11 faktaa minusta, 11 vastausta sekä blogeja joita luen

Sain mukavan palkinnon Vilma P:ltä ja olin todella otettu tästä kunniasta. Piti ihan hieraista silmiä pariin otteeseen, seuraako Vilma mun blogia häh! :D Kyseessä on siis Liebster-palkinto. Palkinto tarkoittaa Suomeksi ”ihanin, rakkain, mieluisin” ja se myönnetään omille lempibloggaajilleen.

DSC02560

 

Tässä vielä säännöt:

1. Postaa palkinto blogiisi.
2. Kiitä bloggaajaa, joka antoi palkinnon sinulle ja linkkaa takaisin hänen blogiinsa.
3. Kirjoita 11 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Vastaa nimeäjäsi 11 esittämään kysymykseen ja aseta 11 kysymystä sinun ehdokkaillesi.
5. Nimitä 11 bloggaajaa, joille haluat tämän palkkinnon antaa.
6. Ilmoita ehdokkaillesi, että olet nimennyt heidät.  

11 satunnaista faktaa minusta:

 1. Olen ajattelevainen – ajattelen usein ensin muiden parasta ja haluan aina että kaikilla on hyvä ja mukava olla.
 2. Mietin asioita todella paljon omassa päässäni, joskus tuntuu että aivot ylikuumenevat kaikesta analysoinnista ja pohdinnasta. Yliajattelen myös monia asioita, eli otan jutun vakavammin kuin tarvisi.
 3. Olen todella kilpailuhenkinen ja kunnianhimoinen asioissa, jotka ovat minulle tärkeitä. Teen melkein mitä tahansa voittaakseni tai ollakseni paras.
 4. Usein kun mulla on kiire, haaveilen vapaasta ja vapaailloista. Sitten kun on vapaata olen todella rauhaton ja mietin mitä ihmettä voisin tehdä.
 5. Pystyn syödä määrällisesti todella paljon, siis ihan oikeasti p-a-l-j-o-n. Söisin monet isot miehet pöydän alle.
 6. Vaikka raha ei tuo onnea, mulle on tärkeetä, että mulla on sen verran rahaa että voin tehdä ja hankkia asioita joita haluan.  
 7. En ole koskaan nostanut valtion rahoja/tukia, en edes opiskellessa. Enkä toivottavasti joudu sitä tehdä. :D
 8. En tykkää puhua puhelimessa, pidän puhelimen aina äänettömällä. :D (sori kaverit)
 9. Mulla on todella hyvä muisti, muistan tosi outoja, epäolennaisia asioita kymmenien vuosienkin takaa.
 10. Olen huono järjestelemään asioita, melkein kaikki tekemiset ja jutut roikkuu pelkän muistin varassa, koska en jaksa kirjoittaa mitään ylös. 
 11. Olen todella reipas ja tunnollinen mulle tärkeissä asioissa, mutta monissa muissa jutuissa laiska ja saamaton. 

Vilman kysymykset minulle:

1. Paras viimeksi lukemasi kirja? Oon aika huono lukemaan kirjoja, mutta luin noin vuosi sitten Liza Marklundin Uhatut ja Turvapaikka ja ne on jääneet mieleen.
2. Ihanin paikka mielestäsi Suomessa? Kesäinen Vaasa on todella kaunis!
3. Aiotko äänestää Eurovaaleissa (joiden ennakkoäänestys alkoi eilen)? En äänestänyt.
4. Missä asiassa haluaisit kehittää itseäsi? Haluaisin oppia suunnittelemaan aikatauluni paremmin, niin etten olisi töissä 24/7.
5. Mistä urheilulajista pidät vähiten? Hitaat lajit ei oikein iske muhun. Golf on sellainen mitä en edes haluaisi kokeilla, pallopelitkään ei enää nykyään nappaa.
6. Millä kolmella sanalla kuvailisit blogiasi? Informatiivinen, selkeä ja monipuolinen
7. Julkkisihastuksesi? Channing Tatum :P
8. Tämän hetken luottoruokasi? Bataatti jossain muodossa 
9. Jos olisi pakko, mihin tosi-tv:seen osallistuisit? Selviytyjät
10. Miten kuvailisit rahankäyttöäsi? Olen kova tuhlaamaan, enkä stressaa rahasta kovinkaan paljoa. Tarjoan ja jaan rahojani auliisti myös muille. :D
11. Mitä odotat kesässä eniten? Odotan kesälomaa, lämpimiä kelejä, grillausta, juhlimista ja matkaa ulkomaille.

