Uusi treeni omaan viikkosuunnitelmaan

Hei! Salilla, jossa olen töissä on PT-palveluiden lisäksi tarjolla Fustra Personal Trainingia. Fustra on harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehon hallintaa ja vahvistamaan keskivartaloa. Fustrassa keskitytään lihastasapainoon ja harjoittelu lisääkin liikkuvuutta ja avaa jumiutuneet lihakset. 

©eve

©eve

Tarjolla on erilaisia paketteja eri tavoitteisiin. Tänään otin itselleni paketin omia tavoitteita tukemaan. Itse tarvitsen ainoastaan avaamista ja venymistä. Keskitymme erityisesti avaamaan lonkankoukistajat, alaselän ja rintakehän, mitkä ovat mun ongelma-alueita. Tänään tehtiin ensimmäinen treeni ja mukavasti saatiinkin paikkoja auki. Treeni ei ollut, eikä sen ollut tarkoituskaan olla rankka, vaan enemmänkin avaava ja huoltava.

181_35307875576_2521_n

©Tony Hemsley

Treenin jälkeen oli todella raukea olo. Haukottelin jatkuvasti ja kotiin päästyäni otin makoisat päiväunet. Hassu juttu, sillä olin nukkunut todella hyvin viime yönä, jopa 11 h unta alla.

Tulen tekemään fustraa joka maanantai seuraavat kymmenen viikkoa ja tavoitteena olisi myös tehdä huoltavia harjoituksia omatoimisesti muutaman kerran viikkoon. Suurin ongelma on se, että mun on tosi vaikee motivoida itseni rauhallisempiin treeneihin ja venyttelemään. Toivottavasti saisin nyt tuloksien myötä uutta intoa jaksaa venyillä ja availla paikkoja myös omatoimisesti.

©eve

©eve


4 Responses to “Uusi treeni omaan viikkosuunnitelmaan”

  1. Nanni sanoo:

    Ilmoittelethan tuloksista myöhemmin blogissa, haluan tietää auttaako 🙂

  2. Noora sanoo:

    Mä oon vihdoin ja viimein saanut pitkän tauon jälkeen kalenteriini venyttelyn! Tosin polvi ja pakara on sen verran kipeenä, että voisi mennä jälleen osteopatiaan. Pitää vaan katsoa että seuraavana päivänä on lepopäivä koska tiedän kokemuksesta ettei kävelystä tule mitään. On vähän day after leg day tyylinen olo 😀

  3. Ammi sanoo:

    Onnistuisko tehdä fustra liikkeistä postaus? Itellä kireyksiä myös lonkassa erityisesti koukistajissa… Ois kiva saada vinkkejä niiden huoltamiseen

Kommentoi