Oon ihan mykistynyt!

Silloin kun aloitin tämän bikini-haasteen en kyllä koskaan olisi uskonut, että niin moni lähtee mukaan ja vielä hoitaa homman loppuun saakka. Tiedättekö, kun ei pysty itse vaikuttamaan kenenkään tekemisiin sen kummemin, kuin kirjoittamalla. Olin hieman skeptinen, että saanko edes yhtäkään ennen/jälkeen kuvaa. Mutta…Voi pyhä sylvi!! Te ootte ihan huikeita! Oon päässyt ihastelemaan toinen toistaan mielettömämpiä muutoksia. Kyseessä ei tietenkään ole mitään – 20 kilon pudotuksia, sillä suurin osa osallistujista oli jo normaalipainon sisällä alusta asti. Kiinteytystä ja kropan muodon muuttumista on tullut todella paljon. Kunnon bikinimisuja ootte kaikki. :D 

DSC02374

Mulle tuli oikeesti niin hyvä mieli, oon pystynyt auttaa noin monia ihan vaan netin ja tämän blogin välityksellä. Tämä tulos on kyllä todellakin kaiken sen vaivan arvoista, mitä ”jouduin” haasteen eteen tekemään. <3 Nyt pitäisi vielä pystyä valitsemaan yksi voittaja, huh! Kuvia ehtii siis lähettää vielä tämän päivän loppuun.

Eipä mulla tänään ole oikeen mitään muuta järkevää sanottavaa. Monilla on varmasti juhlia tänään, joten toivotan kaikille valmistuneille onnea ja mukavaa päivää ihan kaikille!

 


No Responses to “Oon ihan mykistynyt!”

 1. vilma sanoo:

  Moi! Mun on jo pitkään pitäny käydä täällä kysymässä sulta yhtä juttua! Eli siis kun olen saanut käsitykset että et syö minkäänlaisia välipaloja vaan korvaat nämä ihan kunnon ruoka-annoksilla, niin paljonko saat päivittäin proteiinia (grammoina siis, suurin piirtein)? Kun eikö sitä kerry silloin ihan hirveästi?
  Ja sitten vielä toinen kysymys, että käytätkö salitreenisi jälkeen jotain protskupalkkaria? Jos käytät niin mitä? :)

 2. KikiGabriella sanoo:

  Tosi mahtavaa että tuossa oli paljon osallistujia, itseäni harmittaa kun huomasin tämän liian myöhään… Mites olisi uusintakierros joskus? ;D

 3. Maija sanoo:

  Ihan mahtavaa että meitä osallistui näin paljon! Tää oli tosi tehokas kahen kuukauden kropan muokkaus -projekti! Tänään ostin uudet bikinit ja toivotaan että pian pääsee biitsille. :) Iso kiitos Aino _vielä kerran_!! <3

 4. Ansku sanoo:

  Moikka :) Onkos sulla mitään vinkkejä terveellisemmän ruokavalion tavoittelemiseen? Tilanne on siis se, että söin about vuoden ajan pelkkää leipää, noin pääsääntöisesti. Tietysti siis silloin tällöin kunnon aterioita, mutta ne eivät todellakaan kuuluneet päivittäiseen ruokavalioon. Nyt olen parantanut sen verran, että syön vähintään yhden lämpimän aterian päivässä, mutta tajusin juuri, että siitä huolimatta päivittäiset syömiskertani jäävät n. 3 kertaan päivässä. En tunne nälkää, enkä tarvetta syödä useammin, mutta tiedostan, ettei tuo ole ihan normaalia :D Edistystä tietysti on se, että olen korvannut leivän kunnon ruualla, mutta silti tilanteessa olisi paljon petrattavaa. Miten ihmeessä saan itseni syömään enemmän? Syömishäiriötaustaa on, mutten usko sen vaikuttavan. En vain koe itseäni nälkäiseksi, enkä siksi syö enempää… Oisko mitään vinkkejä? :)

  • Nimetön sanoo:

   Pakko vastaa tohon kun itse olen kokenut saman. Nälkä katoaa jos keho ei saa tarpeeksi energiaa! Se tottuu vähään ja menee säästöliekille eikä enää vaadi ruokaa. Joten en sinuna odottaisi nälkää vaan pakolla vaan söisin viisi kertaa päivässä ja muutamien viikkojen kukuttua keho alkaa tottumaan rytmiin ja taas osaa vaatia ruokaa täyttämään energiavajeen! Varsinkin jos on syömishäiriö taustaa niin kannattaa kysyä itseltään miksi ei syö tarpeeksi, koska liian pitkä energiavaje saattaa laukaista vanhoja ajatus- ja käyttäytymismalleja…
   Tää oli mun kokemuksen perusteella, mutta Ainolla saattaa olla muuta faktaa;)

 5. ..- sanoo:

  Heeippa!:)
  Mitä muuttaisit tästä ruokavaliosta:
  aamupala: puuroa, mehukeittoa, marjoja ja raejuustoa
  välipala: hedelmää/rahkaa+mehukeittoa/hedelmäsalaattia
  ruoka: salaattia/kasviksia paljon+ lihaa+ perunoita yms
  Välipala:hedelmää/rahkaa+mehukeittoa
  iltapala:rahkaa+mehukeittoa+marjoja(+hedelmää)

 6. Sonja sanoo:

  Miten ois ihan tää ainon tekemä ruokavalio? :D

  http://a-rou.fitfashion.fi/2014/03/30/bikinibody-bootcamp-ruokavalio/

 7. titu sanoo:

  Koska julkaiset noita kuvia ? :)

  • ainor sanoo:

   Tällä viikolla! Mulla on ihan hirveesti hommia tällä viikolla, mutta loppuviikosta pitäis vähä hellittää niin ehdin paneutua kuviin paremmin ja julkaista voittajan. :)

Kommentoi