Uusi takki, treenejä ja herkkuruokaa!

Heippa! Viikonloppu ovella jälleen. Vaikka eilen oli pyhäpäivä ei se tarkoittanut vapaapäivää mun kohdalla. Oikeestaan se ei haitannut yhtään, sillä toinen puoliskoni oli myös töissä, joten ei olisi ollut paljon muutakaan tekemistä. Kävin vetämässä mäkivetotreenin parille PT-asiakkaalle sekä itselleni. Aika hapokasta menoa oli tyttöjen osalta. Meinas jo toivo loppua jossain vaiheessa, mutta meikähän ei tunnetusti armoa anna, joten loppuun asti vedettiin! :D Illalla ohjasin vielä Bodystepin viimeisen kerran ennen uusiin ohjelmiin vaihtoa. 

DSC02544Huhtikuun alussa kävin helsingissä Aussie Blog Awardseissa ja samalla reissulla kävimme Akvamariinin showroomilla, jossa ihastelimme Haglöfsin värikkäitä kuoritakkeja. Muutama viikko sitten sain ilokseni sähköpostia, että mulle on lähetetty Gram Q Jacket, eli tuo kuvassa näkyvä ihanuus. Herkullisen värin lisäksi, takki on erittäin kevyt, vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä. Tämä takki sopii erittäin hyvin aktiiviseen menoon, koska Active Shell -materiaali hengittää paljon tavallista kolmikerros-Gorea paremmin. Lisäksi takin malli on mielestäni kiva, sillä se on melko ”naisellinen”, ei mikään roikkuva säkki. :D

DSC02543Tein eilen muuten ihan jäätävän hyvää ruokaa. Eve on yrittänyt saada mua kokeilemaan Pulled porkia, mutta päätin testata ensin Pulled chicken version. Kaupassa on siis valmiita pakkauksia, jotka laitetaan vaan vuokaan uuniin 25 minuutiksi folion alle. Sen jälkeen liha revitään lautaselle ja syödään esim. uusien perunoiden kanssa. Perinteistä Pulled porkia syödään vissiin hampparityyliin sämpylöiden välissä, coleslawn kanssa. Itse söin kanan perunoiden ja salaatin kanssa. Voi holy tsiisus kun oli hyvää! Kana oli ihanan mehevää ja maukasta. Ihan terveellisimmästä päästä tämä ei tietty ole, sillä valmispaketissa on jonkun verran lisäaineita, mutta silloin tällöin nautittavaksi ihan tosi nami! Tämän voisi toki valmistaa itsekin, mutta se vaatisi hieman enemmän aikaa. :) 

Kuvasta tuli vähän sumea kun olin niin nälkäinen, etten jaksanut alkaa kuvailemaan kunnon valolla. :D Kuvitelkaa kuinka tuo kana sulaa suuhun.

DSC02565Mä en kehtaa edes kertoa kuinka paljon söin tuota kanaa loppujen lopuksi. Hirveä mättömonsteri! Pitää alkaa katsoon vähän noiden määrien kanssa, ettei lähde ihan lapasesta. :D

Pulled Chicken stor billede_610x900

Ravintoarvot per 100g:

 • Energia 90 kcal
 • Proteiini 17 g 
 • hiilihydraatti 3 g 
 • rasva 1 g 

Nyt mun täytyykin lähteä kohti salia, päivän viimeinen ohjaus odottelee! Mukavaa viikonloppua!

Haglöfsin takki saatu blogin kautta

2 ensimmäistä Kuvaa: kukas muukaan kuin Eve 


No Responses to “Uusi takki, treenejä ja herkkuruokaa!”

 1. maria sanoo:

  moi! tiedätkö, saako questbreja muutakuin tilaamalla esim fitnesstukusta? ootko kuullu et saako mistään kaupasta ihan ostettua yksittäisiä? :)

  • Leena sanoo:

   Moi, itse yllätyin iloisesti, kun eilen löysin Questbareja Ruohonjuuresta Helsingistä. Olen mielenkiinnolla lukenut keskustelua niistä ja harmitellut luuloani, että ovat vain tilaustavaraa. Nyt tiedän, mistä puhutaan. Yhden Questbarin kokemuksella voin todeta, että oli ihan jees. En muutoin noista proteiinipatukoista niin ole innostunut, kun niissä on lähes järjestään tosi paljon hiilareita/sokereita.

  • ainor sanoo:

   Hei! Niitä saa ainakin Fitnesstukun liikkeistä, muualla en ole nähnyt.

 2. Nimetön sanoo:

  Löytyykö tuota pulled porkia/chickeniä esim. citymarketista? :)

 3. Jenna sanoo:

  Apua, mistä tommosta kanaa saa?? Tää meni just heittämällä pakko-saada-heti-listalle, koska en syö possua ja oon vaan manannut että miksei kukaan tee kana/kalkkuna versiota :D

 4. ABE sanoo:

  Sori, mutta mä aina ahdistun kun joku suosittelee Gore-Tex -takkia urheiluun tälläsillä keleillä. Ei missään nimessä kannata käyttää muuten kuin sateella tai huomattavasti kylmemmällä kelillä (syksy/talvi).
  Mutta kun käyttää oikein niin kyseessä on loistava tuote!

 5. emmi sanoo:

  Ihanaa toi miten sanot ”toinen puoliskoni”! Tuli jotenkin tosi lämmin olo vaikka asia ei mua koskekaan :’)

Kommentoi