Syönkö minä hiilihydraatteja?

Minulta kysytään useesti kysymys syönkö lainkaan hiilareita ja vastaus on KYLLÄ.
Mulla ei ole mitään vakiomenettelyä hiilareiden suhteen vaan syön niitä vähän vaihdellen päivän aikana poikkeuksena aamiainen, jolloin syön aina hiilareita kaurapuuron muodossa!
Lounaalla syön vaihdellen proteiinia ja kasviksia tai proteiinia, kasviksia ja esim täysjyvänuudeleita. Riippuen lähinnä siitä mitä tulen syömään loppupäivän aikana :) Esimerkkinä tänään söin tutun aamiaisen kaurapuuroa,raejuustoa,kookosöljyä, chiansiemeniä, innocent smoothieta ja omenan paloja.

Lounaalla: kanaa, vihanneksia, täysjyvänuudeleita, aurinkokuivattua tomaattia sekä avocadoa. (oli aivan törkeeeeen hyvää, etenkin aurinkokuivatut tomaatit sopi hyvin sekaan!)

Välipalaksi tulen syömään jotain proteiinipitoista luultavasti uutta proteiinipuddingia tai rahkaa. Jos olisin syönyt lounaan ilman nuudeleita söisin välipalaksi enemmän hiilareita sisältävän setin. Illalla jumppien jälkeen syön sekä hiilareita että proteiinia. Esim. Ruokaisaa pastasalaattia tai vaikka ruisleipää kanamunilla :) 
Kuvat blogissa kertovat vain pienen osan siitä mitä ja miten syön. Jos laitan esimerkiksi kuvia ruuista missä ei ole mitään hiilaripitoista se ei tarkota että välttäisin hiilihydraatteja :)
Olen kirjoittanut aiheesta oman postauksen joten haluat lukea hiilihydraattien kiertokulusta elimistössä ja miksi niitä tarvitaan niin klikkaa tästä.

No Responses to “Syönkö minä hiilihydraatteja?”

  1. jenna sanoo:

    onkos sulla minkälaisia mietteitä hiilareista illalla? Kun jotkut ovat sitä mieltä, että jos treenaa kovaa niin kyllä niitä hiilareita saa olla joka ateriassa, myös iltapalassa, kun taas toiset meinaavat että nukkumiseen ei tarvitse hiilareita yhtään, ja että ne tulisi kokonaan jättää pois ennen nukkumista?

  2. Anonymous sanoo:

    Et pystyis tehä postausta kaikista hyvistä ruoka-aineista, mitkä sisältäis proteiinia ja vähän rasvaa, eli yksinkertaisesti varmaan tevreellisistä :D Ja sellasista mitä ite suosit! Toki varmasti löytyis heti liuta niitä vaan blogia selailemalla mut sellanen postauskin ois kiva (:

Kommentoi