Proteiinivanukas ja neuvoja smith-laitteen käyttöön

Ostinpa minäkin FASTin paljon puhuttua proteiinivanukasta. Makuna Creme Caramel.
Oon kuullut erilaisia mielipiteitä näistä ja piti sitten ottaa omaa testiin. Tykkäsin mausta erittäin paljon, nammmmmmmm! Tein vanukkaan soijamaitoon (kevyt) ja olin erittäin tyytyväinen ostoon. Annoksessa on 24g proteiinia ja  n. 100kcal (+ maidon kalorit). Sopii siis välipalaksi tai hiukopalaksi makeannälkään…

Olkapää ei ole vieläkään BODYPUMP kunnossa joten tämän päivän spinningpump jäi jälleen väliin. Kävin sen sijaan tekemässä salitreenin pakaroille/jaloille. Liikkeinä tänään:

* Bulgarialainen kyykky smithissä 4×12 per jalka
* Reiden koukistus laitteessa 4×12
* Loitonnus istuen laitteessa 4×12
* Syväkyykky smithissä 4×12 
* Lantionnostot tangolla yhdellä jalalla :D

Tuo viimeinen liike oli aika haastava :D tein vaan pari sarjaa pienillä painoilla (bodypump tanko+10kg per pää) kun oli pienimuotoisia tasapaino ongelmia. Tuntu kuitenkin kankuissa, mikä oli tärkeintä. Ladylinellä ei toistaiseksi ole kyykkytelinettä, joten sen vuoksi teen kyykyt smithissä.

Smith on erittäin hyvä laite esimerkiksi aloittelijoille ja toki myös kokeneemmillekin kyykkääjille. Laite antaa tukea ja jos ei pääse kyykystä ylös voi aina kääntää vivut telineeseen kiinni.

Olen huomannut yhden jutun mitä useesti tehdään virheellisesti smithissä kyykätessä. Laitehan ei liiku kyykkäjän mukana eteen tai taakse vaan kyykkääjään täytyy asettaa itsensä niin että liikeradasta tulee oikea –> Kun tanko on nostettu hartioille jalkoja tulisi tuoda reippaasti eteenpäin jolloin kyykätessä jalat muodostavat 90 asteen kulman. Jos seisoo suoraan tangon alla ja lähtee kyykkäämään siitä, käy helposti niin että kantapäät irtoavat maasta ja polvilinja vääristyy. Smith-laitteissakin on eroja joten jos ei tiedä miten laitteita käytetään, varmin tapa on kysyä neuvoa salin henkilökunnalta.

Jos et ymmärtänyt tekstistä hölkäsenpöläystä katso alla oleva video =)


No Responses to “Proteiinivanukas ja neuvoja smith-laitteen käyttöön”

 1. Ines sanoo:

  Oon ollu erikoinen ja sinnitellyt olla ostamatta tota Puddingia, mutta tänään illalla iski makean himo ja luulen että toi olis auttanut oikein kivasti… Tosta on tosiaan kuullut niin paljon sekä hyvää että huonoa enkä oo uskaltanut ”sijoittaa” (phaha:’D) tohon pussiin ihan turhaan rahaa…

 2. Sofia sanoo:

  Sinäkö tykkäsit siitä? Mä en saa sitä kurkusta alas! :D Lahjoitanko sulle mun pussin?

 3. Henna sanoo:

  Ostin tuota myös kun olin Suomessa, ja on toiminut oikein loistavana välipalana töissä! Tosin mun mielestä täytyy antaa sekoittua ja vetäytyä jääkaapissa kauemmin kuin 5 min, muuten maku oli hiukan jauhomainen :/ Lisään nykyään töissä myös mustikoita sekaan, nam!

 4. Anonymous sanoo:

  Oliko koostumus jauhomainen? Pitääkö tuo nälkää loitolla?

  • Ei ollut mun mielestä jauhomainen? sekoitin aineet blenderissä jolloin ei ainakaan jäänyt mitään klimppejä. Toimii kevyenä välipalana..hedelmä tuon kanssa olisi varmaan vielä nälkää pitävämpi yhdistelmä!

 5. Anni sanoo:

  Mistä ostit ja paljon maksoi? On kyllä iteki houkutellu kokeilla.. hmm.

Kommentoi