Maanantain treenit

Heippa kaverit! Treenintäyteinen maanantai takana. Kävin aamulla poikkeuksellisesti toisen ohjaajan (Michaelan) Spinning 30 tunnilla, jonka jälkeen tein lyhyen ja napakan salitreenin olkapäille, ojentajille ja hauiksille. Siinä vääntäessäni tajusin että vitsi mä inhoon treenata HAUISTA! Onko muita samanmielisiä? Se ei vaan nappaa yhtään, ei.

Illalla oli vielä jumppacombo: BODYATTACK, Spinning+ Core.
Mixasin attackia lisää ja nykyisestä ohjelmasta on jäljellä enää 5,7,8 ja lopun lihaskunnot + veny.
Meillä vaihtuu kesäaikataulu 3.6 ja samalla vaihtuu myös uudet LesMillsit. Kuukauden päivät veivaillaan mixejä vielä.
Kaikki mixatut BA kappaleet ysiä lukuunottamatta ovat ohjelmasta numero 69. En oo käyttänyt tätä ohjelmaa mixeissa aiemmin (en ainakaan muista) joten ihan kivaa vaihtelua.

Bodyattack meni sopivan raskaasti, mutta Spinningissä olin kyllä aivan hapoilla. Meinas oikeesti laatta lentää ja ei voinut keventää vastusta kun olin eka itse huutanut sata kertaa että ”ei saa keventää” :D Pakko painaa kun vaatii muilta saman. Aivan hullua menoa :D

Mulla oli uusi CORE-ohjelma tänään ja ihan tehokkaalta tuntui. Vaatii aina pari ohjausta, että saa sen lopullisen kokonaiskuvan ohjelmasta.

CORE
Huomenna onkin poikkeuksellinen päivä. WSC & Lady suljetaan jo kl. 16.00 joten mulla on vain yksi jumppa kl 11:00 WSC:llä. Tulkaa ihmeessä Spinning-Bodypumppaamaan ja sen jälkeen onkin kiva lähteä vapun viettoon!

No Responses to “Maanantain treenit”

 1. Eve sanoo:

  Hauis on mun lemppari ;) siks se onki niin iso, hahha! Saman motivaation ku sais pepputreeniin..

  • .. Siks mulla on varmaan niin pieni haba. Kyllä noi jumppahauisjutut menee mutta salilla ei natsaa. :D Mä tykkään kyl treenaa koipia ja pebaa, mutta en sitte tiedä huomaako sitä sen kummemin!

  • Elina Pylkkä sanoo:

   No huomaa! :D halun samanlaiset koivet ku sulla :) hauis treeni menettelee,välil jees välillä ei :D mielummin ite treenaan jalkoja ja pebaa kuin käsiä!

  • Ooi kiitos! =)Alakroppaa on kyllä kivempi pumpata salilla!

 2. Anumaaria sanoo:

  En tykkää yhtään treenata hauista minäkään. Sen sijaan olkapäitä voisin treenata vaikka pari tuntia putkeen. Ihanaa! :DTämä maanantainen spinu oli ehkä raskain ikinä. En oo varmaan koskaan hikoillu missään liikuntaharrastuksessa niin paljo ku tänään. HUH, ja KIITOS! :D Niin, ja coresta sen verrn että hitto se sivulankku on kova!!! Kiitos siitäkin. :D

  • Kiitos! Raskain ikinä, Kuulostaapa hyvältä !:D Ei kait sitten muuta kun pitää keksii miten sais siitä viel rankemman ilman että se ei mee ihan överiks kuitenkaan ;) Kuolematreenin jälkeen on kyllä aina niin huikee fiilis, kuten eilenkin vaikka vähä varpaat kramppaskin CORESSA :D

 3. Anonymous sanoo:

  Hauis menee. Mutta ojentaja treeni ei sit millään kiinnosta, hyi että ne dipit ja puristukset! :) /Eeva :D

 4. Anonymous sanoo:

  Vitsi otti päähän kun huomasin klo 18 että sali oli mennyt kiinni klo 16. Ajattelin mennä sun rpv tunnille. Harmitti niin paljo että piti hakee makuunista irtokarkki pussin! :) /Sanna

Kommentoi