Hitailla

Moikkarallaa! Just kun oon päässy hehkuttamaan kuinka kiva päivä tää torstai onkaan niin tänä aamuna herätys oli jotain muuta kuin helppo! Pyörin varmaan 3 asti yöllä hereillä ja tuntui että mun aivot oikeesti savuaa kaikesta ajattelemisesta ja sitten en pystynyt rauhoittumaan ja nukahtamaan lainkaan :D Aivan sekopäistä! Noh, voitte kuvitella kuinka pirteenä heräsin 5 tunnin unien jälkeen. Jumppaaminen piristää aina ja heräsinkin joten kuten aamutunnin jälkeen.
Kotiin tullessa kävelin ovelta suoraan vessaan (!?) ja ripustin ulkotakin pyyhenaulakkoon roikkumaan. Menin myöhemmin pesemään käsiä ja huomasin takin siinä niin tuli sellanen fiilis että WTF! Nyt nukkumaan TOOPE :D
Päivällä olikin pakko vetästä tunnin napit että jaksoi vielä illan duunissa kuntotestailujen ja BodyStepin parissa :)

Vedin Stepin edelleen suurimmaksi osaksi nykyisellä ohjelmalla; mixasin ainoastaan 4&10 molemmat ohjelmasta numero 76.

T4. Start It
T10. Walkin in The Neon

Tuo 76 oli ensimmäinen ohjelma mitä ohjasin BODYSTEPin saralla :)

Illan tunnilla oli mukana toinen (kokenut) BS ohjaaja joka antoi sitten palautetta tunnin jälkeen, kiva saada palautetta sellaiselta joka ”tietää” jutut ja osaa huomioida ehkä eri asioita kuin asiakkaat! :)
Huomiseksi ajattelin ehkä mixata jotain lisää jos löydän hyviä tsipaleita. Spiderman hyppyjä ollaan nyt vedetty varmaan tarpeeksi joten vitonen voisi olla seuraava vaihtoon menijä.

Loppukevennyksenä vielä mun&Michaelan eiliset ruusut :)


No Responses to “Hitailla”

 1. Eve sanoo:

  Ei sitä spideria voi vaihtaa vielä, kun meidän pitää ottaa suvin kans uusinta niistä hypyistä ;) Mä en sulata tota tappiota ihan noin helposti! Ja jostain syystä mä tykkään siitä biisistä muutenkin.

  • Jaha :D No ootteko sitten pelipaikalla molemmat huomenna jos otetaan revanssi? ..Ja jos laitetaa vielä Atleettista ohjelmasta 88 eli Are U gonna go my way/b-boys&fly girls?

  • Eve sanoo:

   Sähän yrität tosissaan ottaa meidät hengiltä! :D ei saa yllyttää tällä tavalla, kun jalat on muutenkin ihan finaalissa ja meillä on vielä suvin kanssa huomenna päivällä treffit jumppailun merkeissä. Mähän en sano haasteille ei, mutta suvista en tiedä, jos se jänistää ;)

  • Suvi sanoo:

   Eiii Aino, toi on mun lemppari athletic!! :D mulle ei olisi niin väliksi vaikka spiderit meniskin vaihtoon – tai lähinnä ne vuorikiipeilyärsytykset :D

  • Tiedän että se on sun lemppari, sen takia mä sen laitoinki houkuttimeks niin joudutte tulemaan :D Mitä jos vedetään BS75minuttia sekä party-speedi ja athletic? :D haha, tää lähtee taas käsistä!

  • Eve sanoo:

   Voi herranen aika! Mä en kestä tätä touhua :D Ei taas mitään tolkkua tässä meidän hommassa, mutta me ollaan in! Kiitos vaan Aino taas totaalikuolemasta..

  • Suvi sanoo:

   Ehtona se, että 60 minuuttia riittäköön :D

  • Jee! Olkaa hyvät ;D

Kommentoi