Puhtia Päivään!

Ajattelin jakaa teille hyvän leipävinkin jonka eräs lukija vinkkasi kommenttiboksiin viikko pari sitten :) Oon maininnut että kyllästyn nopeasti leipiin ja ostankin joka kerta eri sorttia. Syön leipää noin 1-2 palaa päivässä, yleensä iltapalalla. Allaolevassa kuvassa siis Vaasan Kaura Sydän leipiä joissa on kauraa 100% leivän viljasta, kuitua 10g/100g mikä on samaa luokkaa ruisleivän kanssa! Maku on erittäin namia ja joskus onkin vaikee pysyä vaan parissa palassa :)

Kiitos kaikille aikaisempaan postaukseen kommentoineille, ootte niin mahtavia kaikki lukijat =) Mua harmittaa tosi paljon että oon vähän huono välillä vastaamaan kaikkiin kommentteihin, niitä kun tulee melko reilusti nykyään. Luen aina kaikki kommentit huolella ja kysymyksiin pyrin aina vastaamaan, vaikka siihen voi joskus mennä muutamia päiviä. Ja jos unohdan vastata niin aina voi kysyä uudelleen ;) Moniin kysymyksiin löytyykin vastaus täältä blogista ja aiemmista postauksista. Onneksi oon nyt lisännyt nuo tunnisteet, niin tekstejä on helpompi löytää!
Tein äsken taas ison kulhollisen kana-pekoni-pastasalaattia ja mässäilen sitä täällä Jutan&superdieettien seurana :) Oon tavannut tehdä ”kastikkeen” kermaviilistä ja mausteista, kuten tein tänäänkin. Ostin vanhingossa KEVYT kermaviiliä ja hyi hitto mitä litkua tuo on :D Kunnon kamaa sen olla pitää. Oon muutenkin alkanut ostaa enemmän normaaleja tuotteita kevyiden sijaan. Juustot ja maidon ostan kevyenä, tosin juustoa en enää edes käytä juurikaan. 
Jos joku innostui salaatista niin laitetaas vielä ohjeet, jotka olen siis alunperin saanut Sofialta. :) Salaatin kaveriksi sopii erinomaisesti valkosipulidippi!
 • Myllyn Paras Tomaatti-Chilipasta
 • Salaatti
 • Kurkku
 • Tomaatti
 • Paprika
 • Vihreää omenaa
 • Punasipuli
 • Grillattu Broileri
 • Pekoni
 • Fetajuusto/halloum/grillijuusto 


Nyt jatkan kotimyysailuja ja bjuudaan kuvan mun koti-asusta. Kerrankin jotain muuta kun treenivaatteet päällä ja asentokin on hieman eri, hahah :D  Huomenna sitten aikaisempi herätys ja Move It tunnilla päivä käyntiin! Öitä <3


No Responses to “Puhtia Päivään!”

 1. Sofia sanoo:

  Voi nyt tuli nälkä, pitää kohta taas laittaa sitä salaattia! :D Tota leipääkin kokeilen ehdottomasti :)

 2. Minä sanoo:

  Osaatko neuvoa, että mitä mun pitäis tehä toisin ku yleensä aina kun teen vatsalihaksia, millä tekniikalla ja tyylillä tahansa, käytän tosi paljo niksaa apuna. Oon koittanu päästä siitä eroon keskitymällä vatsalihaksiin ja pitämällä ”navan selkärangassa” mutta silti varsinki näissä perus ylösnousu vatsoissa niska väsyy kun teen sillä sitä työtä tosi paljon.

  • Tosi vaikea sanoa kun ei ole nähnyt suoritus tekniikkaa! Ehkä voisit kokeilla tehdä vatsaliikkeitä ensi jossain laitteissa jossa niska ei rasitu?Tavallisissa rutistuksissa anna pään levätä käsien päällä ja pidä kyynerpäät auki sivuilla jolloin jännitys hartioiden alueella vähenee.

 3. Jasmin sanoo:

  Salaatti vaikuttaa tosi herkulliselta! :) Pitääpäs kokeilla joskus. Murunkin innostui heti, kun sanoin, että siihen tulee pekonia. :D

 4. Anonymous sanoo:

  Oii toi leipä on todella hyvää, löysin sen itsekkin vasta äskettäin :) ja toi salaatti näyttää todella hyvältä!

 5. Katri sanoo:

  Eikös vaan ookin nannaa leipää:)

 6. Annastiina sanoo:

  Nam, tätä salaattia tuli testailtua viime viikonloppuna ja kerrankin löytyi sellainen ”rehuruoka” mikä kelpas isännällekin! :D Kiitos vaan Sofialle reseptistä! (:

Kommentoi