Urheiluja, puddingia sekä enkeli skaba

Perjantaita! Tälle viikonlopulle on luvassa hyvät kesäkelit, joten toivottavasti päästään nauttimaan kunnolla auringosta! Tällä viikolla oon treenaillut omaan normaaliin verrattuna vähän, mutta sehän onkin tarkoitus.

Kävin maanantaina ja eilen juoksemassa 10 km lenkin. Vauhti oli sellaista 10 km/ tunnissa, joka on itselle aika leppoinen vauhti ja syke pysyy tasaisena. Tiistaina tein yläkropalle salitreenin tähän tyyliin, hieman liikkeitä vaihdellen. Treeniin meni tunti lämmittelyineen vaikka liikkeitä tuli se 4 jokaiselle lihasryhmälle (ojentaja, olkapäät, hauis). Tänään ajatuksena olisi tehdä patteriharjoitus koko vartalolle…Katsotaan käykö ajatukset toteen vai keksinkö parempaa tekemistä :) 

Muuten tämä viikko on ollut aika rento, kävin eilen kampaajalla vaalentamassa hiuksia! Nyt voisi sanoo että oon enemmän blondi kuin brunette. Monet on kehuneet Vaasan Day To Day – kampaamoa, joten soitin sinne ja sainkin ajan heti tunnin päästä soitosta. Olin oikeen tyytyväinen tulokseen. Mulle laitettiin todella paljon ohuita vaaleita raitoja, joten tulos näyttää luonnollisemmalta kuin suora vaalennus. Kiitos vaan Maijalle! :)

Sitten toisiin juttuihin. Mulla on nyt testissa kaksi uutusmakua Fastin proteiinipuddingeja. Maut ovat Mustikka-vanilja sekä Valkosuklaa-mansikka. 

imageOon ehtinyt maistaa molempia ja tykkäsin oikeen paljon! Suosikki on ehkä tuo mansikka-valkosuklaa, jonka nautin tuoreiden mansikoiden kera…

imageMieleen tuli ihan mansikkajäätelö :) Jos suklaiset maut eivät iske niin nämä ovat raikkaampia ja kesäisempiä makuja. Kaloreita yhdessä annoksessa on vain 100 ja proteiinia 23g (jauhe). sekoitin nuo mantelimaidon kanssa. Fastilla on muuten kiva skaba käynnissä, jossa voi voittaa ”päivän enkelinä”. Voittaja saa stailaus/makeoverin, jossa voittajalle suunnitellaan kuvausmeikki ja makee hiustyyli sekä kuvaukset. Lisätietoa täältä (klik!).

Kivaa viikonloppua!

 

 

 


No Responses to “Urheiluja, puddingia sekä enkeli skaba”

  1. kerttu sanoo:

    Ihanin Aino: jos sulta löytyy aikaa, tekisitkö postauksen ryhmäliikunnanohjaajaksi kouluttautumisesta (Les Mills ja muiden lajien pätevyysvaatimukset). Olen tässä täysi-ikäisyyden kynnyksellä ja jo pari vuotta harrastanut rankasti combatia, attackia, pumppia ja spinningiä. Uskoisin siis että kuntoa ja jonkin verran kokemusta lajeista olisi ohjaajaksi ryhtymistä varten. Olen lukenut Les Mills Finlandin sivuilta koulutuksesta, mutta kertoisitko, millaista se on käytännössä? Mitä ohjaajalta vaaditaan lisenssiin? Kuinka paljon aikaa koreografioiden oppimiseen yleensä on? Sulle olettaisin niiden olevan helppoja oppia, mutta tunnetko ohjaajia, joilla on vaikeuksia? :) Jos voisit tehdä tästä omanlaisesi postauksen, olisin huippukiitollinen! Lomaile kuitenkin rauhassa ja kirjoita jos siltä tuntuu :) Ootko muuten kouluttautunut GRIT-ohjaajaksi?

  2. Ryde sanoo:

    Moikka! :)

    Tänään just silmäilin noita puddingeja kaupassa ja tekis mieli joskus kokeillakin. Onks ne toffeen ja suklaan makuiset vanukkaat sit sellaisia tuhdin ja ällön makuisia vai sellaisia oikeesti suklaan ja toffeen makuisia? :)

Kommentoi