BODYCOMBAT™56 & BODYPUMP™86 tracklists

Heippa! Tänään on ollut hieman poikkeava päivä. Meidän toisella salilla järjestettiin LesMillsin BODYCOMBAT sekä BODYPUMP jatkokoulutukset. Tehtiin siis uudet ohjelmat läpi sekä käytiin läpi melko lyhyt teoria osuus.
 
En lähde sen kummemin avaamaan ohjelmien sisältöä vielä, koska yhden kerran tekemisen jälkeen ei tosiaan ole vielä kovinkaan paljon ajatuksia muodostunut. Sen verran voin sanoa että BC kolahti kyllä tällä kertaa kunnolla! Tykkäsin paljon enemmän kuin muutamasta aikaisemmasta ohjelmasta, jess 🙂
 
Bodypumpissa oli aikapaljon uusia juttuja ja vaikutti sekin mieluisalta setiltä. Nyt kun vielä pääsisi ohjaamaan näitä mahdollisimman pian.
 
BODYATTACKIN ja BODYSTEPIn ohjelmat saan postissa, joten niiden koreografioista ei ole vielä tietoa. CD:t oon kuunnellut läpi ja etenkin attackin musat oli hyvät! Ahhhh, mä niin odotan etenkin tuota uutta Bodyattackia!!
 
Tässä BC56 sekä BP86 biisilistat, niitä kun en ole vielä jakanut täällä:
 
2. Emeror Platoon – Welcome To The Jungle (Gun’s N Roses)
10. Born Rush vs Mr Ticket – Hall of Fame (The Script)
 
1. I CRY (FLO RIDA) 
2. IN THE CLEAR (SIX60) 
3. YOUR BODY (XTINA AGUILERA) / WHAT A FEELING (KELLY ROWLAND) 
4. CAMPIONE 2012 (DJFLOW) 
5. 50 WAYS TO SAY GOODBYE (TRAIN) 
6. DARK SIDE (KELLY CLARKSON) 
7. DON’T YOU WORRY CHILD (SWWEDISH HOUSE MAFIA) 
8. WE’LL BE COMING BACK (UPON HAVOC) 
9. SHE’S SO MEAN (MATCHBOX 20) 
10. TRY (PINK)
 
Aamu startattiin tänään toiseksi viimeistä kertaa Move It tunnilla. Kesän lukujärjestykseen torstaina mulla tulee olemaan RPV tunti kl 8:30 =)
 
Tää oli ehkä lemppari combatissa:
 


3 Responses to “BODYCOMBAT™56 & BODYPUMP™86 tracklists”

  1. Janna sanoo:

    JAUUU aivan huippuaaa!

  2. Eevis sanoo:

    Mä kans tykästyin tohon biisiin kun kuuntelin läpi uutta listaa tuossa jokunen päivä sitten 🙂 Mä en myöskään oo tykännyt näistä kahdesta vikasta BC:stä niin paljon kuin esim 53:sta. Uutta odottaa kieli pitkällä, ensi viikolla saa jo maistiaisia 😉

  3. Ambit sanoo:

    Kauheesti pyöritellään nyt samoja biisejä ja artisteja ohjelmissa. 4 samaa artistia kuin edellisellä tracklistalla. Plus. Cry ja Dark Side on tän hetkisessä jamissa… Totta kai hitit pyörii pitkään tracklistoilla, mutta vois yrittää varmaan vähän ennakoidakin, kyllä hyvät biisit tarttuu ihmisiin vaikkei niitä tuntisi (itselle kävi six60:n foreverin kanssa näin 🙂 )

Kommentoi