6 x HAPPINESS

Vaikka matkustelu ja lomailu on rentouttavaa ja silmiä avartavaa, viihdyn kuitenkin parhaiten tavallisessa arjessa. Työn teosta tulee hyvä fiilis, kun taas vapaapäivinä tykkään olla kotona ja vain katsella sarjoja tai surffailla koneella. Voin parhaiten silloin kun rutiinit rullaa tasaisesti. Joskus tarvitsen kuitenkin muistutuksen siitä miten kivasti kaikki asiat ovat. Yleensä lomien ja pienien irtiottojen jälkeen sitä taas muistaa, miksi tekee sitä mitä tekee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä 6 (pientä) asiaa, joista olen onnellinen tällä hetkellä:

Olen jälleen terve ja pystyn syödä normaalisti.

Pääsin eilen treenaamaan kunnolla niin että hiki lensi. Bodyattack, spinning & core – ja mää nautin niin paljon!

Olen lähdössä kampaajalle hiushoitoon – arjen luksusta.

Edessä on monta viikonloppua ilman tarkkoja suunnitelmia, mikä tuntuu vapauttavalta.

Herään joka aamu siihen, että ollaan kietouduttu toisiimme tuon pienen karvaturrin kanssa. Se uninen katse on jotain niin hellyyttävää <3 :D

Syksy on mielestäni ihanan kotoisa vuoden aika. Kynttilät, pimeys ja raikkaassa ilmassa tehdyt kävelylenkit ovat ihan parasta.

Olisi kiva jos kertoisit muutaman jutun, josta olet onnellinen tällä hetkellä? Se ei aina vaadi valtavia ollakseen tyytyväinen, pienistä jutuista kasvaa suuri kokonaisuus. :)


13 Responses to “6 x HAPPINESS”

 1. riina sanoo:

  -oon ollut muutaman päivän flunssassa, mutta nyt tauti on hellittämässä ja pääsee taas treenien pariin.edellisestä sairauden aiheuttamasta treenitauosta on monta vuotta aikaa ja tää todella koetteli päätä.

  -tein Puhdistamolle tilauksen ja sain loistavaa asiakaspalvelua

  -saan jakaa arkeni rakkaiden ihmisten kanssa

  olen itse myös minimalisti, eli nautin rutiineista ja pienistä asioista, ja tätä listaa voisi jatkaa vaikka loputtomiin :) ihanaa syksyä, Aino!

 2. Jenna sanoo:

  – Oon päässyt aloittamaan liikkumisen uudestaan, 2kk:n sairastelun jälkeen
  – Mun aamupala muffini resepti onnistui hyvin
  – Luen hyvää kirjaa tällä hetkellä
  – Oon pitkästä aikaa käynyt lenkillä vesisateessa ja nauttinut siitä tavattomasti
  – Mun sokeriton syyskuu menee vallan mainiosti

 3. Jeilou sanoo:

  -Suurin iloni ja onnen aiheeni ovat meijän kaksi pientä (3-vee ja 9kk) täydellistä tyttöä!
  -Syksy
  -Terveys ja hyvä olo (hyvä olo tulee liikunnasta ja hyvästä, puhtaasta ja tasapainoisesta ruuasta!)
  -Elämä yleensä! =D

 4. Marika sanoo:

  -Olen muutaman päivän reissussa olemisen jälkeen takaisin kotona oman jääkaapin ääressä. Hassua miten eri tavalla huomaa syöneensä lapsuudenkodissa, ja miten hyvä fiilis tulee kun pääsee takasin omiin ruokailutottumuksiinsa.

 5. May sanoo:

  Oon onnellinen auringosta ja liikuntainnostuksesta, uusista lenkkareista ja perushyvästä fiiliksestä joka ei oo aikoihin ollu itsestäänselvyys.

 6. iina sanoo:

  jees mun mielestä on aina hauskaa miettiä näitä juttuja! itse iloitsen tällä hetkellä ainakin seuraavista asioista;
  – hikoilin stepissä niin että hikipisarat kirveli silmissä (:D)
  – oon saanu arkirytmistä kiinni ja päässy treenaamaan säännöllisesti
  – kroppa on terve ja toimii eli pystyn liikkumaan
  – ruokavaliokin on menossa parempaan suuntaan :)
  – pahin koulustressi on takana ja kohta alkaa uus kevyempi jakso jolloin voin ottaa rennommin ja panostaa enemmän omaan hyvinvointiin

  ihanaa viikkoa Aino!

 7. Tiina sanoo:

  Uskomatonta mutta totta: lapsuuteen jäänyt paha eli unissakävely palasi yllättäen viime yönä yli 15-vuoteen sillä seurauksella että oikean nilkan nivelsiteet menivät pahasti… Onnea on kuitenkin mies, joka kokkaa ja vie roskat kun on itse jalka paketissa :)

 8. Tuija sanoo:

  Todellakin samaa mieltä syksystä kanssasi vaikka onkin ollut aika sateista viime päivät. Onnelliseksi tekee oma pieni lepohetki kun ei ole kiire minnekään :)

 9. Nyjen sanoo:

  Superonnellinen olen siitä, että arki rullaa myös meillä. Aloitin työt lähes kolmen vuoden kotonaolon jälkeen (äitiysloma). Kotona ollessa liikkumiselle oli aikaa ja mahdollisuuksia aika paljonkin. Toisin kun niin monet tutut ja kaverit, päätin, että pidän liikkumisen mukana koko ajan vaikken ”jaksaisi” uuvuttavan työpäivän jälkeen. Se kannatti! Nyt jaksan olla sekä (hyvä) työntekijä että äiti. Asiaa helpottaa myös se, kun miehen kanssa sovitaan kalenteriin seuraavan viikon treenit samalla, kun katsomme viikon muun ohjelman. Nyt liikunta on osa arkea eikä tarvitse miettiä jaksanko/viitsinkö lenkille tai salille vai en!

 10. Essi sanoo:

  Tänään tuli erityisen hyvä mieli kun meidän pieni toheltava koira veti ihan omaa showta keittiössä kun oli niin energiaa täynnä. Salilla tuli tehtyä hyvä vatsa-selkätreeni ja kotona väsäsin värikkäät kanasalaatit mulle ja miehelle :) Ei mitään erikoista mut silti ihana vapaapäivä! 8)

 11. Toisen palaajan vaimo sanoo:

  Minut tekee onnelliseksi rakkaus, lämpö, ruoka, liikunta ja perhe. Käytkö muuten ikinä poikaystäväsi peleissä? Mietin kun en ole ainakaan ikinä nähnyt enkä muista sinun kirjoittaneenkaan käyneesi. :) Itse en missaisi mistään hinnasta. <3

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kävin aktiivisemmin kun pelit oli vaasassa (vaasan sport) mutta nykyään kotipeleihinkin on parisataakilsaa, joten harvemmin tulee käytyä =)

 12. Kirsti sanoo:

  -minulla on työpaikka, jossa on useimmiten kivaa, ja työkaverit ovat avuliaita, ystävällisiä, ja tykkäävät halata.
  -sain eilen reenata pitkästä aikaa taas ihanan reenikaverin kanssa, jota en ollut nähnyt puoleen vuoteen.
  -sain kokeilla Crossfittiä kivassa seurassa
  -uusia haasteita riittää
  -omaa rauhaa on myös riittävästi
  -perheeni ja ystäväni voivat hyvin

Kommentoi