JumppaMusaa

Hola! Tänään oon hakenut hieman uusia biisejä jumppiin. Mm. ylläolevat jotka pääsevät mukaan listoille, löysin yllättävän paljon uusia biisejä! Joskus ei meinaa millään löytyy ja joskus taas löytyy hur mycket som helst. :) 
Toi ensimmäinen oli mun mielestä aika kiva! Siinä on tuo yks vanha biisi taustalla mitä en saa nyt päähän?! 
Tänään olis viimeistä kertaa BodySteppiMixaus koska ens viikolla pidän uutta ohjelmaa!! =) Virallinen LesMills vaihto meidän salilla on 10.12 mutta jo ens viikolla saa alkaa vaihtaa jos koreografiat on hyvin hallussa, ja meikällähän tietenkin ON. Se tarkoittaa siis uutta BODYATTACKIA heti tulevana maanantaina 3.12!
Nyt alan siivoilemaan ennen töihin paluuta!! Viikonloppuja :)

No Responses to “JumppaMusaa”

 1. Anonymous sanoo:

  Mitä levitettä käytät leivän päällä? :)

 2. Sofia sanoo:

  Sama juttu täällä! Välillä ei löydy yhtäkään hyvää (tai uutta) biisiä ja sit välillä on vaikka kuinka paljon mistä valita :)

 3. Suvi sanoo:

  Jeiii maanantaina siis heti testaamaan uus attack! :)

 4. Michaela sanoo:

  Jeeeeeeeeh! Mäkin löysi toi Pitbull biisi tänään! ;) Ja toi DRINKING FROM THE BOTTLE on vain niiiiiiiiiiiiin hyvä! Jag använder den både i spinningen och rpvn. Men hej du Aino, ett tips på var du hittar de absolut nyaste låtarna inom musikbranschen är NRJ SVERIGE. Siellä mä itse löydän paljon uutta biisiä, joka ei edes ovat tulleet Suomeen vielä. Hyvää viikonloppua sunshine! :) <3

 5. Anonymous sanoo:

  Tää ei liity nyt aiheeseen, mutta muistan että sulla olis se Jofama by Kenza 3 takki ? Mitä kokoa se sulla on, tai meinaan että onko se pientä vai suurta mallia? :)

  • Aino sanoo:

   Mä tilasin sen tosiaan sillon ehkä pari vuotta sitten mutta palautin takin koska en tykännyt mallista. Mä en oo todellakaan varma mutta muistaakeni koko oli XS ja se oli ihan hyvä koko kyllä, malli ei vaan miellyttänytkään.

 6. Anonymous sanoo:

  Haaste:Joululahjatoiveesi listattuna blogiisi :)

Kommentoi