Valkosuklainen omenapannukakku ja uudet Niket

Sunnuntai on mun jokaviikkoinen lepopäivä treenistä ja useimmiten sunnuntait menee ihan vaan oleskellessa. On ihan kivaa, kun on yksi päivä viikossa, milloin ei tarvitse katsoo kelloa ja mennä sen tahdissa. Silti useesti vapaapäivinä tulee jokseenkin levoton olo, kun ei ole mitään tekemistä. Onneksi voi bloggailla ja kokkailla, kaksi mun lempipuuhaa! 

kuva

Oon tehnyt viimeaikoina useampana iltana proteiinilettuja, joiden kuva on vilahtanut täälläkin useaan otteeseen. Tänään ajattelin viritellä jotain hieman erilaista ja tein pannukakun. En nyt tiedä onko taikina niin kovin poikkeava lettuihin nähden, mutta koostumus ainakin. Lisäksi resepti on banaaniton!

Vanilja-valkosuklainen omenpannukakku

  • n. 3-4 dl Eggo valkuaista
  • 2 kauhallista (60 g) Vanilja valkosuklaan makuista heraproteiinia
  • 1 dl makeuttamatonta mantelijuomaa (kookosmaito sopii varmasti myös!)
  • 5 rkl omenasosetta (sokeroimaton)
  • 2-3 rkl kookoshiutaleita
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ripaus tai reilu kanelia ja kardemummaa
  • 1 omena

DSC01557

Kaikki aineet paitsi omena, tehosekoittimeen ja sekaisin. Kaada leivinpaperitettuun piirakkavuokaan ja heittele sekaan pilkottu omena. Paista uunissa 200 asteessa n. 20-30 min.

Koko piirakassa 608 kcal ja proteiinia ruhtinaaliset 174 g. 😀 Aika kevyt piiras kalorillisesti tästä kuitenkin tuli. Tuossa kuvan annoksessa on 120 kcal, proteiinia 16g, hiilaria 9g ja rasvaa 2g.

DSC01560

DSC01562

DSC01563

Selailin yhtenä päivänä Zalandon kenkävalikoimaa ja silmiini osui Niken Air Max Thea – malli. Olen katsellut kenkiä aiemminkin, mutta koot ovat olleet aina loppu. Nyt kenkää löytyi tumman pinkkinä ja mun koolla. Ei mennyt kauaa, kun olin klikannut kengät kotiin. 

DSC01553 DSC01555 DSC01556

Valitettavasti en saanut vangittua kenkien oikeaa väriä kuviin. Kuvissahan nuo näyttävät melkeinpä punaisilta, vaikka oikea väri on siis tumma pinkki. Zalandon sivuilla on parempi väritys, kengät löytyvät täältä.

Ajattelin ottaa nuo ihan arkikäyttöön. Kerkesin heittää niillä jo pienen iltakävelynkin äsken ja ensituntuma oli hyvä. Kengät ovat ihanan pehmeät ja kevyet. 

Sellaista settiä tänään. Nyt on taas lepäilty ja tankkailtu uutta viikkoa varten ja huominen starttaakin heti kovalla käsitreenillä sekä ohjelmien tekemisellä. Olen saanut tänne blogiinkin melko paljon kysymyksiä PT-valmennuksesta ja valitettavasti asiakaskiintiöni on tällä hetkellä aivan täysi. Tilanteet toki muuttuu muutamien viikkojenkin aikana ja aina kun paketti loppuu, otan uuden valmennettavan, joten kyselyä voi tietty aina laittaa! Yksittäisiä ohjelmia teen, ja vastaan heti huomenna kaikkiin sähköposteihin joita on tullut viime aikoina. Teidän pitäisi nähdä mun sähköpostilaatikko, niin ymmärtäisitte miksi en pysty vastaamaan heti samana päivänä. 😀 Mutta ei saa valittaa, kiva kun töitä riitää ja niin moni haluaa meikäläisen henkilökohtaiseksi piiskuriksi. 

Ihanaa sunnuntaita kaverit! 

IMG_5518

Sisältää mainoslinkin


10 Responses to “Valkosuklainen omenapannukakku ja uudet Niket”

  1. RRiikka sanoo:

    Voi noi kengät on ihanat! Mun näytöllä noi kyllä näyttää enemmän pinkeiltä kuin punaisilta.. 🙂

    • ainor sanoo:

      Mäkin tykkään niistä ihan sikana! Ne on niiin sirot ja freshit 😀

  2. Miia sanoo:

    Oon eksyny fitfashionii luettuani Venlan blogia 🙂 nyt oon ihan ymmälläni aina jos jossain lukee hyvä otsikko ja klikkaan sitä löydän itteni sun blogista! Kirjotat niin paljon sellasia juttuja mitkä on mun mieleen, päivittäin eksyn tänne vaikka juuri juuri sun nimen tiedän.. En edes blogin nimeä(kohta tsekattava) esim eilen etin tietoa miten seisoa käsillä.. Täällähän mä sitten tietoa lueskelin! Oot paras

    • ainor sanoo:

      Heippa! No kiitos paljon, todella mukavaa kuulla. Tervetuloa vaan tänne ihan vakiolukijaksi myös 🙂

  3. Salla sanoo:

    Mullekin iskee yleensä levoton olo lepopäivinä. Liikunnassa onkin se ihana puoli, että arjessa tulee ihan itsestään aktiivisemmaksi; jaksaa innostua asioista ja touhuta kaikkea kivaa 😀

  4. Sarah sanoo:

    Näyttääpä herkulliselta!

  5. Sanni sanoo:

    Mistä noin hienoja collegehousuja saa? Ja pannari testiin 🙂

  6. nikke sanoo:

    No noi niket jos jotkut miellyttää miehenkin silmää…varsinkin noin kauniin naisen jalassa 🙂

Kommentoi