Uuden sukupolven salihanskat

Tervehdys! En taida olla ainoa, jolla on ollut tänä kesänä ”ongelmana” kova hikoilu treenatessa. Salitreeneissä kädet on litimärät, tangot valuu ja tippuu käsistä. Ostin joskus kankaiset salihanskat, joita käytin ehkä kerran, sillä niistä ei mun mielestä ollut juurikaan mitään hyötytä. 😀

Sain testiin Tafferin uudet Krippers™ – salihanskat, jotka ovat omalla yksinkertaisuudellaan ihan loistava apu salitreeneissä ja miksei vaikka bodypumpissa. En tiedä oonko vaan auttamattomasti ihan jäljessä, mutta mulle nämä oli ihan uusi tuttavuus.

DSC02766

Krippersit on valmistettu synteettisestä kumista, jonka ansiosta pito tangoista ja painoista on paljon parempi kuin kangasta olevissa hanskoissa. Lisäksi materiaali on niin kestävää, että se kestää käytössä niin liukkailla kuin karhennetuilla tangoilla, käsipainoilla ja laitteilla. Nämä on tosi helppo laittaa käteen ja ottaa pois. Hanskoja saa yleensä repiä kädestä hetken ja niiden takaisinlaittokaan ei ole maailman nopeinta puuhaa. Krippersit ovat one size kokoa, sillä säädettävän tarranauhan ansiosta ne sopivat jokaiseen käpälään.

DSC02765

Oon testaillut näitä muutamia kertoja salitreeneissä ja etenkin vetävissä liikkeissä, kuten maastaveto, taljavedot ja leuanvedot näistä on suuri apu. Mavessa mulla on ollut ongelmana, etten voi lisätä painoja, koska ote ei jaksa pitä suurempaa lastia, mutta näiden kanssa meni paljon iisimmin. Selkä-hauistreenissä huomasin kaikista suurimman jeesin, kun ei tarvinnut keskittyä käsien lipsumiseen tai puristusvoiman loppumiseen.

DSC02764

Katselin Tafferin sivuilta, että hanskojen hinta on 19,95 € eli aika samoissa luokissa ns. normaalien salihanskojen kanssa.

Tämän päivän treeniurakasta on puolet takana, kävin ohjaamassa erittäin hikisen Body-tunnin aamupäivällä. Sen jälkeen oon mixaillut Bodypumpia iltapäivän Spinning-Bodypumia varten. Tällä kertaa heitin kerralla kaikki biisit vaihtoon ja luvassa on vanhoja hyviä biisejä, ajoilta jolloin kaikki kappaleet eivät vielä olleet dubsteppiä ;D (vitsi)

Mukavaa viikonloppua kaverit!

Kripper-hanskat saatu blogin kautta


3 Responses to “Uuden sukupolven salihanskat”

  1. Emilia sanoo:

    Onko noi sellaset jäykät vai voiko sormia kääntää? 😀

  2. lawra sanoo:

    Näyttää aika hyviltä!

    Mikä muuten on sun mielipide pt:nä, jos treenatessa ei riitä puristusote niin onko fiksua pakottaa kroppaa painamaan silti eteenpäin hanskojen ja ristiotteiden kanssa? Itelläni venähti peukalonivel keväällä, syytä ei tiedetä (kipu alkoi kun peukalo venähti suihkun jälkeen pyyhkeellä kuivatessa). Saikkua tuli 1,5 kk ja (vasen) käsi oli ”käyttökelvoton” ja kun parantumista ei oikein tapahtunu niin kortisonipiikki ja täyttä käyttökieltoa 2 viikkoa. Työkseni oon hypermarketin kassa, ja töissä tulee nosteltua painavia tavaroita ja käänneltyä niitä, ja alkuvuonna lisäsin salilla painoja aina kun tuntui, että treeni kulkee hyvin. Oon itse miettinyt, että onko noi suuret ja koko ajan lisätyt sarjapainot voinu vaikuttaa, ja kun nyt tässä jossain vaiheessa alan miettiä painoharjoittelua (tähän mennessä, eli viimeiset 2 kk joista vajaa 1 kk kuntouttavaa treeniä, oon tehny oman kropan painolla ja seuraavaks teen bikini body challengen), et miten muuten pyrkiä välttelemään uusia ranne- ja jännetuppiongelmia kuin ranteita treenaamalla.

    Kiinnostaisi vaan tietää, että ootko tällaiseen törmännyt, ja onko kehittymistä hakeva treenaaminen voinut olla osasyy ongelmaan? Saikun jälkeen normielämä on toiminut kivuttomasti, ainoostaan kassatyötä käsi ei kestä. Painoharjoittelua en oo tehny, mut kyllä se rasittaa rannetta jos tekee omalla painolla etunojapunnerrusta. Mutta onko syytä olla ehkä jopa ylivarovainen treenien kanssa?

Kommentoi