssin kauppaan. Mukaan tarttui wittin juicepresso, ja nyt pari päivää sitä käyttäneenä on pakko sanoa etten voisi olla tyytyväisempi! :) eli kiitos vinkistä!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Siitä dokkarista tulee kyllä aina kunnon mehustusvimma :D :D Juicepresso on ihan loistolaite joten hyvän valinnan teit!

 3. sara sanoo:

  Pystyykö kasvissyöjä osallistumaan haasteeseen ts. vaatiiko ruokavalio paljon soveltamista?

 4. Sonja sanoo:

  Jee, kuulostaa tosi hyvältä :) En jaksais odottaa! Ja oon mukana soppahaasteessa.

 5. Henna sanoo:

  Mistä löysit noita hittimukeja? Ja olis kiva saada kooste proteiinilisistä soppaan, tuntuu että omia ideoita on vähän. Mutta messissä ollaan soppahaasteessa :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Vaasassa on sellainen paikka kun combo, jossa on sekä kirppari että puoli missä myydään kosmetiikkaa/sisustusjuttuja..sieltä löytyi =)

   Juu mää laitan keittoreseptien mukaan vähän ideaa näistä =)

 6. Jutta sanoo:

  Mistäs noi mukit löyty?
  Haaste kuulostaa hyvältä! :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Vaasassa on sellainen paikka kun combo, jossa on sekä kirppari että puoli missä myydään kosmetiikkaa/sisustusjuttuja..sieltä löytyi =)

 7. anni sanoo:

  Jes! Tätä on odotettu!! Kevääksi taas uutta puhtia!!

  Myös soppa haaste on tarpeen, niitä tulee keiteltyä liian vähän! :)

 8. Maija sanoo:

  Noi mukit on tosi söpöt! (:
  Jeeee innolla taas ootan haastetta! En meinaa pysyä pöksyissäni ens viikon ku täytyy oottaa!! :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Joo ne on!! =) Kiva että oot innoissas, mietinkin mitä sulle kuuluu, kun et oo hetkeen kommentoinu ;)

   • Maija sanoo:

    Ai ihana oot! :)
    Mulle kuuluu ihan ok.. Ollu vähä vastoinkäymisiä ja nyt muutto edessä.. Mutta tästä vaan eteenpäin! :) Oon kyllä lukenut joka päivä blogia, mutta ei oo välttis ollu sosiaalinen/kommentointi fiilistä.. Jos tajuut mitä tarkoitan :D

    • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

     Ai, että, harmi jos ollu vastoinkäymisiä :( Mutta tosiaan, alhaalta on vaan yks suunta ja se on ylös! Ei stressiä kommentoinnista jos ei oo sosiaalinen fiilis :)

 9. lissu sanoo:

  Jeeeee! Nyt en malta enää odottaa. Ihanaa että teetä tällaisia. ♡

 10. Nektariini sanoo:

  Kuulostaapa huipulta!

  Joko näit tämän jutun? http://www.hs.fi/tiede/a1454037626835 Ajattelin, että sinua voisi kiinnostaa nuo tutkimustulokset kun täällä blogissa aina kummastellaan miten pystyt treenaamaan määriäsi ilman mitään 10 000 kcal mättöjä. Keho tosiaan siis sopeutuu ainakin tuon tutkimuksen perusteella :)

  Kiitos mahtavasta blogistasi! Päätin uudenvuodenlupauksena vähentää somettamista ja tiputinkin listaltani kaikki muut treeniblogit paitsi tän sun. Täältä saa aina hyvän mielen ja uutta tietoa <3

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   En ollut lukenut, mutta luin nyt! Mielenkiintoista asiaa =) Näin oon itsekin asiaa ajatellut, että kroppa tottuu ja adaptoituu tiettyyn elämäntyyliin =)

   Kiitos ihanasta palautteesta, arvostan <3 :)

Kommentoi