VIIKONLOPUN PARHAAT (+ LINDEX VOITTAJAT)

Tää postaus oli tarkoitus laittaa ilmoille eilen, mutta koska työt ja hommat meni niin myöhään, niin kai tiistainakin voi vielä muistella viikonloppua, joka oli kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin mukava! Oon saanut paljon positiivista palautetta näistä lifestyle-tyyppisistä jutuista ja myös kuvista, joissa esiinnyn muussakin kuin urheiluvereissä, joten ehkä mä postailen aina välillä ihan arkisiakin juttuja kaiken vastapainoksi. Kyllähän se niin on, että hyvinvointi on paljon muutakin kuin vaan treeniä ja ruokaa.

2015-06-12 18_Fotor_Collage

Mulla jäi kesän lukkarista pois perjantai-iltapäivän jumppa ja näin ollen sain yhden vapaan illan arkeen. Tämä on tuntunut erittäin hyvältä ratkaisulta, sillä nyt oon periaatteessa vapaa heti aamupäivän bootcampin jälkeen.

Meillä on tulossa häät ja muutamat juhlat tässä kesällä, joten tarvitsin kipeästi jonkun juhlamekon. Viikko sitten oltiin Even kanssa kiertelemässä kauppoja ja silmiini osui erittäin kirkkaan korallinen/pinkki mekko Aukiassa. Ensin ajattelin, että liian prinsessamainen mulle, mutta mekko jäi kalvamaan mieltä ja päätinkin käydä sovittamassa sitä. Väri näytti tosi hyvältä pienen rusketuksen kanssa ja ihastuin siihen muutenkin. Mun kokoa ei ollut enää jäljellä, mutta myyjä onnistui saalistamaan toisesta kaupungista yhden jäljellä olevan ja se tilattiinkin Vaasaan. Hain perjantaina mekon kotiin ja nyt sitten vaan juhlia ootellessa. Osa teistä kyseli jo mekosta, eli se on Aukiasta ja merkki oli Stocker&Co, mietin että onko tuo sama stocker joka myy farkkuja? :D

2015-06-12 189_Fotor_Collage

hienot sukat :D

Lauantain jumppasetin jälkeen käytiin hakemassa terassille hieman täytettä ja istuttiinkin ensimmäistä kertaa ihan ulkona syömässä. Terassin sijainti on niin, että siihen paistaa aurinko koko päivän ja vaikka asteet eivät olleet kovin korkealla, lämmitti aurinko kivasti iltaan saakka. Tein niitä täälläkin mainittuja murskattuja perunoita, jonka lisäksi grillailtiin lihaa ja halloumia. Salaatti on pakollinen lisä grillisafkan kanssa, joten tein ison, herkullisen vihersalaatin vielä kylkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntai on tosiaan ainoa päivä viikossa, kun mulla on täysin vapaata töistä, joten nautin ihan älyttömästi kiireettömyydestä ja siitä että ei tarvi juuri tsekkailla kelloa. Nukuttiin myöhälle, mehustelin mehua raparperista ja porkkanoista. Käytiin Hemtexissä hakemassa nuo istuintyynyt tuoleille. Siivoilin ja kokkailin hyvää safkaa. Otin päikkärit ja käytiin koirapuistossa, missä oli meidän onneksi toinen ranskis samaan aikaan. Hauvat pääsi telmimään ja leikkimään kunnolla. Illalla saunottiin ja tsiikailtiin leffoja. Tein muuten ihan älyttömän hyvää raakasuklaata!

kuitu-kaura pizza

kuitu-kaura pizza

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sekoitin siis raakasuklaamassan piirakkavuokaan, jonka jälkeen sekoitin pari lusikallista kookosmaidon jähmeää osaa sekaan. Tää oli ihan mielettömän hyvä yhdistelmä, ikään kuin maitosuklaamaisempi koostumus ja herkullisia pehmeitä kookos-sattumia seassa.