Minun kysymykset ehdokkailleni:

 1. Mitä blogisi merkitsee sinulle?
 2. Miksi ja milloin perustit blogisi?
 3. Mikä on paras luonteenpiirteesi?
 4. Entä paras ulkoinen piirteesi?
 5. Onko sinulla monta kaveria vai muutama läheinen ystävä?
 6. Jos saisit matkustaa lomalle minne tahansa, minne menisit?
 7. Paras muistosi urheilun saralta?
 8. Mitä teet ensimmäisenä aamulla herättyäsi ja viimeisenä illalla ennen nukkumaan menoa?
 9. Kuinka usein treenaat viikossa ja montako kertaa toivoisit treenaavasi?
 10. Onko joku urheilulaji jota haluaisit kokeilla?
 11. Missä haluaisit olla parempi?

liebster-award

Sitten vielä blogit, joille annan tämän palkinnon ja toivon, että he vastaavat kysymyksiini. Tähän joudun hieman nipistää säännöissä, sillä olen todella huono lukemaan säännölisesti blogeja tällä hetkellä, enkä keksinyt niin montaa kuin olisi tarvinnut. Selailen useita blogeja silloin tällöin, mutta listaan tähän nyt ne mitä tulee eniten luettua. 

1. Today I’m unstoppable – Even blogin luen päivittäin, sillä Eve on myös mun ystävä ja meidän puuhat ja puheenaiheet liittyvät paljolti blogiin ja urheiluun. Evellä on paljon hyviä mielipiteitä ja humoristisiakin kirjoituksia.

2. Silfvernagel – Jessika on myös vaasalainen puolituttu jos niin voi sanoa. :) Tykkään lukea Jessikan pohdiskelevia kirjoituksia ja olen hänen kanssaan samaa mieltä hyvin monesta asiasta. Oon muuten joskus tehnyt Jessikalle kuntosaliohjelman, tämä tapahtui tosin kauan ennen tätä Fitnessuraa. ;)

3. Voimariini – Marin kirjoituksia on hauska lukea, hänellä on mielenkiintoiset aiheet ja hauskan rempseä kirjoitustyyli. Marin viimeaikaiset oivallukset ovat olleet myöskin mukavaa luettavaa!

4. The best is yet to come – Suvi on myös mun kaveri ja mielestäni on kiva lukea tuttujen postauksia. Suvi on tosi herttainen niin livenä kuin blogissaankin ja hänellä on asiallinen ja rento ote elämään, mikä tulee ilmi myös hänen kirjoituksissaan. 

5. After the storm – Täytyy myöntää, että luen Sanniksen blogista melkeinpä pelkät treenipäiväkirjat, treeni- ja jumppajutut. Sannis on myös ryhmäliikuntaohjaaja ja hänellä on hauska kirjoitustyyli. Kaikki asiat kerrotaan niin kuin ne on – kaunistelematta! Arvostan!

6. Treenikengissä – Millan blogiin eksyin joskus, kun hän oli kirjoitellut Bodyattackista. Milla kirjoittaa jumpista ja ryhmäliikuntakokemuksista asiakkaan näkökulmasta ja koen, että näitä on ohjaajana kiva lukea. 

Näiden lisäksi luen useita ulkomaalaisia, lähinnä ruotsalaisia blogeja. Selaan satunnaisesti muutamia lifestyleblogeja ja pläräilen useita treeni- ja hyvinvointiblogea silloin tällöin kun on enemmän aikaa! :) Seurailen myös kaikkien kavereiden ja puolituttujen blogeja epäsäännölisen säännölisesti. Myös Vilman blogissa käyn ihastelemassa kauniita kuvia ja asiallista tekstiä!


No Responses to “11 faktaa minusta, 11 vastausta sekä blogeja joita luen”

 1. Vilma P. sanoo:

  Kiva kun tartuit haasteeseen, oli kiva lukea sun vastaukset! Plus mun reaktio oli nyt ”täh, oliko sun reaktio tollanen kun huomasit, et luen sun blogia”.. :D Haha, kiitos ja ihanaa kesää!! :)

 2. Micla sanoo:

  Minäkin aattelin kirjoittaa blogia! Tai oikeastaan olen jo muutaman postauksen kirjoittanut mutta en ole linkittänyt sivua vielä minnekkään:) :) En vain oikein tiedä mistä kirjoittaisin kun olen jo aika hyvässä trimmissä ja miehet kääntävät päätä peppuni perään haha :D

 3. Tuulia sanoo:

  Eikä, viis ekaa vastausta ois mulla ihan samat! :D näitä oli hauska lukea :)

 4. Suvi sanoo:

  Olipa kivasti sanottu, kiitos! :) Katotaan jos sais aikaiseksi tehä tämän (taas)… :D

 5. Milla sanoo:

  wäh! Minä :D hihi. Halusitko laittaa eteenpäin tän silmienhieraisuefektin :D meinas mennä aamupuurot väärään kurkkuun, kun löysin oman pikkublogini täältä sun sivulta. kiitti! tartunki heti haasteeseen :) Kivaa päivää!

 6. Sannis sanoo:

  No niin..kiitos haasteesta!! Vastataan ku keritään, laivareissun jälkeen :)

 7. jessica sanoo:

  Mitä? Ootko tehty mulle ohjelman? :D :D Ei mitään muistikuvaa – noudatin varmaan hyvin.

  • ainor sanoo:

   Haha, jep! Se oli sellanen varaa vartti. Jäit jotenkin mieleen sun sukunimen vuoksi ja siitä muistan..+ että muistan muutenkin paljon outoja asioita, kuten postauksessakin mainitsin! ;)

Kommentoi