ENERGIAA PIMEISIIN PÄIVIIN

Moikka! Joulupuuhastelut on pitäneet kiireisenä, sillä eilen en kerennyt edes käväistä koneella kun jatkuvasti ollut jotain hommaa ja menoa. Tänäänkään ei ole ollut tekemisen puutetta, mutta pakko ottaa aikaa ja postailla, sillä tänään on taas aika palkita yksi teistä. Kaikki palkinnot ovat liittyneet jollain tavalla treeniin, ravintoon tai terveyteen, eikä tänäänkään tehdä poikkeusta. Sain muutamia kuukausia sähköpostia Freedom Movement nimiseltä firmalta, joka on erikoistunut hyvivointiin. Sain tuotteita testiin ja kuten tiedätte, mulla on aika paljon kokemusta monista eri hyvinvointiin liittuvistä lisäravinteista ja pulvereista. Saa olla melko hyvä tuote, jotta se pääsee mun seulasta läpi.

_MG_8479

Testailin siis Synergyn täysin luonnolisia ravintolisiä, nimeltä Proargi-9+ ja e9.

ProArgi-9+ sisältää L-arginiinia, L-sitruliinia sekä C-, D- ja B6-vitamiineja. ProArgi-9+-ravintolisä sisältää C- ja B6-vitamiineja, jotka tukevat mm. hermoston ja immuunijärjestelmän toimintaa sekä torjuvat fyysistä väsymystä ja uupumusta. Tuotteen sisältämä D-vitamiini puolestaan säätelee veren kalsiumtasapainoa, edistää fosforin imeytymistä ja ylläpitää lihasten normaalia toimintaa.

Synergyn e9:n tuotteen l-arginiini ja muut korkealaatuiset ainesosat takaavat, että sinulla riittää puhtia vastata kaikkiin elämäsi haasteisiin. Markkinoilla on nykyisin kymmeniä erilaisia pikaratkaisuja energian täydennykseen, mutta e9:n ainutlaatuisten vitamiinien ja luonnollisista lähteistä peräisin olevan kofeiinin yhdistelmän ansiosta voit olla varma siitä, että käyttämäsi valmiste sopii terveelliseen elämäntapaasi. Huolimatta vuorokaudenajasta, kun haluat pysyä tarkkaavaisena, keskittyneenä ja energisenä, sekoita itsellesi annos e9:ää ja nauti sen virkistävästä trooppisen mausta.

Olin todella tyytyväinen tuotteisiin ja etenkin tuo E9:n tehon huomasi. Käytin sitä välillä ennen jumppia ja huomasin selkeän eron energisyydessä ja jaksamisessa. En käyttänyt tuotetta joka päivä, joten eron pystyi huomaamaan helposti. Tässä loistava vinkki sellaisille, joita tämä pimeä aika pistää väsyttämään. 🙂 Tuotteista voi kysellä täältä: freedommov@gmail.com tai lueskellä nettisivulta enemmän.

DSC03016

E9. proArgi sekä viherjauhe

Tuote, jonka aion lahjoittaa on saman tuotemerkin Mistify niminen, nestemäinen ravintolisä, joka sisältää B6-vitamiinia, acai-marjoja ja uutettua vihreää teetä. Hyvänmakuinen Mistify koostuu herkullisesta hedelmä- ja marjauutteiden ja -tiivisteiden yhdistelmästä: se sisältää mm. viinirypäle-, mustikka-, vadelma-, karpalo-, goji- ja granaattiomenauutetta. Tutkimukset osoittavat Mistifyn sisältämän B6- vitamiinin ylläpitävän:

  • normaalia henkistä vireyttä
  • normaalia veren punasolujen muodostumista
  • normaalia veren homokysteiinipitoisuutta.

mistify

Loistava tuote tuomaan energiaa ja vitamiineja päiviin. Oli tosi vaikeaa valita voittaja, mutta tänään palkinto menee henkilölle, joka antoi mulle toisen mahdollisuuden. 😉

Itselläni oli sun blogin suhteen alussa kauheen nihkeetä ja myönnän että fitfashionilla ohitin aina sun postaukset ja jopa ärsyynnyin että taasko se on siinä etusivulla ja blaah 😀 Sitten jotain tapahtu ja aloin klikkaileen sun blogiin useammin ja kesällä tämä oli jo lempiblogini. Tietysti myös seurasin tänne indiedaysille lueskelemaan sun juttuja.:D Huikeeta ja rentoa joulua sulle Aino 🙂

Onnea Miinalle, otan suhun yhteyttä sähköpostitse niin sovitaan palkinnon toimittamisesta tarkemmin!


One Response to “ENERGIAA PIMEISIIN PÄIVIIN”

  1. krista sanoo:

    Ei liity nyt aiheeseen, mutta pakko oli tulla kommentoimaan. En koskaan oo ollut sun tunnilla, mutta mitä nyt oon ymmärtäny niin oot erittäin hyvä ohjaaja kaikinpuolin. Kävin tänään oman paikkakuntani Lady Linella, ja tuli vaan mieleen että on aika hassua, että tälläisillä ketjusaleilla voi ohjaajien ammattitaito vaihdella niin paljon. Kävin nimittäin RVPssä, ja tunti oli valehtelematta kamalin ikinä. Ohjaaja ei todellakaan omannut rytmitajua, eli ei pysynyt musiikin mukana. Hän saattoi vaihtaa johtavaa jalkaa oikealta vasemmalle ihan miten sattuu, eikä todellakaan ennakoinut ohjeita ollenkaan. Lisäksi hän teetti vatsalihasrutistuksia 10 minuuttia (!!) joista suurinosa jalat ylhäällä (ihankun ihmisillä ei tarpeeksi kiristäisi lonkankoukistajat muutekin?) Lisäksi hän puhui niin epäselvästi että en saanut oikeestaan mitään selvää, ja musiikkikin temppuili kokoajan (ei sinänsä ohjaajan vika mutta vois kokeilla vaihtaa vaikka levyä jos biisi pätkii kokoajan). Lisäksi musiikin tempo oli AIVAN liian nopea, eikä hän hidastanut sitä missään vaiheessa (kyseessä oli valmiiksi miksattu levy jossa tempo nousee kokoajan). Itse en osaa tehdä ilman musiikin rytmiä, tai siis väärään rytmiin, joten tein sitten ns. oieassa tahdissa, menin sitten eritahtiin ohjaajan kanssa. Mutta loppujen lopuksi ohjaaja katsoi minulta rytmin, ehkä jopa onneksi niin 😀

    Oli ihan pakko avautua tästä aiheesta 😀 Ois tosi kiva päästä sun tunnille joskus! Harmi vaan meidän Lady Linen taso ei näköjään ole kovinkaan mieltäylentävä.

Kommentoi