Suklaamassaan tuli:

 • Kaakaovoita
 • Kaakaojauhoa
 • Tocoa
 • Lucumaa
 • Macaa
 • Steviaa
 • Fitnessgurun valkosuklaa-vaniljaheraa
 • Kookoshiutaleita
 • Kookosmaitoa

Sellainen viikonloppu tällä kertaa! Nyt olisi sitten aika julkistaa Lindex-lahjakorttien kolme voittajaa:

 1. Karla: Ehdottomasti toi tunika-asu!! Ihan 5/5 kyllä ja pakko käydä itellekin hakemassa tollanen (toivoen, että Suomen kesä tästä vielä lämpenee niihin lukemiin, että pystyy tota tunikaa pitää pelkästään bikinien kanssa ;))

 2. Kaisu: Mä en ihan oikeesti osaa valita 1 ja 2 välillä, koska molemmat ihan 6/5.
  Teen kompromissin ja valitsen molemmat!!

 3. Ida: Eikä kaikki asut aivan ihania mutta kakkosen rento tunika nousi kuitenkin suosikiksi!:)

Onnea voittajille, teille on lähtenyt sähköpostia ja kiitos hurjasta osallistujamäärästä kaikille!! :)


12 Responses to “VIIKONLOPUN PARHAAT (+ LINDEX VOITTAJAT)”

 1. HenriikkaV sanoo:

  Sama Stocker! Oon itse pop up outlet-myymälässä töissä ja meillä on aika paljon kaikkea Stockeriltakin, on just niitä farkkuja, sit mekkoja, peruspaitoja, neuleita, ym ym. Stocker tekee myös miehille vaatteita :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Nonniin, kiitti infosta. Mulle tulee aina stockerista mieleen farkut, mutta ihan loogista että löytyy muitakin kuteita. :)

 2. Henriikka sanoo:

  Hei Aino.
  Pitkään olen lueskellut blogiasi. Jossain vaiheessa en lukenut vuoteen, mutta nyt taas saavuin lukemaan. Ehkä se yksipuolisuus kirjoituksessa sai tauon aikaan, ehkei sitä jatkuvaa reenaamista jaksanut enää niin lukea. Nyt siis hatun nosto kun kirjoitat vastapainoksi arjesta sekä kodistasi siitä on kiva lukea:) ja enpäs tiennyt että teillä koira?? :O
  Lisää siis tällaisia kirjoituksia reenipostausten joukkoon kiitos ;).
  Mukavaa kesää Aino sinulle, olet inspiroiva.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiva että oot back! Meillä on toisaan tuollainen pieni ranskanbulldoggi, kohta 1 vuotias :) On kiva kuulla että haluatte lukea muitakin kun treenijuttuja. Oon ehkä ajatellut, että jos alkaan seilaamaan liian kauas aihealueesta niin lukijatkin katoaa.

 3. Mea sanoo:

  Onko mitäön väliä tekeekö raakasuklaan kaakaomassasta vai kaakaovoi+-jauhe yhdistelmällä? Entä voiko käyttää suoraan kaakaonibsejä ja niistä sulattaa :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kaakaomassasta voi myös tehdä, en oo tehnyt itse, joten en tiedä onko makueroja. Nibseistä en kyllä lähtis tekeen??? :D

 4. sofia sanoo:

  Tosiaan kaikki lifestyle-postaukset ovat treenijuttujen rinnalla kivaa vaihtelua. Aivan ihana mekko! :) Ja suklaajuttu näyttää myös tosi herkulliseslta! (;

 5. Linda sanoo:

  Tällaisia postauksia lisää ;)

 6. Jenni sanoo:

  Moi Aino! Seuraan aktiivisesti sun blogia, mutta en juuri ole kommentoinut aiemmin. Nyt ajattelin kuitenkin laittaa tänne kommenttiboxiin samasta aiheesta kuin kirjoititkin, nimittäin mä kans tykkään, kun oot kirjoitellu välillä muitakin juttuja, kuin vain treeniin liittyviä. Tollaset lifestyle-tyyppiset kirjoitukset tuo todellakin piristävää vaihtelua sun blogiin. Vaikka sun blogi liittyykin vahvasti treenaamiseen ja siihen liittyviin asioihin, ei mun mielestä silloin tällöin postaus siitä ns. ”muusta arjesta” oo mitenkää huono juttu. Niinkuin itsekin totesit, on se kokonaisvaltainen hyvinvointi niin paljon muutakin, kuin vain kovaa treeniä ja tiukkaa ruokavaliota. Tykkäsin esim. siitä, kun esittelit Lindexiltä shoppailemiasi vaatteita :) Eli tämäntyylisiä postauksia lisää, kiitos! :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitos kivasta kommentista, tosi mukavaa kuulla tällaista palautetta :)

Kommentoi