PARAS TAPA NOSTAA TREENIMOTIVAATIO PILVIIN

Täytyy myöntää, että näin lomalla motivaatio treenaamiseen ei ole ollut ihan yhtä huipussaan kuin normaalisti. Yleensä mun ei edes tarvitse sen kummemmin hakea motia mistään, sillä jumppiin on mentävä, huvitti tai ei. Omat salitreenitkin tulee tehtyä, sillä mulla on tasan tarkkaan tietyt ajankohdat, jolloin ne on mahdollista tehdä ja silloinhan ne sitten myös tehdään.

Kun vapaa-aikaa on enemmän, tulee helposti ajateltua että meen sitten vähän myöhemmin, tai teen ensin tämän ja meen sitten…Nyt kolmannella lomaviikolla asiaan on tullut muutos, sillä oon treenannut yhdessä kavereiden kanssa joka päivä. Ollaan sovittu kellonaika, milloin nähdään ja sitten ollaan menty. Miten helppoa! Meikäläinen on normaalisti aika kova nukkumaan myöhään, mutta nyt ollaan lähdetty aina kympin (tää on mulle aikaisin!) aikaan aamusta urheilemaan ja on muuten ollut kivaa. Jos joku kysyisi parasta montivointi kikkaa, sanoisin että sovi treenitreffit kaverin kanssa.

11692997_10155746483160577_1240862862_n_Fotor_Collage

Maanantaina aloitettiin viikko tekemällä rinta-selkä salitreeni. Oltiin Jennin kanssa kahdestaan ja oli muuten hapokasta. Tehtiin pelkkiä supersarjoja lyhyillä palautuksilla ja hyvä puoli oli myös se, että ollaan yhtä vahvoja, joten pystyttiin tehdä kaikki liikkeet samoilla painoilla. 😉 Jossain vaiheessa meinas joku tulla oksutkin suuhun, kun oli niin hapokasta, mutta jälkeenpäin todella hyvä fiilis ja voin kertoa että on ollu vartalon etu- ja takaosa hellänä tän jälkeen! Treenin jälkeen grillailin meille sapuskaa ja saatiin nauttia auringosta loppu päivä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

possun ulkofileetä itsetehdyssä marinadissa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiistaina mentiin neljän porukassa tekemään ällöttävän kamala HIIT-treeni, eli juostiin ylämäkivetoja x 15. Treenin olen jakanut aiemmin täällä. Kavereista sai taas pientä extramotivaatiota ja kun treeni oli tehty, oli koko jengi aivan loppu-slut. Hölkkäiltiin meille ja valmistettiin herkullinen palautusateria ja saatiin nauttia auringosta myös tiistaina. Meidän terassille paistaa aamusta iltaan, eikä tuulikaan vaivaa, joten lämpötilat oli todellakin hellelukemissa.

11759554_10155713234945577_1570940922_n

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

luomuliha-riisipasta-herkkusieni-sipuli-tomaattisose-pataa ja raikas salaatti

Tänään startattiin päivä treenaten meidän vanhalla aerobic-kokoonpanolla. Tehtiin Beach Body – haasteestakin tuttu käsitreeni, kolmen liikkeen supereilla. Ollaan kaikki Personal Trainereita, joten oli kiva, kun sai jatkuvaa koutsausta tekniikasta samalla kun teki. Oon niin tottunut treenaamaan aina yksin, joten todellakin virkistävää vaihtelua. Tuli oikeen vanhat aerobic ajat mieleen, kun kuulee jatkuvaa feedbackia siitä kuinka suorittaa. 😀 Loppuun vedettiin vielä vähän bodyattackia, kun salilla oli juuri käynnissä tunti. Ehdittiin just sopivasti 9.biisiin mukaan ja tehtiin pieni sykepiikki loppuun. 😀 Attackin jälkeen harjoiteltiin vielä Bodysteppiä.

Huomenna olisi siis luvassa pieni breikki lomailuun, sillä saatiin Jennin kanssa idea, että voitais käydä ohjaamassa yksi jumppa yhdessä. Ohjataan kl. 17:45 Bodystep atleettisena versiona, joten kaikki Vaasan jumpparit, liittykää ihmeessä mukaan. Tunti on siis Sports gymin puolella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun on hirveen vaikee antaa ohjia kenellekkään muulle ja haluan aina itse päättää mitä treenaan, jotta tiedän varmasti mitä saan. Sen vuoksi olenkin kai ohjaaja, enkä jumppari muiden seassa. Oon tavallaan myös aika yksinäinen susi, eli treenaan paljon yksin, tai sitten ohjaan muita. Jonkinlainen kontrollifriikki tän asian suhteen? Nyt kuitenkin huomasin kuinka paljon tsemppiä saa siitä, että tekee yhdessä kavereiden kanssa. On ollut tosi virkistävää nämä muutamat päivät. Ootte kamut tärkeitä, tiedätte keitä olette. 😉


One Response to “PARAS TAPA NOSTAA TREENIMOTIVAATIO PILVIIN”

  1. Gretu sanoo:

    <3

Kommentoi