Näin lisäät proteiinia aamupuuroon

Huomenta kaverit! Heräilin tänään jostain syystä jo 5:30 eikä uni tullut enää silmään. Siitä syystä on aikaa tehdä myös tällainen aikainen postaus. 

Olin keittelemässä aamupuuroa ja huomasin, että raejuusto on loppu. Voi hitsi ja voi harmi! Tapanani on siis lisätä raejuustoa kaurapuuroon, koska se sopii maultaan sekaan ja jotta saan proteiinia aamiaisella ja tällöin nälkä pysyy poissa pidempään.

Täältä tulee vinkkiä myös teille, jotka ette tykkää raejuustosta tai rahkasta, mutta tahdotte aamupuuron kanssa myös niitä protskuja.

Sekoitin puuroon 2 kanamunan valkuaista ja sekoittelin reippaasti koko keittämisen ajan. Valkuainen ei maistunut seasta (mulla on niin paljon kaikkea muutaki soosia puuron seassa), puuro oli ehkä hieman kuohkeampaa kuin normaalisti. Sekaan vielä kookosöljy, peanutbutter ja bonne ja selvisin ensin niin traagisesta aamiaiskokemuksesta :D 

Kuva ei ole tältä aamulta, kuten näette seassa näkyy raejuuston paloja! Syön puuroni aina suoraan kattilasta :)

Kuva ei ole tältä aamulta, kuten näette seassa näkyy raejuuston paloja! Syön puuroni aina suoraan kattilasta :)

Nyt olisikin aika lähteä ohjaamaan aamun RPV-tunti. Muistakaa, että torstai on toivoa täynnä :)


No Responses to “Näin lisäät proteiinia aamupuuroon”

  1. Nimetön sanoo:

    Voi hitsi ku en lukenut tätä aikasemmin! Oli nimittäin yhtä traaginen aamu, ei aejuustoa puuroon, joten päädyin syömään rahkaa ja puuroa erikseen :(

Kommentoi