Uusien tuntien suunnittelua ja täydennystä proteiinivarastoihin

Heips! Tänään ollaan keskitytty täyspäiväisesti jumppiin ja niiden suunnitteluun. Hiihtoloma näkyi tänään aamupäivän tunnilla, jengiä oli reippaasti normaalia enemmän. Paljon jengiä, paljon fiilistä! Ohjausten jälkeen suuntasin vauhdilla kotiin, sillä mulla oli edessä kahden jumpan suunnittelu ja aikaa vain rajoitetusti. Tein TBC-tunnille noin puolet uutta ohjelmaa ja kokonaan uuden HIIT-tunnin. Homma meni melko kivuttomasti tänään, biisit löytyi suhteellisen helpolla ja koreotkin syntyivät nopeasti. Ohjelmien suunnitteluhan lähtee aina biisien etsimisestä. Selailen radioiden soittolistoja ja plärään iTunesia läpi. Lataan kasan biisejä, jonka jälkeen siirrän ne mixausohjelmaan. Ensimmäinen peruste on  tietysti löytää hyvä kappale, mutta se ei pelkästään riitä. Biisin rakenteella ja tempolla on suuri merkitys. Sen vuoksi ei voi vain ottaa kaikkia hyviä biisejä ja tehdä niistä tuntia. Jos kappaleen rakenne on todella epäselvä ja kasit jää vajaiksi, on siihen haastavaa saada sujuvaa koreografiaa. Steppikoreografioiden suunnittelemisessa on vielä paljon enemmän haastetta, jos vertaa tavalliseen askellus-tuntiin. Käytän TBC-tunnilla steppilautaa sekä käsipainoja.

DSC01496

Tässä muutamia kappaleita, jotka päätyivät tunnille mukaan:http://www.youtube.com/watch?v=ECJU6idN1oM

Tein tosiaan kokonaan uuden HIIT-tunnin ja taisipa tulla aika rankka setti. :D Olen nostanut aina hieman ohjelmien haastavuutta uuteen ohjelmaan siirtyessä, sillä tunnilla käy paljon vakkareita ja haluan toki antaa heille jatkuvaa uutta haastetta. Tänään porukka oli erityisen puhki, rikki ja pinossa 30-minuutin treenin jälkeen. Hiitissä mä en itse pysty tekemään mukana kaikkea, sillä työ-kappaleet tehdään aika paljon aikaa vastaan ja pitää olla (natsi)kello kaulassa. Teen jotkut biisit mukana jos mahdun sekaan, mutta suurimmaksi osaksi meikäläinen käskee ja muut tekee! 

ja taas pu

ja taas pullistelemassa :D

Sain perjantaina lähetyksen Fitnessgurulta ja paljon odotettua täydennystä proteiinivarastoihin. Käytän päivittäin heraproteiinia, joko salitreenin jälkeen, tai sitten välipalana/iltapalana. Fitnessgurun protskut ovat niin hyvän makuisia, että niitä voisi vedellä vaikka kuinka! Oma lempparimaku on vaihdellut hieman, mutta tällä hetkellä se on ehdottomasti tuo Cappuccino.

DSC01425DSC01423DSC01424

Sain myös kasan näytepakkauksia proteiineista ja One Heat rasvanpolttajista. Vedin itse yhden kuurin tuota Heatia tammikuussa. Toimivuudesta on vaikea sanoa sillä olen muutenkin elänyt todella siististi ja treenannut paljon. Makeanhimoon nuo kyllä tepsii, sen olen huomannut molemmilla kuureilla kun näitä oon käyttänyt. Tuota heatia on parannettu viime aikoina ja itse huomaan ettei se enää aiheuta sellaista ylivirkeyttä mitä tapahtui ensimmäisellä kokeilukerralla. Näytepakkaukset menevät PT-asiakkaille ja kamuille jakoon :) 

Loppuun vielä ihanien korviksien voittaja, joka oli siis Laura tällä kommentilla: 

Oma tyylini on rento ja tylsän asiallinen. Haluaisin pukeutua persoonallisemmin, käyttää enemmän asusteita & koruja, mutta kaupassa eksyn silti vain aina hypistelemään uusia sporttitoppeja ja -housuja;)

1964591_10152272338854310_518927704_n

Fitnessgurun tuotteet saatu Fitnessgurulta

 


No Responses to “Uusien tuntien suunnittelua ja täydennystä proteiinivarastoihin”

 1. Tiitu2 sanoo:

  Minua kiinnostaa miten hoidat musiikin Teosto-luvat? Toimitko omillasi vai hoitaako salisi ne puolestasi?

