Sixpack esiin juhannukseksi – vielä ehdit!

Juhannus kolkuttelee ovella ja mikäs olisi hienompaa kuin paljastaa oma kesäkunto vetämällä keskikesän juhlissa esiin kunnon päkki! Keinojahan on monia ja suosittelen, että käytte tsekkaamassa myös Marin huikeet tipsit asian tiimoilta. Täältä pesee kuitenkin mun viime hetken kuumat vinkit!

IMG_5855_Fotor_Collage

  • Kaikkihan lähtee siitä omasta fiiliksestä, että on sinut itsensä kanssa ja kehtaa olla oma itsensä ja esitellä sitä päkkiä jos niikseen tulee. Jos olo tuntuu jännittyneeltä, voit aina ottaa muutaman (tai useamman) näkäräisen ja johan helpottaa! Ei enää haittaa, vaikka housunkaulus hieman kiristää! Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa! 🙂
  • Meillä jokaisella on vatsalihakset ja myös se sixpack. Toisilla se on peitossa ja toisilla näkyvillä! Kaikista helpoin tapa saada sixari esiin, on nostaa paidan helmaa, tai vielä parempi, ottaa kokonaan paita pois! Tänä juhannuksena tosin nostellaan luultavasti toppatakin helmaa.

IMG_6351_Fotor_Collage

  • Jos edellinen vaihtoehto ei houkuta, voi aina turvautua AB-hanceriin. Ritilän avulla jokainen saa taiottua itselleen näkyvät vatsapalat. Palojen pysyvyydestä en mene takuuseen, kannattaa ehkä ottaa ritilä reppuun mukaan, jos lähtee pidemmälle reissulle humputtelemaan. Ritilän voi toki kiinnittää kroppaan ja vetää piukan paidan päälle, jolloin palat loistavat kauan ja kauas!

abhancer

  • Jos ritilän mukana kantaminen tuntuu vaivalloiselta, ei hätää! Uusin villitys onkin maalata itselle sixpäck! Hommaan kannattaa varata kunnon vehkeet ja tilata alla oleva ABS-boxi, joka sisältää kaiken tarvittavan! Suosittelen harjoittelemaan hommaa muutaman kerran ennen pääjuhlaa. Harjoitus tekee mestarin, sillä uskottavimmat palat taiotaan harjaantuneilla vedoilla ja kunnon vehkeillä!

abs-in-a-box

  • Kovimmat mimmit ja äijät unohtaa ritilät sekä maalit ja hoitaa sen päkin raa’alla treenillä. Luulitko että on jo myöhäistä? Väärässä olet! Yksi rasvakilo on 7000 kaloria, joten tarvitset vain laskimen ja hommiin. Jos oma päkkisi on esim. 5 rasvakilon takana, tarvitsee hankkia vain 35 000 kalorin vaje! Syöminenhän kannattaa unohtaa heti alkuunsa ja kesittyä pelkkään kulutukseen. Jos ajatellaan, että tunnin juoksulenkki kuluttaa 500 kaloria, tarvitsee juosta vain 70 tuntia, eli jos aloitat heti, ehdit esitellä kuihtunutta kroppaa vielä lauantai-illan riennoissa! Jos päätät olla syömättä, ei sinun tarvitse juosta edes tuota tuntimäärää, sillä perusaineenvaihdunta nostaa kulutusta reippaasti ylöspäin. Helppoo kuin heinänteko!

DSC02409* Vinkkien käyttö omalla vastuulla 😉

 

 


12 Responses to “Sixpack esiin juhannukseksi – vielä ehdit!”

  1. Jana. sanoo:

    Heh, täytyypäs ottaa heti käyttöön nämä vinkit! 😀 Repesin kyllä niin kovasti täällä työpöytäni ääressä, että taitaa työtoverit ihmetellä, mikä tuota vaivaa. Unohdit ainoastaan sen, että sikspäkin saa myös sillä, että nostaa kuus kaljaa vatsan päälle 😉

    Oikein hyvää juhannusta sinulle! Ja jos toppatakin helmaa hennoo nostaa, niin sinä ainakin kehtaat päkkiäsi esitellä. 🙂 Itse taidan vielä pitää takin päällä…

    • ainor sanoo:

      Ei muutakun vinkit käyttöön! Kaljavinkit voi käydä lukemassa tuolta Marin poustista jonka linkkasin tekstin alkuun ;D

  2. joonas sanoo:

    miks ottaa six pack ku o varaa tynnyriin?

  3. Meow sanoo:

    Toi Ab-hancer ja meikkisetti aiheutti täällä suurta riemua mutta myös epäuskoa; voiko sixpack olla joillekin NOIN tärkeä??? Itselle riittää litteä ja suht timmi vatsa, ei tarvitse palojen näkyä.

  4. Nimetön sanoo:

    😀

  5. Sporttari sanoo:

    Mahtavat vinkit;-)
    Olisiko mahdollista saada postausta sun spinni musiikeista, niistä saa aina aivan mahtavat inspikset omaan treeniin:-D!!

  6. Maija sanoo:

    Hahah tää oli hyvä! ;D
    Hyvää Jussia Aino!!

  7. Anna sanoo:

    Hahah hauska postaus! Eiköhän näillä vinkeillä selvii kesäkuntoon lauantaiks. 😉

  8. Suvi sanoo:

    hei mistä noi biksut on ostettu? tosi kivat 🙂

  9. fityoutoo sanoo:

    Joo mä kans aloittelin tossa juhannuksen syömättömyytta, en ihan ehdi viikon lopuksi, mutta eiks tärkeintä ole lopputulos? Muut herkutelkoot juhannuksena, mä olen rohkeasti oma (syömätön) itseni ja kun vieraat lähtee sunnuntaina kotiin niin mulle jää sentään mun vatsapalikaT <3! Hyvää juhannusta Aino!!!

    • ainor sanoo:

      Lopputulos ratkaisee 😉
      Kiitos paljon, juhannus oli oikeen hyvä! 🙂

Kommentoi