HUOMENNA STARTTAA!

Moi! Huhheijaa, täällä ollaan koodattu koneen ääressä jo sellanen 5 tuntia putkeen. Aamun jumppien jälkeen, kuvailtiin matskut Beach Body – haastetta varten, ja sen jälkeen oonkin viettänyt aikaa videoita editoiden. Kirjoitin juuri Beach Body – treeniohjelmaa koskevan postauksen valmiiksi ja seuraavana vuorossa olisi ruokavaliopostauksen aikaansaanti.

Tähän väliin, ajattelin tulla infoamaan, mitä on tulossa. Julkaisen haasteen ohjelmat huomenna ja maanantaina. Nyt voi siis pikkuhiljaa alkaa asennoitua tulevaan ja heittää kaikki karamellit pöntöstä alas. ;) Heheh. En ole vielä päättänyt, kumman ohjelman julkaisen ensin, mutta se selvinnee huomenna. Huomenna postaan myös erään maukkaan ruokareseptin, jonka sain aikaiseksi tässä yhtenä päivänä..Voipi siis hyvin olla, että vietän koko loppupäivän tässä koneen äärellä..

IMG_6691_Fotor_Collage

vaatteet saatu

Oon maininnut jo muutamaan otteeseen, että olen alkanut satsaamaan illalla rauhoittumiseen ja sen ansiosta nukahtanut myös normaalia aikaisemmin. Eilenkin sammahdin kymmenen pintaan illalla, joten olin jo aamu seiskalta pirteenä hereillä. Siitä alkoikin pieni treenivaatteiden testailurumba, ja yhtäkkiä huomasinkin, että piru vie, tässähän tulee kiire töihin.

Tämän aamun ohjelmaan kuuluu edelleen spinning ja body-tunti. Mun jalat, etenkin takareidet ovat tosi kipeenä eilisestä bootcampista, joten kun aloin veivaamaan spinningpyörän polkimia, tuntui se aluksi melko tahmeelta. Kun kroppa lämpesi, alkoi homma taas rullaamaan paremmin. Onneksi huomenna on kuitenkin lepopäivä, sillä takana on aika kova treeniviikko ja rauhoittuminen tekee hyvää. Tarkoituksena olisi myös rullailla hieman tuolla foam rollerilla kalvoja auki. Aina kun otan rullan esiin, Obelix innostuu niin, ettei mun rullailusta meinaa tulla yhtään mitään. :D

Sellaista settiä tänään! Palataan asiaan siis huomenna, jolloin pamautetaan haastee käyntiin!!

Mukavaa lauantai-iltaa kamut <3


18 Responses to “HUOMENNA STARTTAA!”

 1. Mirkku sanoo:

  huiiiiiih mitähän tuleman pitäää! ;) Oot kyllä uskomattomassa kunnossa!!!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   kiitos :) Huomenna selviää! *paineita* :D

  • Lissu sanoo:

   Katoin samaa, on kroppa tosi timmissä kunnossa! Innolla odotan treeni- ja ruokaohjeita, jos niillä voisi itsekin päästä yhtä hyvään kuntoon(edes puoliksi ;))!!!

 2. Maria sanoo:

  Moikka!

  Löysin blogisi vasta hetki sitten, mutta oon jo jäänyt aivan koukkuun! Oot valtavan inspiroiva mimmi :) Haastetta innolla odottaen, mukana ollaan!

 3. Sohvi sanoo:

  Ihanat vaatteet! Mä jään seuraamaan, kuinka teillä homma etenee, itsekin aloitan tiukistelun huomenna, mutta en käy salilla, joten en pysty ohjeitasi noudattamaan. Muuten teen treenejä pääasiassa oman kehon painolla.

  Ruokapuolikin on pakosti hieman erilainen, kun elelen opiskelijabudjetilla. Ja se on oikeesti tosi pieni, kun menoja muuten nii tuhottomasti. Tässä sulle juttuvinkkiä halvoille, terveellisille eväille. Sille ruokakauppareissullekaan en uskaltaisi kanssasi, kun taitaisi kukkaro tyhjetä melkoisesti ;).

  • Kukka sanoo:

   Sama täällä! Opiskelijabudjetilla pakko mennä, mutta mahdollisuuksien mukaan noudattelen ohjeita :)

   • Lilja sanoo:

    Hei älkää valittako! Ei se opsikelijabudjetti nyt niin pieni ole, kun ei Ainon ruokaohjeista lähes koskaan edes löydy mitään normaalista poikkeavia aineita. Sitäpaitsi, jos ruuasta pitää säästää niin sitten ollaan kyllä ihan väärällä asenteella liikenteessä. Ja ainahan voi ottaa opintolainaa, jos tuntuu siltä, ettie tuki riitä elämiseen. Tai vaikka hankkia töitä. T. Itsekin Opiskelija

    Ja Aino, aivan mahtavaa että jaksat järkätä tämmöisiä! Innolla odotan huomista <3

    • Sohvi sanoo:

     On se melko pieni, jos vuokra, sähkö ja muut laskut menee tuen ja lainan yli. Käteen jäävä osuus miinuksella. Työllä ansaitaan ruokarahat, mut tarkkana saa olla. Jokaisen tilanne on hieman eri, itsellänikin, näin aikuisiällä opiskelevana, ei ole minkäänlaista back uppia ts. vanhempien rahoilla ei enää elellä. Eikä nyt ollut varsinaisesti kyse valittamisesta, tarjosin Ainolle juttuaihetta, joka kiinnostaisi itseäni.

