FRESH FEELING!

Tiedättekö mikä on mun mielestä yksi parhaista fiiliksistä? Se, kun hikisen treenisetin jälkeen käy suihkussa ja pukee puhtaat vaatteet päälle. Olo on jotenkin todella ”fresh” ja mä niin rakastan sitä tunnetta. Useimpina päivinä tulee tehtyä pari treeniä päivään, joten suihkutteluakin saa harrastaa normaalia useammin. Mulla onkin yksi ”salainen pahe”, sillä oon ihan hulluna suihkusaippuoihin ja etenkin hyvältä tuoksuviin sellaisiin. Voi pojat, kun voi joskus olla vaikeeta valita yksi tuote kaupassa kun on ensin nuuskutellut kaikki läpi. 😀 Olin siis tietysti innoissani mukana Indiedaysin ja Palmoliven kamppanjassa, jossa pääsin testailemaan Palmoliven Aroma Sensations -tuotesarjaa, johon kuuluu kuusi herkullisen tuoksuista ja värikästä suihkusaippuaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamutreenien jälkeen on kiva käyttää virkistäviä ja energisöiviä tuoksuja, joista suosikiksi nousi tuo vihreä So Dynamic– Virkistävä suihkusaippua. Tuote sisältää Verbanan ja mandariinin öljyä sekä appelsiinin kukkaa. Iltaisin taas Ylang Ylangin öljyä, laventelia sekä kardemummaa sisältävä lila So Relaxed toimii loistavasti. Mä en ehosta itseäni hirveästi arkisin, enkä etenkään treenien välissä, sillä se tuntuu jotenkin hölmöltä vetää meikit ja voiteet päälle, kun ne hikoilee kuitenkin pois taas pian. Kuten aiemmin mainitsin, paras fiilis on kun olo on puhdas, raikas ja iho tuoksuu hyvältä. Nyt voikin pitää treenilaukussa yhtä pulloa kun valikoimaa löytyy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onko muita saippuafaneja? Nyt nimittäin olis mahdollisuus osallistua testiryhmään, jossa 200 valittua pääsee testaamaan Palmoliven Aroma Sensations Feel Glamoroussuihkusaippuaa. Feel Glamorous on tuo kuvissakin näkyvä pinkki suihkusaippua, jota voi käyttää ihon hellävaraiseen kuorintaan päivittäin. Testiryhmäläisille postitetaan tuotenäyte kotiin sekä lyhyt testiryhmäkysely sähköpostiin. Täältä pääset osallistumaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


11 Responses to “FRESH FEELING!”

  1. Maija sanoo:

    Osallistuin! 🙂
    Rakastan kaikkien suihkugeelien,shampoiden ja saippuiden tuoksuttelua. 😀 On aina yhtä hauskaa korkata uusi purkki suihkussa. 😀

  2. ulla sanoo:

    Täällä kans yks joka rakastaaaaaa uusia suihkutuoksuja . Ja just hikilenkin jälkeen on ihana olo… raikkaana !!!

    Paras suihkutuoteet on kyllä nivealla… pehmeitä ja kosteuttavaa.
    Ja ne tuoksut … paras esim kookos 😀

  3. ulla sanoo:

    Muuten, noista Palmoliveistä tuo sininen on iiihana !!!! Jotenkin erilainen.

  4. ansu sanoo:

    Ei liity varsinaisesti tähän postaukseen,mutta mitä mieltä olet kookossokerista? Oletko käyttänyt itse? Parempi vaihtoehto ilmeisesti kuin valkoinen sokeri, mutta ei ilmeisesti kuitenkaan varsinainen terveysteko.

    • ainorouhiainen sanoo:

      Oon käyttänyt kyllä joskus ja löytyy kaapista. Parempi vaihtoehto kuin tavallinen sokeri mutta ei sitäkään suurissa määrissä kannata käyttää =) Sopii kuitenkin hyvin makeutukseen, mikäli ei halua käyttää makeutusaineita.

  5. Vera sanoo:

    Aino, miten teet hiustenpesun kanssa?? Pesetkö joka treenin jälkeen?

    • ainorouhiainen sanoo:

      En pese joka treenin jälkeen hiuksia. Pesen n. 3 kertaa viikossa vain. =)

  6. johanna sanoo:

    Tuo linkki ei toiminut, joten miten pääsen osallistumaan? 🙂

Kommentoi