Monday

Hoplaatihei! Kiireinen ja mukava maanantai takana =) Sain onneksi nukkua ilman herätyskelloon heräämistä, mutta sen jälkeen oon ollut menossa aina tähän saakka.

Illan jumpat meni tänään todella hyvillä energioilla. Attackissa tuntui että olis voinut loikkia ja pomppia 3 metrii ylös ja sivuille 😀 Lepopäivän jälkeisiä iloja! Viikonloppuna tuli myös tankkailtua enemmän energiaa mm. raakasuklaan muodossa ja tällä näyttäisi olevan positiivisia vaikutuksia treeniin. Illan jumppacombo oli siis tuttuun maanantai tyyliin:

BODYATTACK 60
Spinning 45
Core 30

Käytiin ruokakaupassa jumppien jälkeen ja nappasin mukaan VALION uuden maitorahkan. Tämä on ikään kuin rasvattoman ja kermarahkan välimuoto. Rasvaa on 2,3% ja prodee taisi olla 9g/100g.

Onko joku maistanut? Ajattelin testata tänään mustikoiden kanssa jos nälkä vielä yllättää allaolevan satsin jälkeen 🙂

ruisleivät alla, päällä yhdestä keltuaisesta ja 4 valkuaisesta tehty munakas


16 Responses to “Monday”

  1. Suvi sanoo:

    Mä nappasin myös viime viikolla tota vaaleanpunaista rahkaa kaupasta mukaan ja en kyllä tykännyt yhtään 😀 Mun makuun maistui liikaa se rasva siellä, ihan ku olis creme fraichea suuhunsa lusikoinu 😀

  2. Katariina sanoo:

    En oo vielä maistanut tuota uutta maitorahkaa mut tarkoitus olis! 🙂

  3. Anonymous sanoo:

    Heippa! olen 17-vuotias hyväkuntoinen nuori nainen ja haaveile kovasti bodycombat-ja bodypump ohjaajanpestistä. Olen käynyt molemmissa nyt puolen vuoden ajan ja haluaisin aloittaa peruskoulutukset ensi vuoden lopulla (täytän 18 ensi vuoden alussa) joten olisin silloin käynyt n. vuoden verran, käyn aktiivisesti 2krt/vko, mitä olet mieltä, onko liian aikaista vai pitäisikö olla vielä enemmän kokemusta lajeista? 🙂

    • Anonymous sanoo:

      Mä en nyt tiedä mistään mitään, että älä ota mitenkään turhan vakavasti, mutta mikset hakisi jonnekin salille duuniin vaikka vastaanottoon alkuun? Mun sisko aloitti viisi/kuusi vuotta sitten 15-kesäisenä erään ison saliketjun vastaanotossa, rupesi sitten ohjaamaan laitteiden käytössä, siitä jumppia, kouluttautui urheiluhierojaksi ja nykyään toimii samalla salilla urheiluhierojana sekä vastaanotolla, miettii PT:n uraa, mutta on ajatellut antaa sille ajatukselle aikaa vielä, etenkin kun on vasta päässyt alkuun tuon hieromisjutun kanssa. 🙂

    • No periaatteessa voit mennä koulutukseen heti kun olet 18v. Olen ollut itse LM koulutuksissa joissa oli mukana henkilöitä jotka eivät olleet ikinä olleet kyseisellä lesmills tunnilla 🙂 Ainakin tiedät koulutuksen jälkeen onko sinusta ohjaamaan ja minkälaista se on! Ja vaikka kävisit koulutuksen voit silti harjoitella sen jälkeen vielä ohjaamista ja tekniikkaa ja sitten vasta hakea töiden pariin.

  4. Sara sanoo:

    Toi rahka löytyy mun jääkaapista mutta en ole vielä maistanut 🙂

  5. Elina sanoo:

    mun on pitäny ostaa tota rahkaa, mutta oon ihan unohtanu! :D. kerro nyt sitte millanen makuelämys oli, et viittiikö ees ostaa. Oon syöny nyt hetken ehermannin jogurttirahkaa, koska se ei oo vielä niin alkanu tökkii kuten esim muut rahkat :DD.

  6. Anonymous sanoo:

    Millä kielellä perus-ja jatkokoulutukset on lesmillsillä? 🙂

  7. Aino L sanoo:

    Kyllä olen maistanut, ja mun mielestä paljon pehmeempi ja parmpi maku ku noi rasvattomat 🙂

  8. Anonymous sanoo:

    Mulla on aukko sivistyksessä: miksi 1 keltuainen ja enemmän valkuaisia? T. Suhteellisen uusi lukija

    • Anonymous sanoo:

      Varmaan johtaa saa enemmän proteiinia (valkuaista) ja vähemmän rasvaa.

  9. Anonymous sanoo:

    Mun mielestä toi rahka oli kyl parempaa kuin Rainbow’n kermarahka. Ei jäänyt niin ällötahmeeolo 😀 Vaikka tykkään myös siitä kermarahkasta, mutta vain silloin tällöin, ei joka päivä. Ja mukavaa vaihtelua rasvattomaan maitorahkaan verrattuna (ehkä aavistuksen parempaakin). Plussaa myös tietenkin kotimaisuudesta, Rainbow valmistettu muistaakseni Saksassa..

  10. Anonymous sanoo:

    Mun mielestä toi rahka on parempaa kuin se tavallinen! Toi on pehmeämpää 🙂

Kommentoi