     • Kukka sanoo:

      Itsellänikään ei ollut tarkoitus valittaa, mutta asia nyt vain sattuu olemaan iso osa arkeani tällä hetkellä, eikä sitä rahaa kaikkeen vaan ole (ja en siis todellakaan tuhlaile sitä mihinkään muuhun kuin ruokaan vaan olen joka asian suhteen pienellä budjetilla). Samaa mieltä olen myös siitä, että kaikkien tilanne on eri, eikä suoraan pitäisi tuomita…

 4. Anu sanoo:

  Moikka Aino! Kiitos inspiroivasta blogista, en varmaan vois enää elää ilman sitä ;) Oon suunnitellut hankkivani tuollaisen foam rollerin. Voisitko kertoa millainen olisi hyvä, mikä foam rolleri sulla on?

  • Varvana sanoo:

   Kannattaa satsata riittävän kovaan rullaan. Olen kokeillut käytössä kolmea rullaa: marketin halpisrullaa, Casallin foam rolleria, ja ProRollerin keinonahkaista.

   Suosittelen ehdottomasti näistä viimeistä, eli ProRolleria, vaikka se kallein onkin. Koko on juuri optimaalinen ja tuntuma on todella hyvä (eli alkuun kivulias). Sain tällä esim. alkaneen rasitusvamman pohkeissa fiksattua. Vastaa ihan köyhän miehen urheiluhierontaa.
   http://foamroller.mycashflow.fi/product/1/proroller-nahkarulla-musta

   Casallin rulla on alkuun ihan hyvä, mutta kun rullaukseen tottuu, se alkaa olla turhan pehmeä. Lisäksi riittävän pitkällä käytöllä Casall pehmenee hieman (huomaa esim. kuntosalilla olevasta yksilöstä).
   http://www.stadium.fi/urheilu/treeni/treenivarusteet/149609/casall-foam-roll-small#.VM4PqC4pp68

   Joka tapauksessa, marketin rulliin ei missään nimessä kannata rahojaan tuhlata!

 5. Jenna sanoo:

  Olen lueskellut sun blogia tän talven. Koskaan en oo blogeja seuraillu, mutta tähän oon minäki koukkuun melkee jäänyt.:D Täällä inspiroituu!

  Mielenkiinnolla kans odotan noita ohjelmia. Tiedä vaikka itsekin nykyisen ohjelman jälkeen innostun niistä! Jos ne siis jäävät tänne näkysälle(?) :)

 6. Anniina sanoo:

  Huhhuh, jo jännittää mitä tuleman pitää ;) mut mukana oollaan sataprosenttisesti!

 7. Maija sanoo:

  Jeeee huomista innolla odotellen!!
  Mukavaa sunnuntaita :)

 8. Ninen sanoo:

  Minun on pitänyt jo kauan sitten sanoa sinulle, että olet huimassa vedossa.

 9. Tiina sanoo:

  Täälläkin ollaan valmiina ja motivoituneita niin kuntosalille kuin ruokapöytään. Täytyy tänään ottaa ennen kuvat jotta voi myöhemmin vertailla tuloksia :)

 10. Miina sanoo:

  Innolla odotellaan täälläkin! Mies otti jo aloituskuvat (uhkasi laittaa ne loppukuvien kanssa nettiin:p), eli paineita on ja hyväniin :D Tuleepa tehtyä kunnolla. Ja tuo Anun kysymys foam rolleista kiinnostaisi myös. Oon miettinyt, että ostaako vai ei. Olis mahtavaa, jos tekisit rolkauksesta postauksen. Faktaa, hyötyjä, liikeideoita… Tulis tarpeeseen. Sopis varmaan beach bodyn rinnalle palautteluksi(kö)?

 11. Jemina sanoo:

  Oon ymmärtänyt ettet syö väli- tai iltapaloja, mutta olisko silti mahollista et postailisit niille parempia vaihtoehtoja? Ite olen nimittäin jumiutunut tohon maitorahkaan, ja haluisin päästä siitä eroon. Se on vaan niin hankalaa ainakin itselleni loppupeleissä vaikka tiedän sen olevan huonohko vaihtoehto, mutta pää lyö vaan tyhjää :( Ja kiitos kaikesta sun antamasta inspiraatiosta ja motivaatiosta!

Kommentoi