Tarjous!

Hyvää iltaa! Kiitos kaikille aikaisempaan postaukseen kommentoineille! Vastailen kyssäreihin kunhan kerkeän. Muistakaahan lukea teksti läpi kunnolla ennen kuin kysytte, siellä oli muistaakseni tullut jo kysymys tai pari joihin teksti antoi vastauksen :) (hyväksyn yleensä kommentteja kännykällä)

Toivottavasti jollakin heräsi motivaatio tehdä se muutos parempaan ja aloittaa treenit ja pistää ravintopuoli kuntoon?
Mulla olisi tässä nyt superrrr kiva tarjous teille ihanille! Valitettavasti tarjous koskee vain Vaasalaisia ja lähimailla asuvia.

Liittymällä meille Vaasan keskustan LadyLinelle nyt saat liittymismaksun hintaan: 0e (normaalisti 100e) sekä 12 KK sopimuksella 1 kuukauden veloituksetta ja 24KK sopimuksella 2 kuukautta veloituksetta!
Sun tarvii ainoastaan ottaa yhteyttä minuun: aino.rouhiainen@ladyline.fi ja mä hoidan loput.
Voit myös ottaa yhteyden suoraan Ladyn vastaanottoon ja kertomalla koodin ”ainon blogi” saat tarjouksen käyttöösi.

Kun liityt meille saat henkilökohtaisen kuntosaliohjelman ja jos haluat niin minun suunnittelemana myöskin :) Meillä on 3 krt viikossa kuntosaliohjauksia kaikkien jumppien lisäksi joten pääset takuuvarmasti alkuun vaikka et olisi ikinä treenannut mitään!

Meillä on aivan mielettömän kodikas ja mukava sali, huiput jumpat ja ihana ilmapiiri jonne kaikki on lämpimästi tervetulleita ikään, kokoon ja kokemukseen katsomatta :)

Uskon että moni meidän asiakas voi allekirjoittaa tämän?

Hinnat: 
24 KK opiskelija 59 e / kk
12 KK opiskelija 64 e / kk

24 KK työssäkäyvä 64 e / kk
12 KK työssäkäyvä 69 e / kk

Tiedän että monet ajattelevat salijäsenyyden olevan kallista, mutta 60 euroa kuukaudessa ei ole loppupelissä kovin paljon jos miettii mitä sillä saa: jumpat, hierontatuolit,uima-allas, sauna, infrapunasauna, solariumit, shampoot ja muut pesuaineet, dödöt yms ja vielä henkilökohtaiset ohjelmat treeniin. + saat käyttää myös WSC:n (wasa sports club) palveluita niin paljon kuin haluat. Kaksi salia yhden hinnalla!
60 euroa voi helposti heittää yhteen baarireissuun, ravintola iltaan, ostamalla pari rättiä ginasta…

Mun mielestä ei todellakaan ole kallista! :)

Minä ja jumpparit <3

Sitten loppuun vielä kysymys kaikille! Olisiko teillä jotain POSTAUSTOIVEITA joista kirjottaisin? Laittakaa mielellään tämän postauksen alle toiveita niin voin sitten käydä lukemassa kun inspiraatio loppuu :D

Kivaa loppuiltaa, meikäläinen hiljenee tältä päivältä ;)


No Responses to “Tarjous!”

 1. mea sanoo:

  Mä oon wscllä jäsenenä, mutta eipä mulle oo tarjottu suunniteltua kuntosaliohjelmaa :(

 2. Ewiina sanoo:

  Vitsiiiiii mä halun sut suunnitteleen mulle kuntosali ohjelman! mulla on Marille aika perjantaina, mutta en ees tienny et säki voisit tehä. Oisko mitenkään mahdollista? ;D :)

 3. Ewiina sanoo:

  ja p.s. liityin eilen 2v ja sain 1kk ilmaseks. voi ny prkl :((((

 4. emilia sanoo:

  voiii mä muutan vasta syyskuussa vaasaan, toivottavasti sillonki tulis joku tämmönen tarjous!

 5. Hanne sanoo:

  Aino, aika nuorennäköisiä sun jumpparit! Oonkin ajatellut että minkäikäistä porukkaa sun tunneilla käy. Vaikka ohjaan kolmella eri salilla eri paikkakunnilla niin joka paikassa on suunnilleen samanikäistä porukkaa: suurin osa on siinä 40-50 -vuotiaita. On toki 20-40-vuotiaitakin, mutta käy mun Bodystep- ja Bodyattack-tunneilla yli 60-vuotiaitakin, todistetusti ;) On varmaan erilaista ohjata eri ikäisille. Että tämmöistä pohdiskelua tällä kertaa… Kiva että laitoit kuvan.

  • Kuva on otettu BA maratonin jälkeen eli suurin osa oli aika nuorta porukkaa :) Meillä käy kyllä nykyään paljon nuoria, mutta muuten ihan laidasta laitaan. BA ehkä eniten juuri nuorison suosiossa ja muilla tunneilla käy sitten kaiken ikäisiä!

 6. Anumaaria sanoo:

  Mailia laitettu. ;)

 7. Anonymous sanoo:

  Mitä sä suosittelet välipaloiksi?:)

 8. Anonymous sanoo:

  Olis kiva jos voisit kirjoittaa jotaki sykkeestä ja esim spinningistä :) aivan huippu blogi! :D

 9. Anonymous sanoo:

  Bra erbjudande! Du har fått mail. :) / Petra

 10. Anonymous sanoo:

  Paljonko noin muuten on lystillä hintaa jos tekisit jo valmiiksi jäsenelle pelkän ohjelman?

  • LL jäsenillehän kuuluu perus saliohjelma mutta jos haluaa useemmalle päivälle jaetun ja todella yksilöllisen niin se on 79e ja siihen kuuluu opastus :)

  • mea sanoo:

   Ei vitsi toi ois kyllä kätevä! (Jos en salia vaihda :-D) odaisin varmaan itekin väsätä ohjelman, mutta ois varmaan toimivampi jos se ois ammattilaisen käsialaa :)

 11. Jenna sanoo:

  kuinkahan kauan tuo tarjous lienee voimassa? ”nyt” ei ole kovin tarkka määritelmä :D

Kommentoi