Ajatuksia motivaatiosta sekä uusia Fitnessguru tuotteita

Heippa! Monesti kysytään, että mistä sen motivaation liikkumiseen tai terveelliseen elämäntapaan saa? Mun mielestä yksi varma tapa saada motivaatiota on vain aloittaa. Kun pääsee liikeelle niin motivaatio kasvaa jatkuvasti, eikä enää halua ”tuhota” hyviä tuloksia tai päiviä kun on syönyt hyvin tai liikkunut tarpeeksi.

Esimerkkinä minä itse. Mulla on hieman motivaatio ongelmia tehdä omia treenejä jumppien lisäksi..Kuitenkin, kun eilen sain raahattua itseni salille ja tein hyvän treenin, sain motivaation tehdä saman tänäänkin 🙂 Aamupäivällä kävin treenaamassa jalat, pääasiassa pakarat ja takareidet. Napakkaan treeniin meni aikaa tasan tunti lämmittely ja loppuverkka mukaanlukien. Alku aina hankalaa, mutta kun vain tsemppaa itsensä alkuun niin homma helpottuu jatkuvasti. 

Sain viime viikolla mailia Fitnessgurulta, josko haluaisin täyttää varastojani ja tottahan toki minä halusin 🙂 Paketit olivat saapuneet haettavaksi jo tänään, joten parista viime kerrasta viisastuneena lähdin hakemaan lähetystä pyörällä. On nimittäin ollut aika hapottavaa kantaa jättimäisiä, painavia laatikoita käsissä.

Olen aivan koukussa fitnessnuudeleihin, mielestäni ne on parempia kuin tavalliset, joten niitä oli pakko saada lisää..ja tehdä heti lounasta kun pääsin kotiin 🙂

IMG_3712Tilasin myös pari purkkia proteiinijauhoja. One whey Isolatea maulla French Vanilla, sekä One Caseinia maulla Double Chocolate. Tämä casein sopii loistavasti leivontaan ja fitnessgurun sivuilla onkin paljon ihania reseptejä joita aion kokeilla. 

IMG_3707

 

Paketissa oli myös muita juttuja joilla aion ilostuttaa mm. mun ystäviä, PT-asiakkaita ja jumppa-asiakkaita. 🙂 

sisältää mainoslinkin


10 Responses to “Ajatuksia motivaatiosta sekä uusia Fitnessguru tuotteita”

  1. Laura sanoo:

    Samoilla linjoilla oon sun kanssa noissa motivaatioasioissa 🙂 Kun löytää oman tapansa liikkua ja pääsee alkuun, löytyy motivaatio ajan kanssa. Jos taas ei, niin sillon on väärä laji. Jokaiselle löytyy ihan varmasti jotakin!

    Lisäksi mun piti kysyä, että toivottavasti sua ei haittaa kun mainitisin sut uusimmassa postauksessani :)? Ihan positiivisessa mielessä kyllä ;)!

    • ainor sanoo:

      Ei tietenkään haittaa! Kiitos maininnasta Laura =) Oli hyvä postaus!

  2. Mea sanoo:

    Hyvin kirjotettu, ei siinä muu auta kun alottaa 🙂 ja jos välilä joutuu rappiolle(niinkuin me kuolevaiset.. 😀 ) niin ei auta kun vaikka väkisin jatkaa taas niin se alkaa taas rullailla itsekseen!

    Oii pitää itekin taas tilailla fg:ltä 🙂

  3. mms sanoo:

    Tilasin vastikää fitnessgurun proteiini-isolaattia mangojugurttimaussa ja ai saatana se on niin pahaa 😀 jputuu ihan raivolla heittää sen kurkusta alas huhhuh. Pelottaa kokeilla muita kun ei viittis hirveesti himaan kaappeihin hommata täytettä..

    • ainor sanoo:

      Aijaa! Voi hittolainen 😀 Kaikki maut mitä mä oon maistanu on ollut tosi hyviä, mutta tietenkin kaikilla on erilaiset makunystyrät! Asutko vaasassa? Multa saa kiwi-jugurtti maistiaispakkauksen jos halut testata 🙂

  4. Nimetön sanoo:

    jeeee nu är jag glaad 😀 tack för presenten Aino, jag fick den finaste färgen !;) ja kyllä toi kiwi makuinen oli hyvää, namiii! nu har man bra feelis och energi hela kvällen, kiitos sulle! : )

  5. sari sanoo:

    Onko ihan ok jos salireeniin tosiaan kuluu vaan se tunti. Reenaan yleensä 2-3 lihasryhmää samalla kerralla, ja oon miettiny teenkö kaikki muka liian nopeeta, vaikka keskityn joka toistoon ja pidän taukoja, kun aikaa kuluu niin vähän. Monta liikettä yhdelle lihasryhmälle olisi hyvä saada yhteen reeniin? Jos sarjat ovat 3×8-15

    • ainor sanoo:

      Mun mielestä tunti on aivan riittävä jos treenaa kunnon painoilla ja saa liikkeet tuntumaan. Riippuu hieman sun viikkojaosta yms että montako liikettä yhdelle lihasryhmälle. Jos treenaat vaikka hauis,ojentaja ja rinta niin 3-4 liikettä per lihasryhmä on mun mielestä aika sopiva.

Kommentoi