JUST DO IT

Indiedaysin ja Niken yhteistyökampanja.

Mikäs sen mukavampaa näin vapaapäivän aamuna kuin mennä hakemaan inspiraatiota Niken sivuilta. Vuoden vaihteessa treenimotivaatio kokee aina pienen nosteen, vaikka hommat jatkuisikin ihan tuttuun tapaan. Ehkä sitä saa muista ihmisistä fiilistä, kun kaikki ovat innokkaana aloittamassa uutta vuotta treenien parissa!

PRINTED-ENGINEERED-TIGHT-695499_455_A_PREM_Fotor_Collage

Kuten tiedätte, treenivaatteet on suuri osa ihan sitä mun arkipukeutumista myös ja vietänkin 90% ajastani treenikuteet tai kollarit päällä. Arkipukeutumisessa suosin mukavia ja rentoja vaatteita, kun taas treenatessa tykkään pitää niukkoja vaatteita. Niukalla tarkoita siis ihonmyötäisiä vaatteita, sillä mielestäni urheileminen on helpointa, kun vaatteet eivät roiku tai heilu. Ohjatessa pidetään myös aina vyötä missä on mikrofoni ja mielestäni on häiritsevää jos on esim. löysä toppi ja siihen päälle pitää laittaa vyö. Tiukat topit ja shortsit on siis mun juttu. Käytän trikoita oikeestaan vaan kun ohjaan spinningiä, tai jos käyn lenkillä/ulkona treenaamassa.

Niken valikoima on todella laaja ja hyvä, sieltähän voisi valita vaikka kuinka paljon kuteita, mutta päätin olla tällä kertaa järkevä ja laittaa tilaukseen sellaisia juttuja, joita oikeasti tarvitsen. Tuo Niken free – kenkä ja nimenomaan 4.0 tai 5.0 malli on paras malli mun jalalle, omistan näitä kenkiä lähemmäs 10 paria ja nyt edelliset alkaa olla siinä kunnossa, että uusi pari on tervetullut. Treenaan siis tällä hetkellä pääsääntöisesti aina Niken free kengällä.

3-RIVAL-SHORT-719582_010_A_PREM_Fotor1_Collage

Ongelmaksi koitui jälleen värin valinta. Viime aikoina oon alkanut miettii, että ihan perus musta kenkä olisi kiva vaihteeksi, mutta sitten toisaalta mustia voi ostaa aina myös urheiluliikkeistä, joten päädyin tuohon vihreään väriin. Se onkin varmaan ainoa väri, mitä mulla ei oo vielä ollut.

WMNS-NIKE-FREE-50-724383_300_D_PREM

Niken sivullahan voi myös suunnitella omat kengät ja joskus kun hoksasin tämän NikeiD ominaisuuden, suunnittelin varmaan kymmenet erilaiset kengät ennen kuin osasin päättää mitkä tilaan. Nyt kokeilin ihan vaan muutamaa vaihtoehtoa, mitäs mieltä ootte?

Unknown-2_Fotor_Collageaa

Shortsivalikoimaa tutkaillessa tykästyin alla näkyvään perusmalliin. Tuo vyötärönauha näyttää rennolta ja istuvuus hyvältä. Mun kaapista löytyy ties kuinka monta paria erilaisia shortseja, mutta silti käytössä vaihtelee vaan ne tietyt, parhaat vaihtoehdot. Kun löytää hyvät, ei hevillä muuta mallia.

3-RIVAL-SHORT-719582_010_A_PREM

Vaikka en trikoita niin usein käytäkään, voisin hyvin kotiuttaa myös nuo kuvassa näkyvät printed engineered malliset pöksyt. Huomasin, että tykästyn nyt sini-kelta-vihreään värimaailmaan eniten. Löysin myös nimittäin erittäin makeen takin! En tiedä mikä takissa klikkasi, mutta voisin erittäin mielellään ottaa tuon Sacai plush windrunnerin omaan vaatekaappiin. Ehkä just se, että se on hieman erilainen, mutta kuitenkin sporttinen, jolloin pystyisi yhdistelemään omiin vaatteisiin.

 

PRINTED-ENGINEERED-TIGHT-695499_455_A_PREM

NIKE-x-SACAI-PLUSH-WINDRUNNER-802261_451_A_PREM

Mulle tuli nyt ihan sellanen fiilis, että huvittais lähtee urheilemaan, mutta katsotaan. Yritetään nyt levätä ainakin pari päivää. 😀

 


One Response to “JUST DO IT”

  1. Tuija sanoo:

    hyvän väriset on noi virheet kengät 🙂 iteki tykkään kyllä niken vaatteista 🙂

Kommentoi