Sämpylöitä

Iltaaa! Ajattelin tulla höpisemään vielä pienet iltasadut ennen nukkumaan menoa :)
Tänään TBC tunnin alussa huomasin että oma meno ei ollut ehkä niin tehokasta kuin normaalisti, hoksasin samantien että päivän hiilarit oli jääneet aika vähille. Päätin korjata asian heti kotiin päästyä ja leivoin ihanan rouheita kaurasämpylöitä, omom! Niitä on nyt vedelty napanderiin joten eiköhän kroppakin pääse palautumaan ja huomenna oon taas voimissani ;) Tällä viikolla mulla on normaalien ohjauksien lisäksi lauantaina BODYATTACK tunti kl 16:15 Ladylla. Lauantaista tulee aika kova päivä (spinning,body,bodyattack), mutta sunnuntaille on luvassa lepoa sekä AstorinBrunssi, joten niitä odotellessa!

leipuri hiiiiiiva!

Monillahan on nyt käynnissä hiihtoloma eikö vaan? Voisitte kuulkaa suksia huomenna mun Move It tunnille heti aamutuimaan niin saa päivän hyvin käyntiin ja sitten on aikaa tehdä vaikka ja mitä loppupäivän ajan! ;)

Hyviä Unia <3


No Responses to “Sämpylöitä”

 1. Anonymous sanoo:

  Moikka! Tavallaan aiheeseen liittymättä mutta millasta musiikkia käytät sun Move It -tunnilla? Ostatko jotain valmiita aerobiclevyjä, miksailetko biisit itse yhteen vai mitä? Kaipaisin vähän ideoita sen perinteisen putkimusiikin tilalle :D

  • Hei! move it tunnillä käytän juurikin ”putkimusiikkia” , muilla tunneilla on originaalit biisit mutta tähän tuntiin otin nyt ainakin aluksi nuo valmiit cd:t käyttöön. Aeromixejä käytän!

 2. Anonymous sanoo:

  Missä te olitte viimeks hotellin aamiaisella? Voitko suositella sitä?Astor on kyllä niin hyvä paikka.Harmi ettei jaksa syödä niin paljon kun haluais :D

 3. Anonymous sanoo:

  Reseptiä?

 4. Anonymous sanoo:

  Recept tack! :)Jag skulle så gärna vilja ha ett recept på bröd som inte är helt vitt och inte är sött.

 5. Resepti tulossa! =)

Kommentoi