Steppiä ja leivontaa

Heipparallaa! Oon taas innostunut leipomaan erilaisia juttuja ja tässä parit todisteet 🙂 Ensimmäisessä kuvassa tuplasuklaa proteiinimuffinseja, jotka eivät sitten olleet ihan niin hyviä kun odotin, joten jätän reseptin jakamatta 😀 Aina ei voi onnistaa..

IMG_3731Toinen leipomus oli piirakka. En osannut päättää omenan ja mustikan väliltä, joten valitsin molemmat… 

IMG_3733

Piirakka on siis proteiinipitoinen ja se ei sisällä sokeria (muuta kuin banaanissa,omenoissa&mustikassa olevan sokerin). Olen kirjoittanut piiraasta aiemmin täällä. Tuo mustikka versio oli myös todella hyvää. Ajattelin kokeilla nauttia piirakkaa aiemmin tekemäni kookosjäätelön kera, nami nami 🙂

Olen yrittänyt kiristellä kroppaa hieman nyt kesäkuun ajan ja pientä tulostakin on jo tullut. Vloppuna otan hieman rennomin, kohtuuden rajoissa toki ja maanantaina takas ruotuun taas.

Tänään jumpparintamalla oli aamun RPV ja illan BODYSTEP, joka vedettiin supertehokkaasti ilman taukoja atleettisena versiona! Pari asiakasta valitteli tämän ohjelman olevan jotenkin liian kevyt, joten vedin sitten niin tehoilla kun lähtee ja tosiaan ilman taukoja, lukuunottamatta laudan laskemista nelosen ja vitosen välissä 🙂 Hiki virtasi ja tästä on hyvä lähtee 3 päivän lomalle. 

Mukavaa Juhannusta toivottaa minä ja mun pötsi! 😉

IMG_3727


Kommentoi