Dreams

Heipparallaa! Mikä mahtava päivä tänään ollut ainakin tähän saakka :) Heräsin työkaverin lähettämään viestiin, jossa luki että oon saanut ruusuja Vaasan Ikkunassa. Muille tiedoksi: Vaasan Ikkuna on siis paikallinen lehti jossa on melko suosittu ruusut&risut – palsta jonne ihmiset voivat lähettää palautetta. Ei ole mikään kovin ”iso juttu”, mutta heräsin kyllä oikeella jallalla tämän viestin jälkeen. Kiitos! :)

Oon tehnyt tänään myös ensimmäisen askeleen kohti mun suurta unelmaa! En uskalla vielä paljastaa yhtään mitään, mutta jos tämä tästä lähtee jossain välissä rullaamaan oikeeseen suuntaan voin ehkä kertoa jotain. Tällä hetkellä tuntuu että se unelma on vielä aika kaukana ja vaikeesti tavoitettavissa, mutta jos ei yritä niin ei voi koskaan saada mitään. Pakko siis ottaa se ensimmäinen askel ja lähtee tavoittelemaan jotain uutta ja haastavaa ;)

Huhheijaa! Ehkä hieman ärsyttävää kun ei voi kertoa mitään, mutta oli pakko vaan kirjoittaa tää jonnekin :)

Voisin varmaan seistä joskus jossain muussakin asennossa :D

Nyt täytyisi vielä mixata TBC:n biisilista yhteen ja sitten painua leidarille loppuillaksi. Tänään siis TBC kl.16:30. Lupaan hyvää ja tehokasta menoa! C ya ;)


No Responses to “Dreams”

 1. hanna sanoo:

  Miulla on ihan samat fiilikset tänään!! :D Ihankun oisin omaa tekstiä lukenu, haha.

 2. Maya sanoo:

  Ihanaa, että oot päässyt eteenpäin siinä, mistä oot innostunut ja mistä unelmoit! Ja ihan oikein että pidät salaisuutena;) Mä tuun TBC-tunnille ekaa kertaa sitten ehkä elokuun, kivvoo!

 3. mea sanoo:

  Ei oo kyllä ärsyttävämpää kun joku aloittaa kertomisen, ja lopettaa sit ennenkun mitään paljastuu :D jaa ei taukoja luvassa siinäkään jumpassa, saas nähä miten jaksaa! Huhhuh!!!

  • Nojoo, tiedän, mäki vihaan sellasta, mut nyt ei pysty kertoo ja oli pakko avautua jonnekin :DNähdään pian–>Ei armoa, eikä taukoja :D

 4. Suvi sanoo:

  Hyvä Aino, toivottavasti unelmat toteutuu! :)

 5. Michaela sanoo:

  Go Aino! Jag tror på dig! :)

 6. Kade sanoo:

  Saako yrittää arvailla? ;)

 7. Eve sanoo:

  Jos se on se mistä joskus kerroit niin Go Aino!! :) Se on niin sun juttu ja toivottavasti onnistuu. Tai vaikka olis joku muukin niin peukut pystyssä, hyvä kun uskallat kokeilla :)

 8. wiineri sanoo:

  Huippu TBC oli! oot superi! ;)

 9. Mikaela sanoo:

  nu blev jag nog nyfiken, hoppas du berättar snaart! ;)

 10. Katri sanoo:

  Hejssan! Mitä luvassa ladylla lauantain LM actionmixissä?Osaat kyllä herättää uteliaisuuden.. Ärsyttävää:D mikähän toi juttu vois olla.. hmm:)

 11. Sofia sanoo:

  Hyvä Aino, du klarar det! :)

 12. Anonymous sanoo:

  Ihan oikeaan osoitteeseen meni ruusut! :) Oon ite muuttanut muutama kk sitten Vaasasta pääkaupunkiseudulle ja kolme salia on täällä tullut testattua. Ei näillä ohjaajilla/tunneilla oo mitään jakoa Gymin/LL:n vastaaviin. Olin kyllä ennenkin lukenut (täältä samaisesta blogista), että Vaasassa on parhaat ohjaajat ja tunnit. En silti tajunnut, että ero voisi olla näin valtaisa. Ja kyllä se valitettavasti on :( Harmittaa oikein kun ei ole enää samanlaista fiilistä tunneilla ja sen vuoksi saleilukin on vähentynyt. Joskus katson tuolla ryhmäliikuntatunneilla ympärilleni ja mietin, että voi voi kun nämäkin ihmiset tietäisivät minkälaista KUNNON jumppatunneilla on! :D

  • Anonymous sanoo:

   samaa mieltä! kesäisin jumppailen helsingissä eikä oo mitään meidän ladyyn ja wsc:iin verrattuna! todella harmi koska mulla on menossa vikat 4 kuukautta vaasassa ennen lopullista helsinkiin paluuta. pitää nauttia hyvistä ohjaajista ja superista jumppafiiliksestä vielä kun voi:)

  • Kiitos ja kiva kuulla!! =)Olen myös kuullut useita kertoja että vaasan sali-kulttuuri on ihan omaa luokkaansa, aika huippua!:) Itellä ei oo kokemusta muiden kaupunkien tarjonnasta kuin ihan muutamia kertoja ja nekin usein LM kouluttajien ohjaamina.

  • Anumaaria sanoo:

   Hahaa, liityn joukkoon tummaan valittamaan muiden kaupunkien salitarjonnasta. Viimeisen vuoden aikana kokeiltu: Espoo (Elixia), Helsinki (SATS, Elixia ja LL) ja Tampere (Gogo). Hesan LL Herttoniemi ihan jees (heh, sama omistaja kuin Vaasassa) ja Treen GoGo myös jees. MUTTA ei lähellekään Vaasaa!!! Not even close! Onneksi muutan just pian takaisin!!! :D

Kommentoi