INFO

Uudet tuulet puhaltaa ja on aika sanoa heipat bloggerille ja siirtyä eteenpäin.

Olen siirtämässä blogini FitFashion.fi blogiyhteisön alle. Siirto tapahtuu toukokuun alussa. FitFashion.fi tulee olemaan Suomen suosituin urheilulliseen elämäntyyliin keskittynyt blogiyhteisö.
Lukijana sinä hyödyt tästä siten, että yhteisön kautta löydät muiden urheilulliseen elämäntyyliin keskittyneiden bloggaajien sivut paremmin ja niiden seuraaminen on helpompaa yhden sivuston alla.

Blogini tulee pysymään samanlaisena kuin ennenkin, joten vaihdos ei tule vaikuttamaan lukukokemukseesi negatiivisesti vaan pikemminkin se helpottaa päivittäistä blogien seuraamistasi!
Blogini löytyy vaihdon jälkeen osoitteesta a-rou.fitfashion.fi. Infoan vaihdosta vielä lähempänä!

Toivottavasti kaikki lukijat seuraatte mukana uuteen paikkaan!? 🙂

Päivän Väri oli VIHREÄ ja mä tarvin kunnon KAMERAN 😀
Olen ollut tänään töissä 12 tuntia ja samaa meininkiä koko viikon loppuun saakka. Ensi viikolla kun arki taas tasaantuu ajattelin totetuttaa muutamia toivepostauksia 🙂
12 tuntiin on mahtunut tietenkin pari jumppaa. Aamun Move It ja illan BODYSTEP. Olen fundeerannut ja pundeerannut tuota aamun tuntia ja sen kohtaloa tulevassa lukkarissa ja olen kääntymässä sellaiseen ratkaisuun että poistan tunnin kokonaan koska kävijämäärät eivät ole olleet mitään kovin suuria ja kesällä määrät yleensä vähenee entisestään..

Puhuttiin jo että mulle tulisi RPV tunti WSC:lle torstaina Stepin jälkeen kl 18:45..Mä en oo vielä päättänyt tätä mutta se voisi olla ihan kiva kokeilla ohjata taas toisellakin salilla ärppistä. Tiedän että nykyiset toisen salin RPV:t ovat varmaan aika paljon eri tyylisiä kuin omani, mutta ehkä saisin ”omia asiakkaita” seuraamaan myös sinne?!


9 Responses to “INFO”

  1. Elina Pylkkä sanoo:

    Ihana asu kokonaisuus! 🙂 ite oon ostellu kans vihreitä vaatteita,kivaa vaihtelua! ja mintun vihreääääää<3 ihana väri x)

  2. Siiri sanoo:

    Kyllä sun tunnista tykätään varmasta myös WSC:llä! Älä huoli 😉

  3. Anonymous sanoo:

    Mä en oo kertaakaa päässy kokeileen tuota Move it- tuntia kun se on niin huonoon aikaa, työt alkaa 9 niin ei millään ehdi 🙁 Jos toi tunti olis 7.45/8.00 niin 9 töihin menijätki ehtis!

    • Juu se aika on kyllä huono monille ja sen takia varmaan määrätkin ollut pienempiä. Pitää katsoo sit syksyllä jos siirtäis johki muuhun aikaan!

  4. Sofia sanoo:

    Mahtavaa Aino!! Hienoa että pääseet bloggaamaan uuteen yhteisöön!Ps. Munkin on pakko saada vihreitä treenivaatteita! 😀

  5. Sara sanoo:

    Minä haluaisin kokeilla tuota Move it tuntia, mutta aamutunnit ei sovi minulle. Toivottavasti se tulisi syksyllä sitten ehkä iltapäivällä/illalla? 🙂

Kommentoi