OMAT TREENIT TÄLLÄ HETKELLÄ

Viime aikoina on ollut jotenkin tosi hyvät fiilikset kaiken suhteen. Onko se tuo ilma vai mikä, mutta oon ollut kuin naanatalin aurinko aamusta iltaan, eikä mikään ole ottanut pannuun. I like! Toivottavasti meno jatkuu samaan malliin. Eilenkin olin vetänyt aamulla oman salitreenin ja illalla oli kolmen jumpan non-stop-putki, joten olisi voinut luulla että sen jälkeen olis ollut ihan hyytynyt olo, mutta meitsi oli ihan elämäni kunnossa ja olisin voinut tehdä vielä vaikka mitä! Energiaa on siis piisannut vaikka muille jakaa.

Joku kyselikin miten treenailen tällä hetkellä ja nuo omat jutut on mennyt aika rutiinilla. Tein yhdessä välissä noita Bikini Bootcampin treenejä, mutta ne ja suuret jumppamäärät ei sitten kuitenkaan ollut pidemmän päälle mikään ideaali ratkaisu, joten palasin takaisin salitreenien pariin. Monien testailujen perusteella, paras systeemi on tehdä muutama salitreeni noiden jumppien kaverina. Viime kuukausien aikana oon tehnyt yleensä 2 salitreeniä viikkoon ja molemmat on kohdistuneet yläkropalle. Jos täällä on joku uusi lukija, ohjaan tosiaan sellaisen 13-15 jumppaa viikossa,  joten kovin paljon aikaa ei enää omiin juttuihin jää. Oon tehnyt oikeestaan Beach Body – haasteen mukaisesti ne ylävartalon treenit. Aika paljon leuanvetoja on siis tullut tehtyä edelleen ja ajattelinkin kokeilla joku päivä maksimivetojen määrää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oon myös huomannut salitreeneissä selkeän voiman lisääntymisen. Moniin liikkeisiin on voinut lisätä painoja. Teen aika usein liikepareja ja supereita, joten jos tekis ihan yhden liikkeen kerrallaan, voisi varmaan jo lisäillä ihan kivasti painoa tankoon! Sanoin pomolle yksi päivä, että nyt pitää tilata isompia käsipainoja, kun nuo Ladies Clubin kässärit alkaa jäädä liian pieneks. Oon tykännyt treenata siellä, koska tiedän just eikä melkeen missä kaikki kamat on. Suuremmalla salillamme menee joskus liikaa aikaa siihen, että funtsii missä mikäkin masiina on. Nyt oon kuitenkin käynyt sieläkin pari kertaa salitreenin parissa ja ihan hyvät setit saanut aikaseks, kun on ensin miettinyt vähän että missä järjestyksessä pitää hommat hoitaa!

https://www.youtube.com/watch?v=7V1jFh_kuWs

Oon hehkuttanut jo sen verran paljon tätä hormonitasapaino-keissiä, että uskon monilla menevän jo hermot, mutta siis huomaan myös treeneissä jonkinlaisen uuden tatsin, etenkin voimassa. Testauksen mukaan lihasmassahan oli lisääntynyt kolmessa kuukaudessa hieman, joten se on aina positiivinen asia. Oma tavoitteeni ei siis niinkään ole kasvattaa lihasta, vaan enemmänkin parantaa suorituskykyä. Tavoite ei ole olla ainoastaan voimakas, vaan mahdollisimman monipuolinen! 🙂

Ohjasin eilen venyttelytunnin, josta kerroinkin eilisessä kehonhuolto-tekstissa. Tää tunti ei siis ole virallisesti lukujärjestyksessä, vaan pidin sen vain ylimääräisenä kivana. Olinkin ihan ihmeissään, miten moni oli tullut venymään! Meitä oli noin 40 henkilöä venymässä, joten se meni siinä mielessä tosi kivasti. Tuollainen pidempien avaavien venyjen harjoittaminen käy kyllä ihan omasta treenistä, kun tuntuu vielä tänäänkin. 😀

Tässä on enää pari päivää kesälomaan ja mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset. Lomahan on siinä mielessä tosi odotettu juttu, että voi elää sen neljä viikkoa ilman aikatauluja ja se tekee tietty hyvää mielelle ja kropalle. Toisaalta mulla on tosi haikee fiilis, koska nautin kuitenkin tuosta ohjaamisesta sen verran paljon, että en tiedä miten pärjään taas niin pitkään ilman sitä.

Sellaista sekavaa höpinää (+ pari kivaa biisiä) tähän iltaan!


4 Responses to “OMAT TREENIT TÄLLÄ HETKELLÄ”

  1. Ansku sanoo:

    Tykkäsin tästä postauksesta tosi paljon! Mä siis kuuluun just niihin uudempiin lukijoihin, joten pikkuinfo ja muut on kivoja.

    Melkonen jumppamäärä sulla viikossa! Huhhei! Ei ihme että oot tikissä. Ja hormonijutuista, ei kyllästytä! Aihe on tärkeä ja erittäin mielenkiintoinen 🙂

  2. tinttara sanoo:

    Hei,olipa mielenkiintonen postaus :)Mua onki vähä mietityttäny teidän ohjaajien treenailut ja aikataulut 🙂
    Johtuuko tuo haikea fiilis josta puhuit myöskin vähän siitä, että joitain vakkariasiakkaita saattaa tulla ikävä? 🙂

    • ainorouhiainen sanoo:

      Kiitos! Juu kyllähän se on han fakta että tulee vähän ikävä kaikkia niitä tuttuja joiden kanssa treenaa harva se päivä. =)

  3. tinttara sanoo:

    Niinja vielä haluan sanoa että musta on tosi mukava lukea jumpista yms 🙂

Kommentoi