 2. Nimetön sanoo:

  Moikka! Käytätkö punttitreenin jälkeen palkkarissasi myös maltoa tai otatko hiilarit jostain muusta lähteestä, vai oletko sitä mieltä että pelkkä hera riittää? :) Itse olen käyttänyt maltoa heran kanssa suhteella 1:1, mutta olen pohtinut sitä että jättäisinkö tuon hiilarin pois, sillä haluaisin kiristellä hieman… Toisaalta, mikäli hiilarin saanti välittömästä treenin jälkeen edistää lihaskasvua enemmän niin tällöinhän rasvan palaminenkin kasvaa, kun lihas kasvaa? Arvostaisin kovasti mielipidettäsi tästä asiasta! :)

  • ainor sanoo:

   Moikka! Mä tapaan ottaa salin jälkeen tuon heran kanssa ihan perinteisen banaanin vaan. Kyllä tosiaan kannattaa ottaa sitä hiilairakin jossain muodossa salitreenin jälkeen! :)

 3. Sanni sanoo:

  Hei! Millä tavoin nuo proteiinijauheet on makeutettu, kun ilmeisesti pitäis olla laadukasta tavaraa? Ps. Kiitos kivasta blogista :)

  • ainor sanoo:

   Moikka! Fitnessgurun sivulta löytyypi tuoteselosteet jokaiselle tuotteelle, kannattaa katsoa sieltä! :)

 4. cloudberryslife sanoo:

  Hehe, mut pullistelu on kivaa. ;)

  cloudberryslife.fitfashion.fi

 5. Anumaaria sanoo:

  Pitbullhan se siellä pullistelee taas. :D Vakoilin kuule sitä HIITtiä tänään vähän. Kovaa settiä ja natsi taas vauhdis. ;D

  • ainor sanoo:

   Sielä se bulli taas pullistelee joo :D Hiitis mentiin kyllä aika kovaa, säki oot sit keväällä messissä! :D

 6. mm sanoo:

  Mietitkö koskaan muten järkyttävän pitkä tuoteseloste tuossa heraproteiinissa on? Hyvin epämääräisiä aineita ja makeutettu asesulfaami k:lla joka sekin on melko myrkky.. :/

  • eveliina sanoo:

   Mä haluaisin vaan kysyä, että pitääkö Ainon miettiä aina ja koko ajan kaikkea mitä se syö ja tilittää ne blogissa? Jos syö sokeria tai makeutusaineita niin se on huono ja jos ei syö ollenkaan niin sekään ei ole hyvä. Vesilasi ja kuperkeikka vaan! :D

 7. Anneli sanoo:

  Kuinka pieniä käsipainoja teillä sit oikein on siellä? :D Aika hölmöä! Tuo on kyllä yksi syy, miksi en ikinä oo naisten salilla tai ”naisten salilla” käynyt – mikä järki on siinä että kässärit loppuu kahteenkymppiin tai pahimmillaan kymppiin, kun kauheesti sitä pienempiä ei oikeasti tarvitse kuin kiertäjäkalvosinten lämmittelyyn (kyllä, kilon painoillekin on paikkansa heh!)… :P

  • ainor sanoo:

   Joo näin on. Olen ajatellut kyllä laittaa tilaukseen suurempia painoja. Syy miksi niitä painoja ei yleensä ole on varmasti se, että niitä ei hirveän moni käytä. Meillä suurin käsipaino on 20 kg, olen nyt itse 16 kilossa (käytän yleensä vinopenkissä ja pystypunneruksissa suurempia käsipainoja) ja seuraavaksi siirryn noihin suurimpiin, sen jälkeen sitten siirtymnen tankoon tai tilataan suurempia painoja :D

 8. petruska sanoo:

  Kun sä miksailet noita ohjelmia, niin saako sulle esittää toivebiisejä? Mulla kun olisi muutamakin lempibiisi aika vanhoistakin ohjelmista, siis bodyattackissa. :)

  • ainor sanoo:

   Moi! Tottakai saa, ihan mielellään!:) Mulla on BA ohjelmia ohjelmasta 67 alkaen.

 9. petruska sanoo:

  No, kiva. Toiveena olisi esim. ohjelmista 70 nro. 3 ja 7, 72 nro 9 ja 76 nro 4. Jos haluat jonkun näistä toteuttaa, niin tee se keskiviikon tunnilla WSC:llä , kun en maanantaisin pääse. :)

  • ainor sanoo:

   Minäpä tsekkan nuo läpi, eiköhän noista ainakin joku mahdu mukaan! :)

Kommentoi