Miten on toiminut Micellar Water?

Indiedaysin Garnier Micellar Water – kampanja.

Osa teistä ehkä muistaa, että kirjoittelin tästä tuotteesta jo aikaisemmin tänä vuonna ja nyt muutamien kuukausien käytön jälkeen oon jo hieman viisaampi, eli käyttökokemusta on pidemmältä ajalta. Miten tuote on toiminut?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse en käytä kovinkaan paljon meikkiä, sillä koen epämiellyttäväksi hikoilla jos iholla on esim. meikkivoidetta. Arkisin meen lähinnä ripsivärin voimin ja kulmia värjään itse kestovärjäyksellä aina säännöllisin väliajoin. Nyt kun iholla on kiva päivetys, kiitos viime viikon paisteen, niin ei edes tarvita kummempia paklauksia. Kuten jo aikaisemmassa postauksessa kirjoitin plussaa tulee siitä, että tuote on hyvin helppokäyttöinen. Misellivettä kaadetaan vanulapulle ja pyyhitään meikki pois, jonka jälkeen iho jää raikkaaksi ja puhtaaksi. En tiedä olenko ainoa, jolle iltainen kasvojenpesu saattaa tuntua ylivoimaisen rankalta, joten tällä saa tarvittavaa helpotusta hommaan. :D

Viime viikolla reissussa ollessa tuli meikattua hieman runsaammin iltaisin kun käytiin illallisella jne. Mulla oli tää misellivesi mukana ja toimi hyvin sielläkin. Ainoa miinus tulee siitä, että silmämeikkiä joutui pyyhkiä useamman kerran, kuin silloin jos on ainostaan ripsari. Iho oli kuitenkin kiitollinen, kun ei tarvinnut hinkkailla jo valmiiksi auringossa herkistynyttä nahkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vesipohjainen koostumus sisältää misellejä, jotka vetävät puoleensa likaa ja meikkiä kuin magneetti. Garnier Micellar Water puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti rauhoittaen ihoa jättäen sen miellyttävän tuntuiseksi. Kasvoja ei tarvitse pestä ennen Micellar-puhdistusveden käyttöä. Tuotetta käytetään päivittäin eikä sitä tarvitse pestä kasvoilta pois.

Instagramissa on parhaillaan käynnissä Garnierin Micellar Water –kilpailu. Kilpailuun voi osallistua jakamalla omat puhdistetut kasvot Instagramissa ja liittämällä siihen hashtagit #MicellarFaces ja #GarnierSuomi. Kilpailuaika on neljä viikkoa, aina toukokuun loppuun saakka. Joka viikko valitaan yksi voittaja ja palkintona kilpailusta saa vuodeksi Garnierin ihonhoitotuotteita itselleen. Osallistuminen on siis tosi helppoa, joten eikun kokeilemaan onnea!!

IDOLYMPUS DIGITAL CAMERA


8 Responses to “Miten on toiminut Micellar Water?”

 1. mmuksu sanoo:

  Hei, ei liity nyt tähän postaukseen taas millään lailla, mutta muistan sinulta lukeneeni jostain postauksesta (saattoi olla myös kommenttiboksi), että on olemassa semmoisia valmiita musiikkimiksauksia, joissa on ne kahden minuutin pätkät. If you know what i mean? :D Niillä oli erikseen joku kirjainlyhenne muistaakseni. En millään löydä sitä postausta enkä enää muista millä nimellä niitä piti youtubesta hakea? :D Haluisin juoksulenkeillä jotenkin hyödyntää niitä.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Meinaatkohan Tabataa? Yotubesta/iTunesista löytyy valmiita tabata-miksauksia?

 2. Outi sanoo:

  Moi! Ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta paljon liikkuvana osaatko suositella jotain tiettyä vapaa-ajan kenkää kovaan käyttöön? Kaikilla on erilaiset jalat, mutta ajattelin että jos sulla on vinkkejä jostain merkistä (esim. Nike, Reebok) joka on ollut hyvä niin olisi kiva kuulla :) Mulle kertyy useita kilometrejä kävelyä päivässä ja pitäisi saada hankittua hyvät kengät, jotka kestää käytössä.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Nikellä on hyviä kenkiä ja sitten tietysti Asicselta löytyy paljon tukevia kenkiä, mutta en tiedä passaako ne vapaa-ajan käyttöön. Itsellä on ihan Nike Freet, Niken air Max theat ja Asicsen Nimbus kengät myös arkikäytössä duunissa :)

 3. Sleepless sanoo:

  Minkälaista shampoota ja hoitoainetta käytät?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Käytän pääosin Desert Essence sarjan tuotteita (iherbistä) :)

 4. Sanna sanoo:

  Moikka!

  Minkä merkkisellä -ja sävyisellä värillä värjäät kulmasi? :)

Kommentoi